Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 116

Θέμα: Ζητω Η ΑΕΚ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    ΡΕ ΑΡΗΣ και μην την ψαχνεις, 34 χρονια χωρις τιτλο και παντα εκει, χανουμε κερδιζουμε παλι φωνη, παλι στα πουλμαν του super3 και παλι εκδρομες. Ρε δεν μας νοιαζει ΟΠΟΥ και αν παιζουμε ρε, Α,Β,Γ,Δ στειλτε μας οπου θελετε...στα παπαρια μας!
    ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΡΕ, στα παπαρια μας, ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΟΥΜΠΑ-SUPER3!
    Εντάξει δεν λεω.Πορωμένοι και μάγκες οι Αριανοί αλλά για Α' Εθνική.Στις υπόλοιπες κυκλοφορούν ομάδες με ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ τρελούς οπαδους!!

Ενδεικτικά:

''GATE 6
    Η ΘΥΡΑ 6 είναι ο πιό δυναμικός σύνδεσμος της ιστορικής ομάδας του Αγρινίου, του Παναιτωλικού μας. η Θύρα 6 άφησε ιστορία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος και θα το έκανε ακόμα και τώρα εάν οι εκάστοτε διοικήσεις του Παναιτωλικού (από Χαρδαλιά και μετά)δεν ξεπουλούσαν τον ένδοξο Παναιτωλικό μας

ΙΣΤΟΡΙΑ
    Τι να πρωτοαναφέρει κανείς από την ιστορία της Θυρα 6..Λοιπόν ξεκινάμε
    1968: Η Θύρα 6 "βαφτίζει" τους Ιερολοχίτες, τον πιο σκληροπυρηνικό σύνδεσμο των Αρειανών. Συγκεκριμένα 200 και πλέον οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης ακολουθούν την ομάδα τους στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό μας. Εκεί επιβιώνουν στην κόλαση των φανατικών οπαδών του Παναιτωλικού (το πως είναι μια άλλη ιστορία) και ο αθλητικός τύπος της εποχής τους βαφτίζει "Ιερολοχίτες" γι αυτό ακριβώς τον λόγο. Φυσικά η Θύρα 6 είναι ο νονός. Για τους απίστους ασ επισκεφτούν τα site των οπαδών του Άρη για να δούν περισσότερα.

1976: Η μεγάλη ώρα φτάνει. Παναιτωλικός -ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης! Παιζόνταν η κατηγορία για τον Παναιτωλικό μας. Ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε την έξοδο του στην Ευρώπη!Ο διαιτητής Ράμμος καταλογίζει πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΚ. Η αρχή του τέλους φτάνει. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού ορμούν στον αγωνιστικό χώρο γίνεται το ένα να δείς..Μέσα στο πανδαιμόνιο οπαδός του Παναιτωλικού(δεν λέω ποιος) επιτίθεται στον διαιτητή Ράμμο και του δαγκώνει το αυτί κόβοντας του το μεγαλύτερο μέρος του. Γεγονός που έκανε το γύρο της Ελλάδας και μνημονεύεται ακόμη και τώρα. Γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης μας βγάζει την περίφημη "Πάστα Ράμμο"δηλαδή πάστα με ένα ζαχαρωτό αυτί. Η φήμη ότι οι Αγρινιώτες οπαδοί δεν αστειεύονται κυκλοφορεί παντού.

1980-1990 Σε αυτό το χρονικό διάστημα άπειρες φορές η Θύρα 6 αλώνει το Μεσσολόγγι αλλά και διάφορες πόλεις της Ελλάδος.Χαρακτηριστικά αναφέρω 20 σκληροπυρηνικούς οπαδούς που το 1985 στην καυτή έδρα του Παναιγιαλείου έκαναν το Αίγιο να παραμιλά..''

κτλ κτλ

συνέχεια ΕΔΩ

Οι Αγρινιώτες δεν είναι μάγκες.Τρελοί είναι! Απορώ πως εγώ βγήκα φυσιολογικός!

Re: Re: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
    Εντάξει δεν λεω.Πορωμένοι και μάγκες οι Αριανοί αλλά για Α' Εθνική.Στις υπόλοιπες κυκλοφορούν ομάδες με ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ τρελούς οπαδους!!

Ενδεικτικά:

''GATE 6
    Η ΘΥΡΑ 6 είναι ο πιό δυναμικός σύνδεσμος της ιστορικής ομάδας του Αγρινίου, του Παναιτωλικού μας. η Θύρα 6 άφησε ιστορία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος και θα το έκανε ακόμα και τώρα εάν οι εκάστοτε διοικήσεις του Παναιτωλικού (από Χαρδαλιά και μετά)δεν ξεπουλούσαν τον ένδοξο Παναιτωλικό μας

ΙΣΤΟΡΙΑ
    1968: Η Θύρα 6 "βαφτίζει" τους Ιερολοχίτες, τον πιο σκληροπυρηνικό σύνδεσμο των Αρειανών. Συγκεκριμένα 200 και πλέον οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης ακολουθούν την ομάδα τους στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό μας. Εκεί επιβιώνουν στην κόλαση των φανατικών οπαδών του Παναιτωλικού (το πως είναι μια άλλη ιστορία) και ο αθλητικός τύπος της εποχής τους βαφτίζει "Ιερολοχίτες" γι αυτό ακριβώς τον λόγο. Φυσικά η Θύρα 6 είναι ο νονός. Για τους απίστους ασ επισκεφτούν τα site των οπαδών του Άρη για να δούν περισσότερα.

