ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ... ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΟΙ .....ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ....ΚΑΙ ΑΝΤΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝΑΝ ΑΚΟΜΗ
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ΑΥΓΟΥΣΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ??
Μπράβο ρε φίλε!!!
Πήγα κι εγώ το καλοκαίρι του 2005 στα Κύθηρα (με τ' αμάξι βασικά-μ@λ@κί@ γιατί οι δρόμοι είναι για μηχανή αλλά...)
Αβλέμωνας όλα τα λεφτά, στην ταβέρνα που τρώς, έτρωγα!!! Στην παραλία με το βράχο που έχεις βάλει είχα στήσει σκηνή...και....και....και...!!!
Μπράβο και πάλι!!!
Μου θύμισες ένα πολύ όμορφο 3ήμερο με καλή παρέα!!!
![]()
![]()
![]()
Όχι άλλες τέτοιες φωτό χειμωνιάτικο !![]()
![]()
Εύχομαι κάθε σου απόδραση ν'αφήνει την ίδια γλυκιά γεύση !
![]()
![]()
![]()
Χμμμμ καρυδόπιτα με καιμάκι παγωτό στον ΑυλέμονααααΑρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Αχχχ Αβλέμωναςέλιωσα μια βδομάδα τον Αύγουστο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Μην κλαις ρε χάλια, θα έρθει ο καιρός και θα την ξαναφαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμμμ καρυδόπιτα με καιμάκι παγωτό στον Αυλέμοναααα![]()
![]()
![]()
....... την καρυδόπιτα ε;
![]()
Καλά εσείς οι δύο από πάνω αντί να λέτε για κανά μνάκι κει κάτω τις καρυδόπιτες μνημονεύετε..;;![]()
![]()
(καλά για τον Vasili_strom δεν μου κάνει εντύπωση..![]()
)
Yπονοείς τίποτα για την ορεξούλα του ΒασιλάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Καλά εσείς οι δύο από πάνω αντί να λέτε για κανά μνάκι κει κάτω τις καρυδόπιτες μνημονεύετε..;;![]()
![]()
(καλά για τον Vasili_strom δεν μου κάνει εντύπωση..![]()
)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
κοντα επεσες: για τα νυχια που κοβει ο συγκεκριμενος και μετα τα εθαψε στην αμμο αναστεναζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για αυτόν αναστενάζεις..;;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: