Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Anyways , να ζούμε μέχρι τότε και βλέπουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anyways , να ζούμε μέχρι τότε και βλέπουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Που πέφτει η πόλη 'Χόντα'..;;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΧΗΣ 80ς
ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΡΔΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΛΤΗ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ......
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ...... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ yamaha .....
ουπσ .....ΜΑΧΗ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ... ΣΟΡΡΥ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα,χέστηκα για όλα τα παραπάνω..Έχω Yamaha αλλά αν γουστάρω ένα μηχανάκι θα το πάρω,ανεξαρτήτως εταιρίας..Αλλά παραπάει πια αυτή η καραμέλα με τα Χόντα..Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΧΗΣ 80ς
ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΡΔΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΛΤΗ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ ......
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ...... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ yamaha .....
ουπσ .....ΜΑΧΗ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ... ΣΟΡΡΥ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως προσεύχομαι και παρακαλάω να συνεχίσει να βγάζει FMX,Varadero,Transalp (όπως είναι τώρα) να τα βλέπω στο δρόμο να γελάω και να μου φτιάχνουν τη μέρα..:rotflmao: :rotflmao:
Με αλλα μηχανακια δεν γελας?Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Κοίτα,χέστηκα για όλα τα παραπάνω..Έχω Yamaha αλλά αν γουστάρω ένα μηχανάκι θα το πάρω,ανεξαρτήτως εταιρίας..Αλλά παραπάει πια αυτή η καραμέλα με τα Χόντα..
Πάντως προσεύχομαι και παρακαλάω να συνεχίσει να βγάζει FMX,Varadero,Transalp (όπως είναι τώρα) να τα βλέπω στο δρόμο να γελάω και να μου φτιάχνουν τη μέρα..:rotflmao: :rotflmao:
και τι το κακο εχουν τα Varadero,Transalp?
αν χρειαστείς κάτι και ταλαιπωρείσαι, στείλε μου πμ!Αρχικά δημιουργήθηκε από maragelis
1) ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΩΝ ΤΙΣ YAMAHA
2) ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ ΤΙΣ YAMAHA
3) ΤΙΣ ΤΙΜΈΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΙΣ YAMAHA
4) ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ ΤΙΣ YAMAHA
5) ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΈΧΩ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΣΤΗΝ HONDA
ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ YAMAHA ΠΉΡΑ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΟΥ HONDA ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΆΚΙ ΑΛΛΑ ΠΆΣΧΕΙ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΑΠΆΝΩ![]()
Γελάω αλλά όχι τόσο,αλλού βλέπεις δεν πιπιλίζουν καραμέλες..Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Με αλλα μηχανακια δεν γελας?
και τι το κακο εχουν τα Varadero,Transalp?
Το Varadero πες μου τι καλό έχει..;; Και το Transalp είναι χροοόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό και είναι μονόδρομος στα μεσαία ον-οφ..:rotflmao:
Το Transalp το ειχα πριν σε πληροφορω οτι ειναι απο τα λιγα ον οφ που πανε χωμα αξιοπρεπωςΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Γελάω αλλά όχι τόσο,αλλού βλέπεις δεν πιπιλίζουν καραμέλες..
Το Varadero πες μου τι καλό έχει..;; Και το Transalp είναι χροοόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό και είναι μονόδρομος στα μεσαία ον-οφ..:rotflmao:
το βαραντερο περα απο το οτι ειναι ασχημο πες μου τι κακο εχει
Κοίτα,χέστηκα για όλα τα παραπάνω..Έχω Yamaha αλλά αν γουστάρω ένα μηχανάκι θα το πάρω,ανεξαρτήτως εταιρίας..Αλλά παραπάει πια αυτή η καραμέλα με τα Χόντα..
Πάντως προσεύχομαι και παρακαλάω να συνεχίσει η καθε ετεαιρια να βγαζει ολα τα καλα μοντελα ομορφα ασχημα μικρα μεγαλα με ανταλακτικα η οχι ( αν και πιστευω οτι αναλογως τι ζητας βρισκεις και μεταχειρισμανα ...χωρις βεβαια να ειμαι γνώστης του θεματος ) για να κανουμε ολοι μας ομορφες βολτες κοντρες και διαμαχες ......
και οπως αλλοι θελουν χοντρουλες λεπτες ψυλες μελαχρινες αλλοδαπες η οχι ομορφες μικρες μεγαλες ....
ετσι και οι μηχαναρες ....
μαυρες κοκινες κιτρινες γυμνες η οχι βρομικες η γυαλισμενες ειναι καλες για τον καθενα μας ...
μεγαλες μικρες γουρουνες ψηλες μαγκιορες φωνακλουδες ...
![]()
![]()
![]()
Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ......
που ειμαι ασχετος .....
ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ HONDA .... ΑΜΑΝ ΠΙΑ ...........
ΚΑΙ ΚΑWASAKI POY EIXA ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗONDA ΓΟΥΣΤΑΡΩ ......
:rotflmao: :rotflmao:
:wacko:![]()
![]()
Το οτι πάει αξιοπρεπώς στο χώμα δε μου λέει κάτι..Και το παπί μου μπορεί να πάει αξιοπρεπώς στο χώμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Το Transalp το ειχα πριν σε πληροφορω οτι ειναι απο τα λιγα ον οφ που πανε χωμα αξιοπρεπως
το βαραντερο περα απο το οτι ειναι ασχημο πες μου τι κακο εχειΑν ήθελα να πάρω μηχανάκι που να πηγαίνει (και) χώμα το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα θα ήταν το Τρανσάλπ..Αλλά όπως και το κάνουμε έχει μείνει πολύυ πίσω και δείχνει αστείο μπροστά στον ανταγωνισμό (V-strom..)..
To ότι Var(k)adero είναι τανκ σε όγκο,λίγο πιο αδύναμο,καμια 20 κιλά βαρύτερο δε σου λέει τίποτα..;;
Το οτι πάει αξιοπρεπώς στο χώμα δε μου λέει κάτι..Και το παπί μου μπορεί να πάει αξιοπρεπώς στο χώμα..Αν ήθελα να πάρω μηχανάκι που να πηγαίνει (και) χώμα το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα θα ήταν το Τρανσάλπ..Αλλά όπως και το κάνουμε έχει μείνει πολύυ πίσω και δείχνει αστείο μπροστά στον ανταγωνισμό (V-strom..)..
Για πες ενα που θα σκεφτοσουν?
Εσυ δεν ενδιαφερεσαι για χωμα υπαρχουν αλλοι που οταν αγοραζουν ον οφ θελουν και το οφ
To ότι Var(k)adero είναι τανκ σε όγκο,λίγο πιο αδύναμο,καμια 20 κιλά βαρύτερο δε σου λέει τίποτα..;;
Για τον κινητηρα του ποτε δεν ειπε κανεις παραπονα
δηλαδη τα αλλα ειναι λιγοτερο ζωα?
Για δες καλυτερα τι κιλα εχουν τα υπολοιπα του ανταγωνισμου
Δες εσύ λίγο καλύτερα τα κιλά των υπολοίπων..Πχ Vstrom 206 kg-Varadero 225kg..Και ναι,είναι λιγότερο ζώα τα υπόλοιπα..Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Για πες ενα που θα σκεφτοσουν?
Εσυ δεν ενδιαφερεσαι για χωμα υπαρχουν αλλοι που οταν αγοραζουν ον οφ θελουν και το οφ
Για τον κινητηρα του ποτε δεν ειπε κανεις παραπονα
δηλαδη τα αλλα ειναι λιγοτερο ζωα?
Για δες καλυτερα τι κιλα εχουν τα υπολοιπα του ανταγωνισμου
Αν το 89 καβάλαγες TransAlp (όπως εγώ) έχοντας εμπειρία από τα υπόλοιπα on-of της εποχής, τώρα δε θα τα έγραφες αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το οτι πάει αξιοπρεπώς στο χώμα δε μου λέει κάτι..Και το παπί μου μπορεί να πάει αξιοπρεπώς στο χώμα..Αν ήθελα να πάρω μηχανάκι που να πηγαίνει (και) χώμα το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα θα ήταν το Τρανσάλπ..Αλλά όπως και το κάνουμε έχει μείνει πολύυ πίσω και δείχνει αστείο μπροστά στον ανταγωνισμό (V-strom..)..
Τεσπα, το forum δεν αντέχει άλλο TA-Vstrom thread.
![]()
![]()
You BETA believe...
Δεν ξέρω τι έπαιζε με τα ον-οφφ στα τέλη του '80 οπότε δεν έχω άποψη (για τα τότε)..Δεν έχω κανένα λόγο να μη σε πιστέψω..Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αν το 89 καβάλαγες TransAlp (όπως εγώ) έχοντας εμπειρία από τα υπόλοιπα on-of της εποχής, τώρα δε θα τα έγραφες αυτά.
edit-υγ.Για λέγε που να βρω κανά φτηνό goodridge..![]()
Οταν αγοραζεις 1000αρι on of πιστευεις οτι τα κιλα ειναι αποφασιστικος παραγονταςΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δες εσύ λίγο καλύτερα τα κιλά των υπολοίπων..Πχ Vstrom 206 kg-Varadero 225kg..Και ναι,είναι λιγότερο ζώα τα υπόλοιπα..
τοτε πως το R1200GS που ειναι το βαρυτερο ολων ειναι το καλυτερο κατα γενικη ομολογια της κατηγοριας?
Αν το 89 καβάλαγες TransAlp (όπως εγώ) έχοντας εμπειρία από τα υπόλοιπα on-of της εποχής, τώρα δε θα τα έγραφες αυτά.
Τεσπα, το forum δεν αντέχει άλλο TA-Vstrom thread.
![]()
![]()
Σημερα το Strom ειναι πολυ καλυτερο στο δρομο
αλλα το ΤΑ παει και χωμα αντιθετα με το Strom που το χωμα το βλεπει οπως ο διαολος το λιβανι
ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο συνολικα![]()