Και νομίζεις ότι φταίει η "ανυπαρξία" της φυγόκεντρου και όχι η προβοσκίδα, τα 9 μάτια και το τριγωνικό κεφάλι που έχει ???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κωστας: Εγω σε οποιον το λεω με κοιταει σαν να 'μαι ΟΥΦΟ!
:a31:
![]()
Και νομίζεις ότι φταίει η "ανυπαρξία" της φυγόκεντρου και όχι η προβοσκίδα, τα 9 μάτια και το τριγωνικό κεφάλι που έχει ???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κωστας: Εγω σε οποιον το λεω με κοιταει σαν να 'μαι ΟΥΦΟ!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
Sorry, δεν εννοούσα ότι έδωσες κανέναν χαρακτηρισμό. Έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή μου, η οποία είναι που είναι ..., με έκανες να αμφιβάλω γι' αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια.
Πάντως ως προς παρατηρητή δεν υπάρχει φυγόκεντρος (ούτε πραγματική ούτε φανταστική). Η μόνη δύναμη που χρειάζεται το σώμα για να κινηθεί κυκλικά είναι η κεντρομόλος.
Η φυγόκεντρος μπαίνει στο παιχνίδι στο σύστημα της μηχανής. Δεν ξέρω τί εννοούμε πραγματική ή φανταστική, πάντως την δουλειά της την κάνει.
Πάντα φιλικά χωρίς να χαλάμε τις καρδιές μας. Στο κάτω κάτω υπάρχει δεν υπάρχει (ανεξαρτήτου συστήματος αναφοράς) η μηχανή μας προχωράει, στρίβει και μας διασκεδάζει, αυτό αρκεί.
No offense ... :smilea:
Απαντηστε μου επιτελους ΚΑΠΟΙΟΣ και στο 1ο ποστ και θα παραδεχτω κι εγω την "υπαρξη" της!![]()
Λεμε τωρα ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και νομίζεις ότι φταίει η "ανυπαρξία" της φυγόκεντρου και όχι η προβοσκίδα, τα 9 μάτια και το τριγωνικό κεφάλι που έχει ???
![]()
![]()
Τι μαλακα ειναι ...
Τον παιρνω (τηλεφωνο ρε) τωρα για να μαθει τους φιλους του!![]()
τα λέω εγώ αλλά ποιος με ακούει...Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
Καλά σε λένε παλιάνθρωπο. Τέτοιος είσαι.![]()
![]()
![]()
μη χαλιέσαι... μπες στο πνεύμα... υπονόμευσε ό,τι θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να υπονομεύσω το ταχύτερα αναπτυσσόμενο θέμα του forum.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
Άμα λάχει και ζει την σκοτώνω με τα ίδια μου τα χέρια και άμα την δείτε γράφτε μου.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
Αλλά ο μόνος τρόπος για να πεθάνει είναι να την σκοτώσουμε τώρα. Και μάλλον τα καταφέρνουμε.![]()
την κάνω τώρα... είμαι φυγόδουλος και γίνομαι κεντρομόλος...
κοινώς... γεια σας...
ΥΓ: μην κολλάτε και μη φεύγετε έτσι εύκολα από συζητήσεις... συνήθως δε λέγονται πράγματα με κακία εδώ μέσα... ειδικά αν συμμετέχει ο Ντουζλαμάν aka παλιάνθρωπος aka Ντολμάν![]()
![]()
![]()
![]()
τα προβατα εχουν μακραν τη καλυτερη παραδοση εδω μεσα ως το ταχυτερα αναπτυσομενο θεμα του forum.Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
...
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να υπονομεύσω το ταχύτερα αναπτυσόμενο θέμα του forum...
αν μπορεις, κοψε τη ροη εκει μεσα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να πεις πως ΔΕΝ τον προειδοποιησα να ΜΗΝ εκτιθεται ...![]()
Ρε Παπαριδη (Παπαρακη μαλλον), σε αυτο εχω απαντηση ΗΔΗ 20 φορες ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Αν υπαρχει μια τετοια δυναμη που σχεδιασες τοτε το Σωμα ΔΕΝ εκτελει κυκλικη κινηση, μιας και το αθροισμα των δυναμεων ειναι Μηδεν (0) (στην "Φυγοκεντρο" δινουν μετρο ισο και αντιθετο απο την Κεντρομολο) !!!
