Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 158 από 158

Θέμα: Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11

egw στα μεγαρα εχω πεσει 2 φορές!

1η επι διοργάνωσης 0-300 (μπηκα για ένα σέσσιον) οπου ενω μου εκαναν τεχνικό έλεγχο - κατασταση ελαστικών- ίχνοι δακρυων λαδιού, δε μου θύμοισαν ή με ρωτησαν αν εχω αφησει αέρΑ!

ΟΚ, δε φταίνε δεν ειναι υποχρεωμένοι να σε ενημερωσουν για πιέσεις, άλλωστε τα γνώριζα αλλά ξεχασα τεειως μα τελεις να αφήσω αέρα! και ετσι με μπαλονια λαστιχα γλύστρησα, τουλαχιστον γλίτωσα το high-side!

2η επι διοργάνωσης Ζαφειρ. όπου ενώ ολα ήταν υπέροχα, σε έμενα τουλάχιστον δεν εγινε τεχνικός έλεγχος !

και στο 3ο 4ο σέσσιον γλύστρησε ο πίσω τροχος μου, ξαφνικά απλά τον έχασα διψως καμμία προειδοποίησησ ενω ειμουν με σωστές πιέσεις...

στο καπάκι έκλεισαν την πιστα διοτη ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ώς κάποιος αγωνιζομενος έχανε λάδια απο τη ταπα του κάρτερ!

αυτα απο προσωπικές εμπειρίες!

επίσης στη δευτερη τούμπα μου έφυγε το κλειδί απο την μοτοσυκλέτα και μπηκα αργοτερα στην αμμοπαγίδα (ο Θεος να την κάνει) να το ψαξω...

το τί βρήκα στην άμμο δε λέγεται!

έφτιαωνες ενα νέο ντραγστερ μεταξυ μοτοσυκλέτας και σαξόραλων!

Λίγο πολύ έχετε όλοι δίκιο, ο κάθε ένας από την δική του οπτική. Για παράδειγμα, οπως και ο stako, και εγώ το CBR δεν το βγάζω βόλτα στο δρόμο, έχω φοβηθεί και με στουκες δικές μου παλιότερα και με άλλα που έχουν δει τα μάτια μου. Πολύ απλά, για εμένα ο δημόσιος δρόμος εισπράττει ένα μεγάλο όχι όταν πρόκειται για γρήγορη βόλτα. Έτσι, από αυτή την άποψη τα μέγαρα μου φαίνονται τέλεια. Διαφορετικά, και εγώ δεν θα αγόραζα ss μηχανάκι πλέον, θα έμενα μόνο με τον Πηγασάκο μου και όλα καλά.

Έχω ζήσει όμως και την εμπειρία των Σερρών 3 φορές, και αν έκανα μια προσπάθεια να ποσοτικοποιήσω την αίσθηση, θα έλεγα ότι μια μέρα εκεί παράγει όση ευχαρίστηση δίνουν τα τρακντει μιας ολοκληρης χρονιάς στα Μέγαρα. Ρε παιδιά, έτσι το νιώθω, μην βαράτε ...

Τώρα, για τη συζήτηση περί καλύτερης πίστας στην Αττική, ή και άλλης πίστας στην Καλαμάτα ή όπου αλλού, ε δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να διαφωνεί εδώ μέσα. Δώστε πίστα στο λαό

Όσον αφορά το κόστος, σας παραθέτω και το δικό μου λογαριασμό από την επίσκεψη μας στις Σέρρες πριν 2 εβδομάδες (όπου δεν έγινε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια περικοπής, ή στέρησης σε άνεση, καλοπέραση κλπ) :
    - Ξενοδοχείο διανυκτέρευση : 30 /νύχτα (καθ’ όλα αξιοπρεπές, καθαρό, ήσυχο και σε όλα οκ ξενοδοχείο)
    - Διατροφή : 4 Ε στη πίστα για σουπερ μακαρονάδα, και 10 Ε αργότερα σε επιλεγμένη καρατσεκαρισμένη ταβέρνα όπου απλά…γίνεσαι τούμπανο = 14/μέρα
    - Βενζίνες : περίπου 15 Ε/μερα στη πίστα
    - Είσοδος στην πίστα : 45Ε /μέρα
    - Καφές, χυμοί, νερά : 5Ε / μέρα

