Κάτι δεν πήγαινε καλά προχθές...το ένιωθα. Έβλεπα όλα τα αμάξια τριγύρω μου να κινούνται απειλητικά.Το μεσημέρι αποφασίζω να μην ξαναπάρω την μηχανή γιατί είχα αυτό το προαίσθημα! Τελικά για χάρι ενός ξανθου αγγέλου πήρα την μηχανή και πήγα σε μια απόσταση ούτε δέκα λεπτά από το σπίτι. Κράνος,γάντια ,μπουφάν δεν έχω πάρει ακόμα. Πίνω το φραπεδάκι μου απόλαυση!!! και κατά τις 8 φεύγω να πάω στον κολλητό.
Ετοιμάζομαι να διασχίσω την δημοσθενους. Θέλω απλά να περάσω από το ένα στενό στο άλλο. Kαθώς πάω να βγω σταματάει μπροστά μου ένα αυτοκίνητο σχολης οδηγών βγάζει φλας για αριστερά και περιμένει να περάσω και εγώ αφού ο δάσκαλος μου κάνει νόημα (κατευθυνόμασταν στο ίδιο στενό). Πίσω του έχουν σταματήσει τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα!!
Και ξεκινάω να περάσω,από τα δεξιά δεν έρχεται κανεις απ τα αριστερά με περιμένει όλος ο κόσμος! Και ξεκινάω περήφανα να περάσω... Και ξαφνικά κάτι περνάει μπροστά μου πολύ γρήγορα και χτυπάει το τιμόνι τις μηχανής!!!
NINJA TRΑIN - NO PAIN φωνάζω καθώς πετάω την μηχανή πετάγομαι και εγώ!!!
Σηκώνομαι όρθιος και λέω εντάξει, περνώ το cbfako μου τον πάω στην άκρη. Έρχεται ο οδηγός τις bmw που τι είχε σκεφτεί??? Να μου βάλει τις φωνές γιατί δεν κοίταξα αν κάποιος προσπερνάει παράνομα!!!
Μου λέει "Εγώ είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα για αυτό στο λέω ότι πρέπει να κοιτάς"
Ο τύπος ήταν κομμάτια κόκκαλο στις 8.15 το βραδυ! Πήγε να τσακωθεί με έναν τύπο που με υποστήριζε (με ένα tdm-ακη ,να 'σαι καλά φιλε) και γενικά κόλαση! Τώρα ο τύπος που έδωσε προτεραιότητα από την σχολη οδηγών είχε πάρει ήδη την πινακίδα του και την αστυνομία γιατί ο ίδιος το είχε τρακάρει και πέρυσι!!! Εγώ τον άφησα να φύγει αφού πήρα τα σοιχεία του μετά ήρθε η αστυνομία κάναμε καταγραφή του γεγονότος και φύγαμε. Χθες μου έκανε την δήλωση!!! Αλλά άντε να πάρω τα λεφτά μου τώρα! Η μηχανή δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ. Απλά στράβωσε το τιμόνι λίγο (το ίσιωσα μονος μου προσωρινά) και βρήκε πάνω στο τεπόζιτο με αποτέλεσμα ένα βαθουλωματάκι. Αλλα όπως παράτησε ο μπάτσος δεν είχα μονο αυτά, είχα και κάτι γραντζουνιές στα καπάκια στο πλάι κάτι στο μπροστά φτερό κάτι φλας που λείπαν (ξέρεις τώρα όλοι φίλοι είμαστε)... τελοσπάντων εγώ έχω μονο μια μικρή ενόχληση στον δεξί ωμο τον οποιο δεν χτύπησα! Και κάτι γρατζούνιτσες! Ευτυχώς έπεσε η μηχανή από την αριστερή πλευρά και δεν κινδύνευσε και η ακράποβιτς (είναι και carbon). Αλλιώς άντε τώρα να τους εξηγήσεις ποσο έχει μια!
Αντε με γεια μας!!! Η κατάρα που με θέλει κάθε χριστούγεννα στεναχωρημένο έκανε και φέτος το θαύμα της!
Φαντάζεσαι να είχα κάνα gsxr???