Επομενως ΔΕΝ υπαρχει κατι που θα αλλαξει την διευθυνση του διανυσματος της ταχυτητας !!!!![]()
Παρε ρε μ@λακα τον Κωστα ενα τηλεφωνο! ΤΩΡΑ !!!![]()
Βρε Λάκη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ υπαρχει κατι που θα αλλαξει την διευθυνση του διανυσματος της ταχυτητας !!!!![]()
Θες να το πάρουμε αλλιώς ???![]()
Η Κεντρομόλος ΔΕΝ υπάρχει !!!
Υπάρχει ΜΟΝΟ η Φυγόκεντρος (όταν αρχίσουμε να στρίβουμε), την οποία και προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε μετατοπίζοντας το διάνυσμα του βάρους στο εσωτερικό, ώστε ένα μέρος του να "κοντράρει" την Φυγόκεντρο !!!
Την πουτάνα μου μέσα...!!!![]()
Που 'σαι Καπετανιε να χαρεις παπαριες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βρε Λάκη μου...
Θες να το πάρουμε αλλιώς ???![]()
Η Κεντρομόλος ΔΕΝ υπάρχει !!!![]()
![]()
Υπάρχει ΜΟΝΟ η Φυγόκεντρος (όταν αρχίσουμε να στρίβουμε), την οποία και προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε μετατοπίζοντας το διάνυσμα του βάρους στο εσωτερικό, ώστε ένα μέρος του να "κοντράρει" την Φυγόκεντρο !!!
Την πουτάνα μου μέσα...!!!![]()
Στο ΠΡΩΤΟ σχημα μας παρακαλω ...![]()
Να καταλαβουμε τα ΑΠΛΑ πρωτα κι υστερα παμε και στις Πουτανες ... εεε... στις μηχανες ηθελα να πω ...![]()
Λες ν' ακουσε η αλλη?![]()
![]()
Δε μΕ λες ρε καρνταση, το 1ο Σχημα λοιπον να το ΣΒΗΣΟΥΜΕ απο ΟΛΑ τα βιβλια Φυσικης Γυμνασιων και Λυκειων ανα τον κοσμο εεε? :hypnotize
Αν αργήσεις λίγο ακόμη να καταλάβεις τα απλά, θάχουν φύγει οι Πουτάνες ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να καταλαβουμε τα ΑΠΛΑ πρωτα κι υστερα παμε και στις Πουτανες![]()
Υ.Γ.
Πες μΕ (με απλά λόγια) τι ακριβώς θέλεις για να ησυχάσεις, λεβέντη μου ..???![]()
Να ανοίξουμε ένα thread όπου ΟΛΑ τα μέλη του forum (επί ποινή Ban) να δηλώσουν υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει η φυγόκεντρος και ότι δεν αναγνωρίζουν καμιά τέτοια δύναμη ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
Άρχισαν πάλι, δεν το πιστεύω και γω που νόμιζα ότι τα βρήκαμε
Τέλος πάντων
Η ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ στο σύστημα του εξωτερικού παρατηρητή
LONG LIVE CENTRIFUGAL FORCE
![]()
Καλο τ' ανεκδοτο, αλλα ο καθενας μπορει να γραψει οοοοτι θελει (οπως εμεις καλη ωρα) ...![]()
Στο 1ο Σχημα παρακαλω οι απαντησεις, που υπαρχει σε ΟΛΑ τα Σχολικα (και οχι μονο) βιβλια ανα τον κοσμο ...![]()
........................................
Πες μΕ (με απλά λόγια) τι ακριβώς θέλεις για να ησυχάσεις, λεβέντη μου ..???![]()
Να ανοίξουμε ένα thread όπου ΟΛΑ τα μέλη του forum (επί ποινή Ban) να δηλώσουν υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει η φυγόκεντρος και ότι δεν αναγνωρίζουν καμιά τέτοια δύναμη ???![]()
Θα το κανεις αυτο για μενα?![]()
Τι γλυκας που εισαι ... :a07:![]()
![]()
Παρε τηλεφωνο σΕ λεω ρε τσικιριτζη που λυπασαι τα 5 λεπτα ...![]()
![]()
Μόλις μίλησα ρε φούλη και μΕ είπε ότι η φυγόκεντρος ΔΕΝ υπάρχει για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ παρατηρητή !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παρε τηλεφωνο σΕ λεω ρε τσικιριτζη που λυπασαι τα 5 λεπτα ...
ΕΣΥ που στρίβεις με το μηχανάκι σου ΔΕΝ είσαι εξωτερικός παρατηρητής !! !
(εγώ που σε βλέπω να πέφτεις, είμαι ...)![]()