Καλημερα
Στο βενζιναδικο του Κουρασανη ειχανε ενα CB-1 400αρι νομιζω για πουλημα αλλα δεν θα το συνιστουσα γιατι ειναι εισαγωγης απο ιαπωνια και με τα ανταλακτικα αστα.....
εγω παντος θα ελεγα στο φιλαρακι σου να μαζεψει κανα φραγκο για καινουργιο η εστω δοσεις για να εχει το κεφαλι του ησυχο
επειδη η κυριακη πλησιαζει συναδελφε speedyandreas για πες θα βρεθουμε για να ξερουμε να κανονισουμε το προγραμμα μας![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΕ ΟΛΟΥΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Ώπα! Τί έχουμε εδώ?
Επειδή γύρισα όλο το τόπικ αλλά ονόματα δεν βρήκα...
ΘΟΔΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗ ποιο είναι το nick σου ρε φίλε!
Γιώργος ΣΑΛΟΝΙΚΑ!
![]()
You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize
OEOOOOOOOOOOO VSTROMIKE![]()
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟ GUZZI ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!?!?
You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize
NAI ALLA PIOS EISAI ESI ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ GRISO EΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜΑρχικά δημιουργήθηκε από city
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟ GUZZI ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!?!?
Είσαι ο Θοδωρής έτσι?Με την ατυχία να έχεις έναν ξάδερφο Μανωλάκη,έτσι...?
Που ειστε ρεεεεεεε?Παρασκεη σημερις......
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Καλημερα!!Σαββατο σημερις.Απο που ειναι αυτη η φωτο island?
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
αυτη η φωτο ειναι απο τον μολυβο καλημερα και παλι σημερα σαββατο οπως ειπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Καλημερα!!Σαββατο σημερις.Απο που ειναι αυτη η φωτο island?![]()
![]()
ε????????οεοοοοοοοοο μα που ειστε εσεις των μηχανων κορμια![]()
![]()
![]()
kalhspera sorry pou den apanthsa avrio den tha ta kataferw na sas akolouthisw(an kai h epilogh ths diadromhs einai poly super ta sindiazei ola)anyway o logos pou den tha mporesw na erthw einai oti fevgei avrio o kolitos mou kai leme na pame kapou konta me tis mhxanes blepe skamia gia masa.
sorry next time