15E το session....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
τι;;;;;;![]()
πόσο παραπάνω; ήδη τα 60 είναι μπόλικα!
![]()
Κάνε τις αριθμητικές σου.....
![]()
15E το session....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
τι;;;;;;![]()
πόσο παραπάνω; ήδη τα 60 είναι μπόλικα!
![]()
Κάνε τις αριθμητικές σου.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
από ότι κατάλαβα δηλ περισσότερο σαν riding school είναι παρά σαν trackday ε;;;
Εσύ κοίτα μην βρεθείς να αγοράζεις οικόπεδα πάλι... άιντε που το λες και με παράπονο:
"περιχιότερο είναι χιαν Riding school παρά χιαν τρακ ντέι"...
χαμένε!!!
Καλύτερα που λες ότι μπορεί να μην έρθεις Δέλεαρ σήμερα... έχεις να ακούσεις!!!
Αρχι-κουλάδι!!!!!
ΥΓ. Κύριοι (και κυρίες).
Εγώ θα το ποστάρω κι όποιος ενδιαφέρεται...
την επόμενη Κυριακή ή το Σάββατο δεν θυμάμαι καλά πότε ακριβώς το Motoadventures διοργανώνει session (μάθημα σεμινάριο όπως θέλετε πέστε το) για οδήγηση μέσα στην πόλη! Γίνεται στο Λουτράκι και περιλαμβάνει "μυστικά" για την ασφαλή και σωστή οδήγηση εντ΄ςο πόλης και όχι μόνο.
Εγώ (που γνωρίζω κι έχω το γνώθι σ αυτόν) ότι είμαι κουλάδι σε πολλά πράγματα θα πάω για να βελτιωθώ!
Όποιος ενδιαφέρεται... ακολουθεί...
ΥΓ1. Το νου σας ρεμάλια!!! Έξω ΔΕΝ είναι πίστα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δεν είπα ότι με χάλασε, αλλά άν κάποιος θέλει να πάει γρήγορα θα τον χαλάει το όλο σκηνικό. και για να μη λές εσύ κατίνα, όχι δε πάω γρήγορα εγώ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εσύ κοίτα μην βρεθείς να αγοράζεις οικόπεδα πάλι... άιντε που το λες και με παράπονο:
"περιχιότερο είναι χιαν Riding school παρά χιαν τρακ ντέι"...
χαμένε!!!
Καλύτερα που λες ότι μπορεί να μην έρθεις Δέλεαρ σήμερα... έχεις να ακούσεις!!!
Αρχι-κουλάδι!!!!!
ΥΓ. Κύριοι (και κυρίες).
Εγώ θα το ποστάρω κι όποιος ενδιαφέρεται...
την επόμενη Κυριακή ή το Σάββατο δεν θυμάμαι καλά πότε ακριβώς το Motoadventures διοργανώνει session (μάθημα σεμινάριο όπως θέλετε πέστε το) για οδήγηση μέσα στην πόλη! Γίνεται στο Λουτράκι και περιλαμβάνει "μυστικά" για την ασφαλή και σωστή οδήγηση εντ΄ςο πόλης και όχι μόνο.
Εγώ (που γνωρίζω κι έχω το γνώθι σ αυτόν) ότι είμαι κουλάδι σε πολλά πράγματα θα πάω για να βελτιωθώ!
Όποιος ενδιαφέρεται... ακολουθεί...
ΥΓ1. Το νου σας ρεμάλια!!! Έξω ΔΕΝ είναι πίστα!!!
σιγά μην έρθω να δώ τη φάτσα σου!!!![]()
![]()
![]()
πάενε να μας πείς κ εμάς! θέλω να έρθω, αλλά no money καρντιά μου!!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Καλά και στον Ζαφ την περασμένη Κυριακή προλάβαμε από το πρωί 4 session και δώσαμε 60 (μιλάω πάντα να κάτσεις όλη την μέρα από το πρωί). Χτες κάναμε 5 οπότε βγήκε 12? ανα session οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά από το 0-300.
Το θέμα είναι ότι φίλοι που πήγαν ξενέρωσαν. Μπήκαν σε γκρουπ όχι αρχάριων, δεν ξέρω πως το λένε στο 0-300 και τους πέταξαν έξω 3 φορές. Και για να μην παρεξηγούμαστε, τα παιδιά δεν είναι ούτε κάγκουρες ούτε χτεσινοί, δεν έκαναν κάτι επικίνδυνο. Απλά στο 0-300 απαγορεύεται η προσπέραση πάνω στην στροφή ή πριν τη στροφή. Μόνο στην ευθεία σου λέει. Άντε και καλά να έχεις κανά 1000, αλλά αν είσαι με 600άρι τι κάνεις όταν ο άλλος είναι με 1000άρι και στίβει το γκάζι στην έξοδο? Δεν περνάς ποτέ! Και δεν λέω να περάσεις επειδή είσαι "μάγκας" αλλά δεν νομίζω κάποιος που γυρνάει σε 1:07-1:12 να μπορεί να γυρνάει μαζί με άλλους στο 1:25 και να πει ότι είναι και ευχαριστημένος.......
Τέλος πάντων, ίσως το έχουν δει να δώσουν την ευκαιρία σε αρχάριους στην πίστα να μπουν με ασφάλεια. Και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου.
Αυτός που γυρνάει 1.07-1.12 τον έχει τον 1.25 για πλάκαΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Καλά και στον Ζαφ την περασμένη Κυριακή προλάβαμε από το πρωί 4 session και δώσαμε 60 (μιλάω πάντα να κάτσεις όλη την μέρα από το πρωί). Χτες κάναμε 5 οπότε βγήκε 12? ανα session οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά από το 0-300.
Το θέμα είναι ότι φίλοι που πήγαν ξενέρωσαν. Μπήκαν σε γκρουπ όχι αρχάριων, δεν ξέρω πως το λένε στο 0-300 και τους πέταξαν έξω 3 φορές. Και για να μην παρεξηγούμαστε, τα παιδιά δεν είναι ούτε κάγκουρες ούτε χτεσινοί, δεν έκαναν κάτι επικίνδυνο. Απλά στο 0-300 απαγορεύεται η προσπέραση πάνω στην στροφή ή πριν τη στροφή. Μόνο στην ευθεία σου λέει. Άντε και καλά να έχεις κανά 1000, αλλά αν είσαι με 600άρι τι κάνεις όταν ο άλλος είναι με 1000άρι και στίβει το γκάζι στην έξοδο? Δεν περνάς ποτέ! Και δεν λέω να περάσεις επειδή είσαι "μάγκας" αλλά δεν νομίζω κάποιος που γυρνάει σε 1:07-1:12 να μπορεί να γυρνάει μαζί με άλλους στο 1:25 και να πει ότι είναι και ευχαριστημένος.......
Τέλος πάντων, ίσως το έχουν δει να δώσουν την ευκαιρία σε αρχάριους στην πίστα να μπουν με ασφάλεια. Και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου.
Παντως δεν ειναι τόσο τρομερά τα πράγματα οσο τα περιγράφετε!!
alex
Και εδώ το βίντεο:
http://rapidshare.com/files/3150861/...11-06.zip.html
Δυστυχώς είναι μόνο ένα session ολόκληρο και 5 λεπτά από το δεύτερο. Μετά τέλειωσε η μπαταρία...........
bigcry: ::bigcry
Μια βοηθεια για να δουμε το video? :
alex
Οταν σου το ανοιξει και μπεις στην σελιδα,πατα το free και θα περιμενεις πειπου με μετρητη γυρω στα 60 δευτερολεπτα,μετα θα σου βγαλει εναν κωδικο να τον γραψεις σε ενα κουτακι διπλα του και πατα εντερ και θα σου βγαλει το download.Απολαυσε του,ειναι πολυ ωριαο βιντεακι![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σωστόοοοοος.........! 'Έτσι κατεβαίνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Οταν σου το ανοιξει και μπεις στην σελιδα,πατα το free και θα περιμενεις πειπου με μετρητη γυρω στα 60 δευτερολεπτα,μετα θα σου βγαλει εναν κωδικο να τον γραψεις σε ενα κουτακι διπλα του και πατα εντερ και θα σου βγαλει το download.Απολαυσε του,ειναι πολυ ωριαο βιντεακι![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad