το καλοκαιρι πηγα στο γνωστο μου συνεργειο ( 15 χρονια τωρα παω εκει ακομη και για το πατινι μου )
λεω λοιπον του ..... ας τον ονομασουμε μητσο τυχαιο ονομα διοτι δεν ξερω γιατι γινανε τα παρακατω.........
Μητσε θελω ενα σερωισ για τον dom γενικο και τα παντα ... αλυσιδεα γραναζια δισκους φιλτρο λαδιου αμορτισερ λαστιχα .....
βαλβιδες μπαταρια ....
τες πα . επειδη ξεφευγε ο λογαριασμος αφησα τα αμορτησερ για του χρονου ..
ολα καλα ολα ωραια ..
ξεκινω για κυθηρα σεπτεμβρη και βλεπω οτι σταζει λαδακι απο το καπακι του φιλτρου λαδιου ..
λεω δεν εχει σφιξει καλα κανα αλενοβιδα το κοιτω αθηνα οταν γυρισω
το κοιταξα σημερα που ειπα να αλλαξω και λαδια .
αδιαζω λαδια παλια ξεβιδωνο καπακι .... και το ενα αυτακι απο το καπακι που μπαινει η βιδα ηταν σπασμενο
κοιτω το φιλτρο και βλεπω ..... φιλτρο modenas ..... το λαστιχο απο το καπακι κομενο .....
και ρωτω ....
για τι ρε μιτσε δε μου ειπεσ για το καπακι που εσπασε και αντε δεν το εσπασεσ εσυ εσπασε απο τουμπα που δεν εφαγα
γιατι ρε μητσο δεν μου εβαλες οριτζιναλ φιλτρο ...
γιατι ρε μητσο δεν πηρεσ καινουργια λαστιχο ακαπακιου ...
αφου ειπαμε στα πληρωσα ....
α αλλαξα και καρβουνακια μιζασ και το τονισα θελω χοντα καρβουνακια .....οχι απο σεσουαρ ...
και μου κανει κατι τρελα η μιζα παλι ...
προσ το παρον δεν λεω τιποτε στον μητσο αλλα αν ανακαληψω οτι εχει κανει πατεντα και στην μιζα ....
και πες μου ρε παπαρα ξερεις γιωργο εχω κανει πατεντεςλογο του οτι αυγουστο ειναι κλειστα η οτι ετσι γουσταρα αφου σου εχω εμπιστοσηνη τοσα χρονια .....
ααληθεια δισκους θα μου εχει αλλαξει???
και πληρωσα και 800 ευρα ...
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ![]()
![]()
![]()
![]()