Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Εχουν αρχισει οι εορταστικες εκδηλωσεις για το πολυτεχνειο και μου ερχετε στο μυαλο ξανα η απορια.

Γιατι δεν βαζουν στην εισοδο διπλα στο κεφαλι και μια μαρμαρινη πλακα οπου να αναγραφονται τα ονοματα των νεκρων οπως σε ολα τα μνημεια ανα την Ελλαδα.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    χωρίς παρεξήγηση afropantele...

τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου...

στα 33 χρόνια μέχρι και τον Χριστό θάψανε...

εμείς ακόμα κάνουΝε πορείες και σπάνε αυτοκίνητα και ξανά μανά κάθε χρόνο...

νισάφι

ξέρω πως θα συζητιέται το θέμα μέχρι τις 20 του μήνα και μετά πάλι του χρόνου... να δω τι καινούριο θα ειπωθεί... και ποιους θα βρίζουμε φέτος....

ΥΓ: και πάλι afropantele δεν αναφέρομαι σε εσένα που το έθιξες...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    +1000000000000000
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

νισάφι

ξέρω πως θα συζητιέται το θέμα μέχρι τις 20 του μήνα και μετά πάλι του χρόνου... να δω τι καινούριο θα ειπωθεί... και ποιους θα βρίζουμε φέτος....

Υποννοείτε να καταργηθούν οι πορείες και οι εορταστικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Κάτσε να έρθει και ο resistman να κλείσει το καρέ...

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

νισάφι

Sorry κιολας, αλλά αν έχεις συνδέσει το πολυτεχνείο με τα δακρυγόνα και τα σπασίματα,έχεις φάει το καρότο και όλοι εκείνοι οι "αρμόδιοι" που αφήνουν (αν δεν υποκινούν) τα παρατράγουδα να πρωταγωνιστούν,έχουν πετύχει το στόχο τους.
    Ίσως ούτε οι πορείες να χρειάζονται βεβαια... Ενα λουλούδι μονο είναι αρκετό.
    Όχι μόνο για αυτούς που πεθάνανε,αλλά και για το πνεύμα αντίστασης-το τελευταίο δείγμα στην Ελλάδα-που απο τότε και μετά έχει και αυτό πεθάνει.

Καναπές tv και πιστωτική uber alles
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε παιδια δεν ειναι ετσι τα πραγματα!!

Η θα πρεπει να ειμαστε ταγμενοι στην ''μαχομενη αριστερα'' η θα πρεπει να ειμαστε βολεψακηδες μικροαστοι....ελεος!!

ξεκοληστε λιγο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Η θα πρεπει να ειμαστε ταγμενοι στην ''μαχομενη αριστερα'' η θα πρεπει να ειμαστε βολεψακηδες μικροαστοι....ελεος!!

ξεκοληστε λιγο..
    ωχ παει η συζήτηση...
    κοίτα να δεις τι έχει να γίνει τώρα..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ξεκοληστε λιγο..
    Καμμία σχέση.
    Μη σου πω οτι στις αριστερές έχω πρόβλημα ενώ δεξιά ξύνω -είναι λέει ψυχολογικό
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek

Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Εχουν αρχισει οι εορταστικες εκδηλωσεις για το πολυτεχνειο και μου ερχετε στο μυαλο ξανα η απορια.

Γιατι δεν βαζουν στην εισοδο διπλα στο κεφαλι και μια μαρμαρινη πλακα οπου να αναγραφονται τα ονοματα των νεκρων οπως σε ολα τα μνημεια ανα την Ελλαδα.

Γιατί...πέθανε κανένας στο πολυτεχνείο???
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    to thema den einai oti ta spane sto polytexneio.Afto to xame sinithisei.
    Pleon se kathe MAZOKSI me poli kosmo ginete gialia karfia.
    Kai as stamatisoume na paizoume to kriftouli tou tipou: 30 - 40 Alites ta spane..
    1) Gia na paei o allos na spasei prepei na exei eksorgistei.
    2) Pleon milame gia 500+ atoma pou emfanizontai san anarxikoi

den dikaiologo to: eksorgizomai ara spao tin periousia tou kosmou, apla vlepo ena fenomeno pou pairnei diastaseis kai to perigrafo

Kai gia to thema pou anoikse to thread SIgoura eprepe na iparxoun ekei onomata, OPOS KAI SE OLA TA MNIMEIA STIN ELLADA, Kai episis na mpoun kai OLA ta onomata giati einai geloio to 2006 na min grafontai oi aristeroi pou pethanan gia tin patrida tous.
    Den nomizo pos den xreiazete na se aristeros gia na to pisteveis afto.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Γιατί...πέθανε κανένας στο πολυτεχνείο???

+1

δεν εχει αναφερθει θανατος και μην ακουσω τιποτα για κυβερνιτικες παγιδες και τετοια

κανενας απο καμμια οικογενεια δεν εχει βγει να πει κατι..... ποτε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Σε λιγο καιρο θα λεμε,,,εεεε και τι εγινε σε αυτο το πολυτεχνειο?Ενα αμαξακι εριξε την πορτα.Βρε δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.Οχι δεν πεθανε κανενας στο πολυτεχνειο.Γενικα κανεις δεν πεθανε,γινανε μια μερα εκλογες και επεσε η χουντα.Και ο χιτλερ τι κακο εκανε?Επειδη σκοτωνε εβραιους?Πειραζει?Σκοτωσε κατι εκατομυρια ανθρωπους,αλλα τι να κανουμε πολεμος ητανε!!!
    Ρε ειστε καλα?Ανθρωποι σαν τον πατερα μου μεινανε σακατηδες μια ζωη για να ειστε ελευθεροι πολιτες και να λετε τωρα τη γνωμη σας ελευθερα στη χωρα που ζουμε και αντι να δειξετε σεβασμο σε αυτους τους ανθρωπους και αν οχι σε αυτους αλλα στους αλλους που εδωσαν την ιδια τη ζωη τους για χαρη αυτης της πατριδας εσεις καθεστε στην καρεγκλιτσα πισω απο μια οθονη και γραφετε οτι σας ερθει στο μυαλο?
    Οσο για τις καταστροφες που γινονται εχετε καταλαβει ποιοι ειναι αυτοι που τις κανουν και γιατι?4 χρονια στην θεσσαλονικη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια ατομα να σπανε τα ιδια πραγματα και τους ιδιους μπατσους να προστατευουν τους αναρχικους αγνωστους ΓΝΩΣΤΟΥΣ αντι τους πολιτες και εσεις ακομα να καταλαβαιτε?
    Σε λιγο θα βριζουμε και τα παλιο κουμουνια που μας ελευθεροσαν απο τον αγιο χιτλερ!!
    Βρε και ο χριστος να ξαναερχοταν σε αυτη τη γη παλι θα τον κρεμαζατε.
    Ημαρτον πια.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Σε λιγο καιρο θα λεμε,,,εεεε και τι εγινε σε αυτο το πολυτεχνειο?Ενα αμαξακι εριξε την πορτα.Βρε δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.Οχι δεν πεθανε κανενας στο πολυτεχνειο.Γενικα κανεις δεν πεθανε,γινανε μια μερα εκλογες και επεσε η χουντα.Και ο χιτλερ τι κακο εκανε?Επειδη σκοτωνε εβραιους?Πειραζει?Σκοτωσε κατι εκατομυρια ανθρωπους,αλλα τι να κανουμε πολεμος ητανε!!!
    Ρε ειστε καλα?Ανθρωποι σαν τον πατερα μου μεινανε σακατηδες μια ζωη για να ειστε ελευθεροι πολιτες και να λετε τωρα τη γνωμη σας ελευθερα στη χωρα που ζουμε και αντι να δειξετε σεβασμο σε αυτους τους ανθρωπους και αν οχι σε αυτους αλλα στους αλλους που εδωσαν την ιδια τη ζωη τους για χαρη αυτης της πατριδας εσεις καθεστε στην καρεγκλιτσα πισω απο μια οθονη και γραφετε οτι σας ερθει στο μυαλο?
    Οσο για τις καταστροφες που γινονται εχετε καταλαβει ποιοι ειναι αυτοι που τις κανουν και γιατι?4 χρονια στην θεσσαλονικη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια ατομα να σπανε τα ιδια πραγματα και τους ιδιους μπατσους να προστατευουν τους αναρχικους αγνωστους ΓΝΩΣΤΟΥΣ αντι τους πολιτες και εσεις ακομα να καταλαβαιτε?
    Σε λιγο θα βριζουμε και τα παλιο κουμουνια που μας ελευθεροσαν απο τον αγιο χιτλερ!!
    Βρε και ο χριστος να ξαναερχοταν σε αυτη τη γη παλι θα τον κρεμαζατε.
    Ημαρτον πια.

ρε φιλε βουτας την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν απαντησεις?

ε οχι δε παιθανε κανενας τι να κανουμε δλδ?σαν ιστορικο γεγονος το δεχωμαστε αλλα οχι να το παραποιουμε κιολας

τα κουμουνια μας ελευθερωσαν απο τον χιτλερ?

οποιος πολεμισε για αυτην την χωρα ειναι αξιος επαινου για να μεινει για παντα στην μνημη μας και να παιρνουμε παραδειγμα αλλα οχι και να λεμε ανακριβειες

οσο για τους μπατσους εχεις δικιο

ας σταματησουν αυτοι οι κακοι ανθρωποι να βαρανε αυτους που τα σπανε γιατι αν ενας μπατσος χτυπησει καποιον ειναι κακος ουουουουου κακοςςςςςς

τους πιανουν βγαινουν εξω και τα ξανασπανε οκ
    ας τους σκοτωσουν να μην τα ξανασπασουν

τι θα πειτε τοτε?

εχω βαρεθει να ακουω για κουμουνισμο αναρχικους και παπαριες
    εχω βαρεθει αυτα τα παιδια που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι κατι κανουν

αληθινο γεγονος

ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΣΚΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΠΑΘΟς ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!

εε εχω ενα βουνο παραδειγματα αλλα ειναι ακυρα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Α'ι'ντε!!!!Το ολο θεμα μου ειναι να αφησουμε την μαλακ...α που δερνει τον καθενα μας και να δειξουμε λιγο σεβασμο ακριβως σε αυτους που εχασαν τα παντα για αυτη τη χωρα.Το αν ειχε νεκρους το πολυτεχνειο,το λες για πλακα η σοβαρα?
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα