Μέσα και εγώ.
Θα έρθω να γνωριστούμε.
Και επειδή δεν θα ξέρω κανέναν αν δείτε έναν τύπο με jacket Spidi κάντε νόμα, μην ψάχνω σαν τον βλάκα σε όλο το μαγαζί.
Αν και δε νομίζω να μη σας καταλάβω.
Θα τα πούμε εκεί.
Μέσα και εγώ.
Θα έρθω να γνωριστούμε.
Και επειδή δεν θα ξέρω κανέναν αν δείτε έναν τύπο με jacket Spidi κάντε νόμα, μην ψάχνω σαν τον βλάκα σε όλο το μαγαζί.
Αν και δε νομίζω να μη σας καταλάβω.
Θα τα πούμε εκεί.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι και εγώ εκεί.Θα κατευθυνθώ προς την παρέα με τα περισσότερα κράνη γιατί ούτε κι εγώ ξέρω κανέναν, αν και νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι ο SVSGREEK.Πέτρο?
BRAOU!!!
Ο SVSGREEK ειναι ο Πέτρος. Δες και εσύ τα ΠΜ σου και ότι χρειαστεις εδω είμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SALTAPIDAS
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι και εγώ εκεί.Θα κατευθυνθώ προς την παρέα με τα περισσότερα κράνη γιατί ούτε κι εγώ ξέρω κανέναν, αν και νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι ο SVSGREEK.Πέτρο?![]()
Ναι μάγκες, σίγουρα...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
και ότι χρειαστεις εδω είμαι.![]()
Μόνο τηλέφωνο να μην περιμένετε να σηκώσει !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
αντε βρε κακέ!!! Πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν απάντησα??? Αντε λέμε λέμεεεεεεεεεεε, άντε να μαζευομαστε....![]()
ελπιζω να μαι κ γω εκει!!!!!!
το δωρακι για τους πρωτους ελπιζω να ειναι καμια γλυκια ρουμανα κ οχι παστα!!!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
κοίτα να δεις που όλοι θα έρθουν για το δώρο, θα το πάρουν και θα φύγουν!!!Ξέρεις εσύ κανέναν από την παρέα???
Άμα δείτε καμιά Πυροσβεστική να τρέχει πίσω από ένα XR, το βρήκατε το αγόρι μας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Ξέρεις εσύ κανέναν από την παρέα???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
κοίτα να δεις που όλοι θα έρθουν για το δώρο, θα το πάρουν και θα φύγουν!!!Ξέρεις εσύ κανέναν από την παρέα???
αλλα αμα δω εναν καμπο με τις δερματινιες του κ τα αλλα φετιχιστικα του συνεργα (κρανη,γαντια λοιπα)παιζει να εισται εσεις!!!
αυτος ο ολντμαν ρε παιδια που το βρισκει τοσο χιουμορ????![]()
![]()
![]()
θαχει πλακα αυριο !!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ama boreso 8a er8o ki ego. Ade na gnoristoume re paidia.
![]()
T a opoia dora 8a parakrati8oun stin eisodo apo emena gia ELEGXO....
PS. Kamia nikh sthn mpala 8a paroume?!!!Tzampa to diarkeias...
Ο παλιος ειναι αλλιως....
fantacid και melissos28 κοιταξτε τα ΠΜ σας.![]()
Πέτροοοοοοοοοοοοοοοο, αστα δώρα κάτω λεμε λέμεεεεεεεεεεεε.... Οι πρώτοι 7 θα πάρουν, για τους υπόλοιπους δεν θα μπορέσω....![]()
Πίκρα, βρε Πετράν...Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek PS. Kamia nikh sthn mpala 8a paroume?!!!Tzampa to diarkeias... [/B]![]()
"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"