Μετάβαση : εδώ, κοιτάξτε πως το θέμα γίνεται ξεκούραστο χωρίς να ξεφεύγει σε κόστος και για όσους ΔΕΝ έχουν τρειλερ :
    Α) Κόστος μεταφοράς μοτό : 80 Ε πήγαινε – έλα με τσεκαρισμένη μεταφορική. Ο τύπος μεταφέρει συνέχεια μοτο και ξέρει να τις προσέχει. Το μηχανάκι μου ήταν άψογο, ούτε γάτα ούτε ζημιά
    Β) Στέλνοντας τη μοτο με μεταφορική και κάνοντας το ταξίδι ΜΕ ΠΑΡΕΑ σε αυτοκίνητο, τότε μοιράζεστε τις βενζίνες ΚΑΙ την οδήγηση και το θέμα γίνεται ξεκούραστο ΚΑΙ μπορείτε να επιστρέψετε στο καπάκι πχ την Κυριακή αφού μπείτε πίστα (γιατί όντως, να επιστρέψεις οδηγώντας τη μοτο είναι παλούκι, αλλά αν μοιραστείς την απόσταση αραχτός σε αυτοκίνητο, το ταξίδι βγαίνει οκ και υπενθυμίζω ΔΕΝ τραβάς τρειλερ)

Απομένουν το κόστος ελαστικών που κατά γενική ομολογία βγαίνουν νοκάουτ με ένα διήμερο στις Σέρρες.

Συμπέρασμα για μένα ?

Αντί να μπώ σε 15 τρακντει στα μεγαρα (που στάνταρ θα έμπαινα αν δεν υπήρχαν οι Σέρρες), θα μπώ σε 10 και τα υπόλοιπα χρήματα 5 x 80 (όλα μέσα, βενζίνες κλπ) = 400 θα μου κάνουν ένα τριημερο στις Σερρες (= σαν να λεμε 2 τρακντει). Επίσης ένα ζευγάρι λάστιχα που θα ήθελα στα 5 αυτά τρακ-μεγαρα θα πάει στο 3μερο σερρών.

ΆΡΑ ??

ίδια λεφτά συνολικά σε ένα χρόνο, και σχεδόν ΊΔΙΑ συνολικά διανυθέντα χλμ σε πίστα (ξέρετε ποσα χλμ γράφετε στις Σέρρες μια ολοκληρη μέρα?)

Το δε overodose που παίρνω από τις Σερρες, …ε το είπα, θα γίνω κουραστικός και σπασαρχίδης αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    ................. Μια χαρά είναι τα Μέγαρα για το σκοπό αυτό και αν κάποτε στρώσουνε καμμία άσφαλτο θα είναι ακόμα καλύτερα. Ωστόσο οι τούμπανοι γυρίζουν στο λεπτό στα Μέγαρα και ούτε γλυστράνε ούτε τους χαλάνε οι λακκούβες. Εμείς με τους ρυθμούς τουρίστα δεν μπορούμε;

Οι υπερτουμπανοι ειναι επαγγελματιες οδηγοι , που δε τρεχουν με δικα τους
    μηχανακια και που ακομα πληρωνονται για να τρεχουν και ας τους ρωτησουμε
    πρωτα τη γνωμη τους για τη πιστα και κατα ποσο νοιωθουν ασφαλεια να κινουνται
    με αυτους τους ρυθμους οταν λειπουν στοιχειωδη μετρα ασφαλειας!!

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    gixxerpap, zephyr1 , 7-cubed συμφωνω απολυτα μαζι σας!!

Εν κατακλειδι ειναι ολα θεμα προτεραιοτητων.....

