βαλε nurburgring!κ ας μην ειναι καλης ποιοτητας η φωτο!
Αμ εγω που εψαχνα το σπιτι μου ο μ@λ@κ@ς:a31: :a31: Λες και δεν το βλεπω καθε μερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Το google earth μαμαει!
Πως δεν ειχα σκεφτει να επισκεφτω πιστες?
Το ειχα ριξει στα αεροδρομια και στα αρχαια μνημεια![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μα που τις βρισκετε τις πιστες?????
Πατε στα τυφλα και αμα πεσω πανω ή ξερετε που ειναι ακριβως??????
Μην που πειτε οτι ξερετε και μηκος πλατος και λοιπα θα τερλαθωωωωωω....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Μα που τις βρισκετε τις πιστες?????
Πατε στα τυφλα και αμα πεσω πανω ή ξερετε που ειναι ακριβως??????
Μην που πειτε οτι ξερετε και μηκος πλατος και λοιπα θα τερλαθωωωωωω....![]()
Π.Χ monza, η οποία βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο πάρκο βόρεια του Μιλάνου.
Πάγαινε εκεί, μέσα στο πάρκο, και με ελαφρό ζούμ, θα δείς να αρχίζει να διακρίνεται η πίστα.
Και μιας και θα το κάνεις ποσταρισέ την γιατί εγώ βαριέμαι!
![]()
Ίσως από τα ποιό χαρακτηριστικά παραδείγματα του τι σημαίνει νέες τεχνολογίες, το Google Earth. Στην αρχή δεν ήθελα να το εγκαταστήσω, αλλά μετά βρήκα το κίνητρο. Με το που το εγκατέστησα έψαξα κι εγώ όλες τις πίστες για F1, MotoGp, WSBK και τα λοιπά. Πραγματικά φανταστικές δυνατότητες.
Βρήκα και κάποιοα στάδια ποδοσφαίρου, αλλά γενικά η φωτό πρέπει να είναι τραβηγμένη σε κατάλληλη εποχή και με καθαρή ατμόσφαιρα, αλλά και με σωστό ζουμ.
Την Μαλεσία ας πούμε όταν πρωτοβγήκε το Google Earth δεν ήταν καθαρή η φωτό από πάνω από την πίστα. Σε μια καινούρια έκδοση το βελτίωσαν πολύ μαζί με άλλες περιοχές.
Τις έχω όλες ή σχεδόν όλες.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μια καλή πηγή για να βρίσκετε οτιδίποτε στο google earth είναι το wikipedia όπου σου λέει τις ακριβείς συντεταγμένες
μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά
επίσης θα μπορούσατε να κάνετε edit και μαζί με την φωτογραφία κάθε πίστας να δίνετε και συντεταγμένες (είσοδος κατά προτίμηση όπου αυτό είναι εφικτό) τόσο για αναζήτηση στο Google, όσο και για την εισαγωγή σε GPS