Ετσι ετσι ολα τα καλα πραγματα ειναι POWERED BY HONDA
ωραια μοντελα βγαζουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalh diadromh akougete tha sas pw avrio methavrio sygoura an mporesw na erthw.na fonaksw kai parea?goustaretai? kai an einai na synantithoume sthn diastavrosh agias paraskevhs,tha to pw kai stous dikous mou.
xarika gia thn gnwrimia paides kalo brady
Αρχικά δημιουργήθηκε από speedyandreas
kalh diadromh akougete tha sas pw avrio methavrio sygoura an mporesw na erthw.na fonaksw kai parea?goustaretai? kai an einai na synantithoume sthn diastavrosh agias paraskevhs,tha to pw kai stous dikous mou.
xarika gia thn gnwrimia paides kalo brady
Ναι ρε ολοι οι καλοι χωρανε
διαβασε ομως ολο το θεμα για να καταλαβεις το κλιμα , πως παμε στον δρομο κλπ
αν πιστευεις οτι σ'αρεσει θα κανονιζουμε να βρισκομαστε![]()
Ρε Γιωργη κατι μυριζει ρε![]()
μωρη λινατσα ολο καλημερες καλησπερες και στα Afrika μου εισαι![]()
???ε????/ θελω το μπιφτεκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ εσυ νεος τι παρεα εχεισ και τι μηχανακια ειναι αυτα οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
για σου ρε αιλαντ με τις τηγανιεςςςςςςςςςςςςςς σου χαχαχαχα
![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Τι κανετε ρε παλιοχαρακτηρες?Για οσους ενδιαφερονται για το live της παρασκευης,μετατηθετε για δευτερα(πιθανος).Ναι τι μηχανακια εχει η παρεα σου?Γιατι η tdm για μια φορα ητανε και τερμα....
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
τι κανεισ καλα εισαι ε??? εοεο ναι μην ερθουν τπτ R1 μαζι και κανουμε τις σκουπες ???!!![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
Καλα ρε ντορι.Α το προβλημα μου δεν ειναι τα ρ1 ουτε τα σουπερσπορτ αλλα ο καθε γκασμας που νομιζει οτι ειναι ο ροσι με το πιο γρηγορο μηχανακι του κοσμου.Χωρις παρεξηγηση ετσι?
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
πολυ σωστοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Καλα ρε ντορι.Α το προβλημα μου δεν ειναι τα ρ1 ουτε τα σουπερσπορτ αλλα ο καθε γκασμας που νομιζει οτι ειναι ο ροσι με το πιο γρηγορο μηχανακι του κοσμου.Χωρις παρεξηγηση ετσι?
Ρε παιδιά, η παραπάνω διαδρομή πόσα χιλιόμετρα είναι?![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.