Ο καθενας κανει τις επιλογες του συμφωνα με το τι πιστευει
    και πως νοιωθει, αλλα παντα και στο υποκειμενικο υπαρχει
    και η αντικειμενικη πραγματικοτητα που δε μπορουμε
    να της κλεινουμε τα ματια ως μη υπαρχουσα, γιατι ετσι μας
    "θελουν" να προσεγγιζουμε ολα τα πραγματα στη ζωη μας!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Οι υπερτούμπανοι μπορεί να μην τρέχουν με δικά τους μηχανάκια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πίστα δεν έχει δυνατότητες έτσι όπως είναι που ελάχιστοι μπορούν να πλησιάσουν.

Οι περισσότεροι πέφτουν από λάθος δικό τους και ένα ελάχιστο ποσοστό μπορεί να ισχυριστεί ότι του έφταιγε η άσφαλτος.

Anyway, ο καθένας με τα γούστα του.

Εντάξει θα μπορούσα να πάω Σέρρες όπως πήγαινα μαθητής ή φοιτητής διακοπές κατάστρωμα, χύμα και γύριζα και με άδεια τσέπη... Θα μπορούσα επίσης να μείνω και σε σκηνή και να μου έρθει ακόμα φθηνότερα..

Εγώ πήγα ένα διήμερο Σέρρες φεύγοντας Παρασκευή απόγευμα και γυρίζοντας Κυριακή με μία μέρα πίστα και μου έφυγε περίπου κάτι λιγότερο από 500ρικο. Βέβαια εγώ δεν μοιράζομαι και δωμάτιο γιατί το θεωρώ μίζερο... Θέλω να μένω στο χώρο μου και να έχω την ησυχία μου..

Τα υπόλοιπα για τρέιλερ και καπάκι επιστροφή Κυριακή μετά από πίστα τα βρίσκω αστεία για τα δεδομένα μου. Το μηχανάκι εκτός των άλλων είναι και μεταφορικό μέσο και η διαδρομή πηγαινέλα είναι εξίσου ευχάριστη με την πίστα. Σιγά μην το φορτώσω! Αυτό το θεωρώ μαζοχισμό και αν τέλος πάντων κάποιοι το κάνουν, οκ κανένα πρόβλημα, αλλά μην τα προτείνετε κιόλας κάτι τέτοια.

Είπαμε ότι όλα γίνονται με κεντρικό άξονα τη διασκέδαση και όχι την ταλαιπωρία.

Αυτά...
    Θάνος..

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Εγώ πήγα ένα διήμερο Σέρρες φεύγοντας Παρασκευή απόγευμα και γυρίζοντας Κυριακή με μία μέρα πίστα και μου έφυγε περίπου κάτι λιγότερο από 500ρικο. Βέβαια εγώ δεν μοιράζομαι και δωμάτιο γιατί το θεωρώ μίζερο... Θέλω να μένω στο χώρο μου και να έχω την ησυχία μου..
    Αυτά...
    Θάνο
    Έτσι όπως τα περιγράφεις όντως δεν αξιζει. Αν είναι να ανέβεις πάνω πρέπει οποσδήποτε να μπεις δύο μέρες στην πίστα.
    Προσωπικά παίρνω και την κοπέλα μου μαζί γιατί πηγαίνοντας 3ήμερο Σέρρες χαραμίζω ένα ΣΚ στο Πήλιο/Αράχοβα κτλ κτλ αλλά περνάμε και εκεί καλά (πέρα από τη μοτοσυκλέτα) οπότε συνδιάζεις μία εκδρομή με την πίστα.
    Το κόστος είναι λογικό αμα το δεις έτσι.

Όσο για την ευχαρίστηση που προσφέρουν τα Μέγαρα, καλα είναι αλλά και μουσακά να έτρωγα κάθε μέρα θα βαριόμουνα...
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Όσο για την ευχαρίστηση που προσφέρουν τα Μέγαρα, καλα είναι αλλά και μουσακά να έτρωγα κάθε μέρα θα βαριόμουνα...
    Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα!

Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, μάλλον έχω βαρεθεί να ξοδεύω όλα μου τα λεφτά και τον ελεύθερο χρόνο στη μηχανή...
    Θάνος..

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 14:19
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1