Έσκυβα να γλυτώσω τις μπάτσες που έτρωγε από τον Μπακούνιν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μπροστά του και γονατιστός?
και τι έκανες? του λάδωνες το σταντ?![]()
Έσκυβα να γλυτώσω τις μπάτσες που έτρωγε από τον Μπακούνιν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μπροστά του και γονατιστός?
και τι έκανες? του λάδωνες το σταντ?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Είσαι σίγουρος;
Για παράδειγμα το μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου (τον Θάνατο) καμιά θρησκεία δεν τον έχει κατευνάσει ή καταλύσει σαν έννοια.
Αυτό περί χαλιναγώγησης φόβων και καθιέρωση μετανοιών για συγχωρέσεις και συγχωροχάρτια , έγινε πολύ αργότερα. Όταν πήραν τον λόγο , οι "ερμηνευτές" των θρησκειών... ή μάλλον καλύτερα , των ιδεών που στηρίζονται οι θρησκείες.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τι μέρες κι εκείνες..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έσκυβα να γλυτώσω τις μπάτσες που έτρωγε από τον Μπακούνιν !!!![]()
![]()
τι μΕ θύμισες τώρα
:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο Gadalf λέει:
Είσαι σίγουρος;
Για παράδειγμα το μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου (τον Θάνατο) καμιά θρησκεία δεν τον έχει κατευνάσει ή καταλύσει σαν έννοια.
Αυτό περί χαλιναγώγησης φόβων και καθιέρωση μετανοιών για συγχωρέσεις και συγχωροχάρτια , έγινε πολύ αργότερα. Όταν πήραν τον λόγο , οι "ερμηνευτές" των θρησκειών... ή μάλλον καλύτερα , των ιδεών που στηρίζονται οι θρησκείες.
----------------------------------------------------------------------------------
Είμαι σίγουρος.
Το ότι δεν έχει καταφέρει, να τον κατευνάσει ή να τον καταλύσει, δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις δε, τα καταφέρνει πολύ καλά. (βλέπε δευτέρα παρουσία, παράδεισο, λαχταριστά ουρί να χορεύουν).
Αυτά άρχισαν πολύ νωρίς, με την εμφάνιση της θρησκείας σαν έννοια.
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
γιατί δεν πατάς το κουμπί "παράθεση" ρε loukas?Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ο Gadalf λέει:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε oldman εισαι τεραστιος...Με τετοια παρατηρητικοτητα θα μπορουσες να προσφερεις μεγαλες υπηρεσιες στην επανασταση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ( thanks..)
Ρε αφηστε τον Μηχαλακη τον Μπακουνιν ησυχο..
[ το ξερετε οτι μετα απο μακρα περιοδο φυλακισης, εκανε παρεα πολυ και με πλουσιους, αναγνωριζοντας κατα πως ειπε την αξια της ανθρωπινης συντροφιας...το λαμογιο...]
Μ αυτη την αμαρτωλη κουβεντα που ανοιξατε, αν ημουν παλαιοημερολογιτης θα σας ειχα ριξει μια καταρα ( απο αγαπη παντα..) θα ηταν ολη δικια σας..παλιοκομμουνια και αναρχοαθεοι..που να σας καει το Πολυτεχνειο και αυτη η πυλη της κολασεως ο λοφος του Στρεφη...να μην εχετε που να κρυφτειτε μετα τα μπαχαλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( μαλλον με πειραζει ο γαλαζιος drum, θα το γυρισω σε craven παλι...)
γιατρε εχω παλι κριση ταυτοτητας...λες να ημουν μπατσος ή παπας στην προηγουμενη ζωη μου;;![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
μάλλον σε πειράζει όντως ο καπνός... δε το κόβεις το ρημάδι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
( μαλλον με πειραζει ο γαλαζιος drum, θα το γυρισω σε craven παλι...)
γιατρε εχω παλι κριση ταυτοτητας...λες να ημουν μπατσος ή παπας στην προηγουμενη ζωη μου;;![]()
α, και μάλλον θα ήσουν της ιεράς εξέτασης... έτσι... για να μη σου μείνει απορία....
![]()
Με quote τα γράφει Πάκταιν, αλλά μάλλον δεν του αρέσει να είναι Bold τα γραφόμενα των άλλων ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί δεν πατάς το κουμπί "παράθεση" ρε loukas?![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Λες....Ιερα εξεταση....βασανιστηρια και τετοια ε;....Πιθανο το βρισκω....
Που να δεις ποιους σκεφτομαι οτι θα βασανιζα...![]()
Και με τι τροπο...![]()
Χμμ...βαλε μου κι αλλες ιδεες...Δεν θα κοιμηθω αποψε...
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Το πατάω αλλά κάτι κάνω λάθος.γιατί δεν πατάς το κουμπί "παράθεση" ρε loukas
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ, επιτέλους δουλεύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να πατας το "Παραθεση" που ειναι ΜΕΣΑ στο ποστ στο οποιο θες ν' απαντησεις!
Θα σου φερει ετοιμο το κειμενο του αλλου κι εσυ απο κατω θα προσθεσεις την απαντηση σου. :smilea:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παντα δουλευε ...![]()
Σαν τις Θρησκειες ενα πραμα ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αυτες παντα τη δουλεια τους την κανανε!!!
Ασ ειναι καλα αυτοι που ειναι "αρχηγοι" και ξερουν να "κουμανταρουν" τα ζομπι....![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο Karl Marx (μπροστά ήμουνα...) !!![]()
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΑΟ...... ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ.?????