my name is cop.....
Robocop
Είπαμε ρε παιδιά αλλά όχι κι έτσι... αν είναι να έρχομαι να κυκλοφορώ στην δουλεια έτσι παίρνω και το ΜΕΤΡΟ....
Είναι λίγο xtreme... για κάθε μέρα....
παρε το μετρό γιατι με αυτο μπορει να σου πει κανείς τιποτα και πληγώσει τον εγωισμό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
my name is cop.....
Robocop
Είπαμε ρε παιδιά αλλά όχι κι έτσι... αν είναι να έρχομαι να κυκλοφορώ στην δουλεια έτσι παίρνω και το ΜΕΤΡΟ....
Είναι λίγο xtreme... για κάθε μέρα....
Πόσο ?και έμαθες αν το χει φέρει κανείς εδώ??Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
...θώρακα και όχι μόνο
κάτι που έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αν πάτε σε μαγαζιά να ρωτήσετε δε θα βρείτε ποικιλία, μιας και το 'θέμα' δεν πουλάει
κάτι από την dainese που βρήκα στο site και είναι καινούριο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
...θώρακα και όχι μόνο
κάτι που έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αν πάτε σε μαγαζιά να ρωτήσετε δε θα βρείτε ποικιλία, μιας και το 'θέμα' δεν πουλάει
κάτι από την dainese που βρήκα στο site και είναι καινούριο
Για ριξε και κανα Link :smilea:
Τουμπανο ειναι![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
ασε που για τους έξυπνους είναι και μια λύση αν πρεπει να ντυνονται επίσημα και το μπουφαν μοτο τους χαλαει.το βαζεις απο μέσα και απο πανω το πολιτικο μπουφαν σου και εισαι και τρεντυς..Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Τουμπανο ειναι![]()
οι αλλοι...με το μετρο..
dainese.comΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Τουμπανο ειναι![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
δε ξέρω ρε συ ΣπύροΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Πόσο ?και έμαθες αν το χει φέρει κανείς εδώ??![]()
σήμερα μόλις το είδα στο site της dainese
αλλα όπως είπα και πιο πανω σε τέτοιου είδους προστατευτικα δεν υπάρχει ποικιλία, για το λόγο που οι περισσότεροι σκέφτονται όπως το σχόλιο του Trans
απλα δεν εχουμε συνηθησει κατι τετοιο
ουτε θα το φορεσεις για να πας δουλεια
αλλα σε βολτες και ταξιδια δεν ειναι απαραιτητο???????
ρωταω εγω τωρα............
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ "ΤΟΥΜΠΑΝΟ" ... ΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ασε που για τους έξυπνους είναι και μια λύση αν πρεπει να ντυνονται επίσημα και το μπουφαν μοτο τους χαλαει.το βαζεις απο μέσα και απο πανω το πολιτικο μπουφαν σου και εισαι και τρεντυς..
339 e σε τιμή Ιταλιας.το βρήκα σε σαιτ.
http://www.motoblog.it/post/4952/dai...et-wave-v-neck
εγω και στη δουλειά το βάζω και δε πανα λενε οτι θέλουνε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ "ΤΟΥΜΠΑΝΟ" ... ΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ετσι....και ελεγα να γραφτω τωρα στην νεα προσφορα τον Joe....αλλα μπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά είναι μουνόπανα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
339 e σε τιμή Ιταλιας.![]()
Τα ίδια γιλέκα για το χώμα (με μικρότερο κροκόδειλο αλλά μεγαλύτερο θωρακικό) ΔΕΝ κάνουν πάνω από 200 € - τα ακριβότερα !!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
339 e σε τιμή Ιταλιας.το βρήκα σε σαιτ.
http://www.motoblog.it/post/4952/dai...et-wave-v-neck
εγω και στη δουλειά το βάζω και δε πανα λενε οτι θέλουνε....
Κανει και για το γηπεδο![]()
και για κάτι βίτσια που έχει η γκομενά μου κανει λέμε...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Κανει και για το γηπεδο![]()
![]()