Προς κατεβαζοντες....
Τωρα τελευταια παρατηρω οτι τα Ρ2Ρ προγραμματακια μου(Limewire,Torrents) κυριολεκτικα σερνονται ωσαν χελωνες(κατι αστεια 2-3Kb/sec).Ξερει κανεις τιποτις επι του θεματος?Αρχισε και η Otenet κολπα????
Προς κατεβαζοντες....
Τωρα τελευταια παρατηρω οτι τα Ρ2Ρ προγραμματακια μου(Limewire,Torrents) κυριολεκτικα σερνονται ωσαν χελωνες(κατι αστεια 2-3Kb/sec).Ξερει κανεις τιποτις επι του θεματος?Αρχισε και η Otenet κολπα????
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
κι εμενα πεφτει καμια φορα στα 5-10kb/sec αλλα μετα κατεβαζει πιο γρηγορα, γενικα εχει διακυμανσεις η ταχυτητα που κατεβαζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Προς κατεβαζοντες....
ειναι κολληματα της γραμμης μαλλον...
συνηθως αν κλεισω την συνδεση και την ξαναρχισω κατεβαζει πιο γρηγορα...
παιζει ρολο και η τοποθεσια απο οπου κατεβαινει κατι...
εχω dsl 768...
Ποσο σου δινουν οτι τρεχει η γραμμη σου τα speedtests?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
κι εμενα πεφτει καμια φορα στα 5-10kb/sec αλλα μετα κατεβαζει πιο γρηγορα, γενικα εχει διακυμανσεις η ταχυτητα που κατεβαζει...
ειναι κολληματα της γραμμης μαλλον...
συνηθως αν κλεισω την συνδεση και την ξαναρχισω κατεβαζει πιο γρηγορα...
παιζει ρολο και η τοποθεσια απο οπου κατεβαινει κατι...
εχω dsl 768...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
αυτο δεν το ξερω, πως το βλεπω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ποσο σου δινουν οτι τρεχει η γραμμη σου τα speedtests?
Googlαρε το ''ADSL speedtest" και διαλεξε καποιο τεστ για να το κανεις και να δεις ποσο τρεχει η γραμμη σου.Εμενα μετα βιας πιανει το 62% απο τα 768Kbps.Οποτε...χαλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
αυτο δεν το ξερω, πως το βλεπω?![]()
Το ειχα αλλα παλι καποια στιγμη κι αυτο σερνοτανε και πηγα στο Limewire μεχρι να αρχισει κι αυτο τα κολπα.Ασε που δεν εχω μεγαλο share για να γεμισω 10gb...Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
το DC++ το έχεις δοκιμάσει?
Θα το δω....Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Bitcomet![]()
644kbps μου εβγαλε ενα τεστ που εκανα?
αυτο ειναι το λινκ
http://www.sunrise.ch/privatkunden/i...peedometer.htm
Πράγματι,το limewire σέρνεται.Αν και έδωσα και 15 ευρώ να πάρω το pro,το μόνο καλό που είδα,ήταν στα δύο πρώτα κατεβάσματα που έτρεχε με 70 περίπου και μετά...... πάπαλα.
Ασε που κολλάει κιόλας και μού σπάει τα νεύρα.
Τώρα έχω το e mule ,το οποίο τα πάει μια χαρά.Αρκεί να ρυθμιστεί σωστά και να διαλέξεις πολλές πηγές γι αυτό που πρόκειται να κατεβάσεις.
Γενικά,όσο περισσότερα πράγματα κατεβάζεις,τόσο μεγαλύτερες ταχύτητες πετυχαίνεις.
Προσωπικά΄έχω πετύχει αρκετές κατοστάρες με την 1024 που έχω.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ειμαστε τελικα πολυ πισω στο internet (και οχι μονο).
Εδω που ειμαι τωρα (Κορεα) κατεβαζω με το limewire με 800+ kb/sec.
Στην Ελλαδα με 1024 δεν εχω δει πανω απο 110-115.
Θυμαμαι πριν 2-3 χρονια συζηταγα με κατι γνωστους απο Hong Kong σχετικα με το internet και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο απο αυτα που μου λεγανε. Απλως απιστευτα για τα Ελληνικα δεδομενα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Κατεβαζες απο καποιο πανεπιστημιο μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Ειμαστε τελικα πολυ πισω στο internet (και οχι μονο).
Εδω που ειμαι τωρα (Κορεα) κατεβαζω με το limewire με 800+ kb/sec.
Στην Ελλαδα με 1024 δεν εχω δει πανω απο 110-115.
Θυμαμαι πριν 2-3 χρονια συζηταγα με κατι γνωστους απο Hong Kong σχετικα με το internet και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο απο αυτα που μου λεγανε. Απλως απιστευτα για τα Ελληνικα δεδομενα.
![]()
![]()
Με το Bitcomet δεν χρειαζεται να κανεις share αρχεια απο τον δισκο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Θα το δω....
απλα δινεις απο αυτα που κατεβαζεις
για να βρω torrents χρησιμοποιω το The pirate bay εσεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
644kbps μου εβγαλε ενα τεστ που εκανα?
αυτο ειναι το λινκ
http://www.sunrise.ch/privatkunden/i...peedometer.htm![]()
![]()
Ρε μας κοροιδευουνε μηπως ???Εχω την connx στα 1024 και στο τεστ μου εδσε ενω ειχα κλεισει ολα τα παραθυρα 475kbps τι στα διαλα την πληρωνω τοτε μαμω το μ@υνι που τους πεταγε!!!Το γελιο ειναι οτι στο δικο του κουτακι στο task bar εδινε 980kbps την στιγμη που το τεστερ μου εδωσε το 475αρι.
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13: