Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: ΠΙΣΩ ΚΑΙ Σ'ΕΦΑΓΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

ΠΙΣΩ ΚΑΙ Σ'ΕΦΑΓΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Το έχω κάνει 2 φορές τελευταία, το έχω κάνει και παλιότερα:

Πηγαινοέρχομαι στη δουλειά κάνοντας 5χλμ Κηφησίας, και έχω βαρεθεί να βλέπω τους έξυπνους κουτάκηδες να περνάνε ΠΟΛΥ μετά το κόκκινο (δε μιλάω για "βαθύ πορτοκαλί") κι εγώ να περιμένω την αφεντιά τους.. μα πάνω απ'όλα να σκέφτομαι ότι κάπως έτσι μοιράζουν τα εισητήρια για τον άλλο κόσμο......

2 φορές λοιπόν, βλέπω το φανάρι δρόμου που μπαίνει Κηφισίας κόκκινο (άνοδος στον ΟΤΕ, άνοδος στο Γερμανό πιό πάνω), έπειτα εγώ με πράσινο αρχίζω να ξεκινάω (επιφυλακτικά, ΠΑΝΤΑ, έχω σωθεί από "κόκκινο ταξί" έτσι.....), νά σου ο έξυπνος ο κουτάκιας πολύ μετά το κόκκινο να πετιέται, νά σου κι εγώ (αφού έχω δεί οτι με παρακολουθεί κι εμένα, δεν παω να αυτοκτονησω ετσι; ) μπροστά του να ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!

Εντάξει γίνεται λίγο σούσουρο για να γυρίσει πάλι πίσω... και αρχίζει να ενοχλεί και τους ομόσταυλούς του πλέον που έχουν πράσινο .......... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΑΖΙ.

τη μία ήταν ένας γέρος με βανάκι που ζήταγε και τα ρέστα!!! μάλλον χαμένο θα το είχε, ή αχρωματοψία. (με ένα πιτσιρικά μέσα που κοίταγε αλλού από ντροπή)

την άλλη ένας οικογενειάρχης που είχε και τη φαμίλια μέσα, και κυριολεκτικά "κατάπιε τη γλώσσα του" και πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει οτι πρέπει πλέον να βάλει όπιστεν!

Ρε παιδιά, τι γίνεται πιά με το ΚΟΚΚΙΝΟ;;;

ΑΦΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ TARGET TOY MHNA ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;;;

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Eιναι 2-3 σημεια που περναω καθημερινα, που ειμαι 100000000000% σιγουρος οτι θα περασουν 3 αμαξια με κοκκινο!
    Ειτε το πρωι ειτε το βραδυ!

Κλασικη περιπτωση ενα φαναρι στην Παπανικολη στο Χαλανδρι
    Δυστυχως ειναι και τυφλο φαναρι, με μαντρα/δεντρα στην γωνια και δεν φαινεται ποιος ερχεται!

Αν εχω οχημα διπλα μου, του κανω νοημα να ξεκινησει αργα, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
    Εχει τυχει να με ρωτησουν αν ειμαι φυλακας αγγελος οταν ειδανε να περνανε τα αμαξια μπροστα με κοκκινο, και φυσικα να σωζονται απο τρελη στουκα.

Παιδεια μπλα μππλα μπλα, μ@λ@κι@ μπλα μπλα μπλα....

Βλεπεις καποιον αλλο λογο?
    Ειμαστε κρατος καφρων....

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Διστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο....................
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Καλο το συστημα αλλα .... ριψοκυνδινο

αλλοσ δρομος που ειναι καρακοκινοσκοτωστρας ....

Πλ Αμερικης και λεσβου ,. Αναβει το φαναρι Λεσβου να βγεις πατησιων και το τρολει συνεχιζει με κοκκινο ...... Τι κανεις εκει ερχομενος νορμαλ οχι πολυ 50 χιλιομετρακια σου λεω εγω ....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    Καλο το συστημα αλλα .... ριψοκυνδινο

αλλοσ δρομος που ειναι καρακοκινοσκοτωστρας ....

Πλ Αμερικης και λεσβου ,. Αναβει το φαναρι Λεσβου να βγεις πατησιων και το τρολει συνεχιζει με κοκκινο ...... Τι κανεις εκει ερχομενος νορμαλ οχι πολυ 50 χιλιομετρακια σου λεω εγω ....
    Εκεί ισχύει ότι SIZE DOES MATTER

Γενικά τα μεγάλα οχήματα (λεωφορεία, τρόλλευ, φορτηγά κλπ) ή μάλλον οι οδηγοί τους θεωρούν ότι σε... ένδειξη σεβασμού οι άλλοι πρέπει να τους δώσουν προτεραιότητα ανεξαρτήτων φαναριών και σήμανσης. Κάποιες φορές είναι και δύσκολο να σταματήσουν λόγω αδράνειας... πολλαπλή προσοχή λοιπόν :a16:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Ειμαστε κρατος καφρων....
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δυστυχώς πάμε απ΄το κακό στο χειρότερο. Ήδη έχουμε φτάσει στο σημείο να ευχαριστούμε τον Θεό που ζούμε μετά απ΄τις καθημερινές μετακινήσεις μας μέσα στην ζούγκλα αυτή. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Π. Ράλλη και Αγ. Άννης (το φανάρι που μυρίζει ωραία-Παπαδόπουλος). Μονίμως τα εξερχόμενα από Αγ. Άννης οχήματα βγαίνουν με μπορντώ.... και συνήθως είναι άνω των 10 τόνων...

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δυστυχώς πάμε απ΄το κακό στο χειρότερο. Ήδη έχουμε φτάσει στο σημείο να ευχαριστούμε τον Θεό που ζούμε μετά απ΄τις καθημερινές μετακινήσεις μας μέσα στην ζούγκλα αυτή. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Nα ητανε μονο στον δρομο οι καφροι....

Πανω απο το μαγαζι μου, πλενουν τα μπαλκονια τους και πετανε τα νερα στον κοσμο απο κατω.
    Τα διαφημιστικα φυλλαδια που αφηνουν οι διανομεις, ανοιγουν την πορτα της πυλωτης και τα αραδιαζουν στο πεζοδρομιο.
    Παρκαρουν οπου να'ναι τα κουτια τους στα πεζοδρομια, και δεν μπορει να περασει ο κοσμος με τα καροτσακια
    Θελουν παντα να σου φανε την θεση στην ουρα
    Και αλλα και αλλα και αλλα....

Γενικα, δειξε μου πως οδηγας, να σου ποιος εισαι!
    Στην οδηγηση βγαινει ολος ο χαρακτηρας του ανθρωπου, για αυτο σκοτωνομαστε συνεχεια...
    Μπουρτζοβλαχοι ολοι μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Στην οδηγηση βγαινει ολος ο χαρακτηρας του ανθρωπου, για αυτο σκοτωνομαστε συνεχεια...
    Μπουρτζοβλαχοι ολοι μας [/B]
    +888.000

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Nα ητανε μονο στον δρομο οι καφροι....

Πανω απο το μαγαζι μου, πλενουν τα μπαλκονια τους και πετανε τα νερα στον κοσμο απο κατω.
    Τα διαφημιστικα φυλλαδια που αφηνουν οι διανομεις, ανοιγουν την πορτα της πυλωτης και τα αραδιαζουν στο πεζοδρομιο.
    Παρκαρουν οπου να'ναι τα κουτια τους στα πεζοδρομια, και δεν μπορει να περασει ο κοσμος με τα καροτσακια
    Θελουν παντα να σου φανε την θεση στην ουρα
    Και αλλα και αλλα και αλλα....

Μπουρτζοβλαχοι ολοι μας

:hypnotize

+666 ..........+ 666 =

Παλαιό μέλος
    ...ΣΗΜΕΡΙΝΟ :

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΣ VILLAGE,ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ,ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΤΣΟΥΛΑΜΕ!ΣΤΑΜΠΑΡΩ ΕΝΑ AUDI CABRIO ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΑΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ).ΟΧ ΛΕΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ...
    ΜΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ?ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΑΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ + ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ).
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ (ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΛΩΝΕ).
    Ε=ΕΓΩ
    Α=ΑΥΤΗ

Α: ΑΑ, ΩΡΑΙΑ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΩΡΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ?ΤΑ ΔΙΤΡΟΧΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ...ΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...!ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙΤΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ??(ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΑ)

Ε:ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

Α: ΑΗ ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ...ΝΑΙ ΚΑΙΤΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ,ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ...

E:
    :a015: :a015: ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ,ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΒΟΛΑΝ!*%^!@#$|ο($%&^$@$#%^@#^#

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ...ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ...
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    το βολάν;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ...ΣΗΜΕΡΙΝΟ :

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΣ VILLAGE,ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ,ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΤΣΟΥΛΑΜΕ!ΣΤΑΜΠΑΡΩ ΕΝΑ AUDI CABRIO ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΑΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ).ΟΧ ΛΕΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ...
    ΜΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ?ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΑΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ + ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ).
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ (ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΛΩΝΕ).
    Ε=ΕΓΩ
    Α=ΑΥΤΗ

Α: ΑΑ, ΩΡΑΙΑ,ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΩΡΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ?ΤΑ ΔΙΤΡΟΧΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ...ΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...!ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙΤΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ??(ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΑ)

Ε:ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

Α: ΑΗ ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ...ΝΑΙ ΚΑΙΤΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ,ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ...

E:
    :a015: :a015: ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ,ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΒΟΛΑΝ!*%^!@#$|ο($%&^$@$#%^@#^#

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ...ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ...
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ???
    Βουτα το κινητο, και σπαστο κατω με μανια.
    Μετα παρε τα κλειδια απο το αμαξι, και πετα τα σε εναν υπονομο
    ΤΟΤΕ δεν θα το ξανακανει

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Στη Θεσσαλονίκη όλοι οι κάφροι περνάνε με κόκκινο!!!
    & χθες μια σκατοκυράτσα μου ακούμπησε τη πίσω δεξιά πατήθρα αλλά την έσωσα τη μηχανούλα μου..Είμαι σε φάση να βγώ έξω με ρόπαλο και να κάνω καλοκαρινά τα αυτοκίνητα που οδηγάνε οι βρωμόγριες..Το φελέκι μου!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Π. Ράλλη και Αγ. Άννης (το φανάρι που μυρίζει ωραία-Παπαδόπουλος). Μονίμως τα εξερχόμενα από Αγ. Άννης οχήματα βγαίνουν με μπορντώ.... και συνήθως είναι άνω των 10 τόνων...

λίγο πιο κάτω (προς νίκαια)

στη διασταύρωση με την εθνική το φανάρι από πειραιά προς πέτρου ράλλη το περνάνε με κόκκινο σχεδόν όσοι το περνάνε με πράσινο

τουλάχιστον είναι αρκετά μακριά και τους βλέπεις άνετα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πισω και σας εφαγα ρεϊιιιιι!!!
    από kokos08 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 10:36
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 11:32
  3. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2005, 16:47
  4. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση