Παιδια οποιος ξερει μια απορια εχω
Μολις αλλαξα για πρωτη φορα μονος μου τα λαδια στο ΧΤ και παρατηρησα οτι εχει 2 βιδες που πρεπει να ξεβιδωσεις για να φυγει το λαδι. Η μια (μια σχετικα μεγαλη βιδα) ειναι πισω απο τον μοχλο του σασμαν και η αλλη (2 αλενακια) ειναι εκει που ενωνετε η σωληνα του λαδιου με τον κινητηρα.
Η απορια μου ειναι η εξης:
επειδη μου φανηκε οτι εβγαλε λιγο λαδι στο δοχειο και οχι τα 3 λιτρα που του εβαλα στο τελευταιο σερβις (και ήμουν μπροστα 3 λιτρα εβαλε), μηπως υπαρχει και τριτη εξοδος για το λάδι ???
Το κουφο με το ΧΤ ειναι οτι δεν έχει καρτερ λαδιου, αλλα το λαδι μπαινει απο μια ταπα πισω απο το τιμονι σε μια σωληνα που περναει μεσα απο τον λαιμο της μηχανης και καταληγει κατω στον κινητηρα, και επισης πρεπει αφου βαλεις τα 2 απο τα 3 λιτρα λαδιου να το βαλεις μπροστα να το τραβηξει μεσα και μετα να βαλεις το 3ο, αλλιως ξεχυλιζει. Και ο μονος τροπος για να ελεγξεις την σταθμη του ειναι αφου κλεισεις την πανω ταπα να κανεις μια διαδρομη 500 μετρα περιπου για να ανεβασει η αντλια το λαδι μεχρι πανω στον λαιμο και να δεις αν βραχηκε ο δεικτης.
Sorry για το πολυ μπλα μπλα αλλα οποιος ξερει ας επιβεβαιωσει ή ας διορθωσει τις κινησεις μου.
Επισης ποτε μα ποτε μην αλλαζεις για πρωτη φορα λαδι βραδυ με ελλειπη φωτισμο γιατι κανεις μια ωρα να βρεις που αφησες τισ βιδες..