1976: Η μεγάλη ώρα φτάνει. Παναιτωλικός -ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης! Παιζόνταν η κατηγορία για τον Παναιτωλικό μας. Ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε την έξοδο του στην Ευρώπη!Ο διαιτητής Ράμμος καταλογίζει πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΚ. Η αρχή του τέλους φτάνει. Οι οπαδοί του Παναιτωλικού ορμούν στον αγωνιστικό χώρο γίνεται το ένα να δείς..Μέσα στο πανδαιμόνιο οπαδός του Παναιτωλικού(δεν λέω ποιος) επιτίθεται στον διαιτητή Ράμμο και του δαγκώνει το αυτί κόβοντας του το μεγαλύτερο μέρος του. Γεγονός που έκανε το γύρο της Ελλάδας και μνημονεύεται ακόμη και τώρα. Γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης μας βγάζει την περίφημη "Πάστα Ράμμο"δηλαδή πάστα με ένα ζαχαρωτό αυτί. Η φήμη ότι οι Αγρινιώτες οπαδοί δεν αστειεύονται κυκλοφορεί παντού.

1980-1990 Σε αυτό το χρονικό διάστημα άπειρες φορές η Θύρα 6 αλώνει το Μεσσολόγγι αλλά και διάφορες πόλεις της Ελλάδος.Χαρακτηριστικά αναφέρω 20 σκληροπυρηνικούς οπαδούς που το 1985 στην καυτή έδρα του Παναιγιαλείου έκαναν το Αίγιο να παραμιλά..''

κτλ κτλ

συνέχεια ΕΔΩ

Έχεις δίκιο φίλε μου !
    Απλά το σύνολο των Αρειανων είναι ένα φαινόμενο που θέλει επιστημονική ανάλυση. Είμαι 35 χρόνων δεν έχω δει τίτλο από την ομάδα μου (ποδόσφαιρο)και από ότι φαίνεται δεν θα δω τα υπόλοιπα 10 αλλά γουστάρω και αγαπάω την ομάδα μου χωρίς διοίκηση (οικονομικά δυνατή)χωρίς όραμα χωρίς τίποτα .Και βλέπεις από την άλλη ότι κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα ακολουθεί παντού ,χτυπάμε στα ίσα μόνο με την φανέλα τους μεγάλους αντίπαλους και στο τέλος τις περισσότερες φορές χάνουμε από τα κοράκια .Οσο για τον φίλο τον IDI το ματσάκι το βλέπω Χ αλλά αν μας κερδίσετε καθαρά ΜΑΓΚΙΑ σας. Εγώ εκεί θα είμαι και θα γουστάρω και θα είμαι για παρά πολύ καιρό ακόμα .φαντάσου όμως την ΑΕΚαρα όπως λες να είχε τριάντα πέντε χρόνια απραξίας πόσοι θα είχατε μείνει Όλοι προς το λιμάνι θα γέρνατε. Όσο για το παλικάρι που χτύπησε ήμουνα στον αγώνα .Χτύπησε από τους μπάτσους. Αλλά το αστείο και λυπηρό μαζί ήταν ότι φέρανε δυο λεωφορεία μαστουρωμένα παιδάκια που όταν τα βάλανε στο γήπεδο κάνανε σαν να είχες βάλει νέφτι στον κώλο. έλα ρε φιλαράκι φώναξε αλλά κάπου πρέπει να ξέρεις και τα όρια !!!.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kitrinhkolash.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	69,5 KB 
ID:	5760
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο εχθρος του Αρη ειναι η ΑΕΚ

ρε εμεις σας ριξαμε Β εθνικη? καφενειο που θα πειτε και για χρεη ΤΣΑΜΠΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ

ρε ουστ

ασε που στα μισα παιχνιδια παιζετε χωρις οπαδους... σιγα τη συμπαρασταση! αν ειναι να πουλατε μουρη για οπαδους και για αγαπη στην ομαδα να πατε αλου, γιατι η λεξη "αρρωστημενη συμπαρασταση" εχει χαραγμενο ενα ονομα πανω της: ORIGINAL 21

και απορρω ακομα που ειδατε να σας κερδιζουμε "βρωμικα" μπας και μας μπερδεψατε με γαυροβαζελους? το οτι ειμαστε στην ιδια πολη δε μας κανει ιδιους...

και για τα δικα σας χρεη δε λετε τιποτα! η ΑΕΚ σας χαλαει ...

ΚΑΛΑ ΡΕ IDI!!!ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ....ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 18.000.000 :rotflmao: :rotflmao: ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.:rotflmao: :rotflmao: ΠΟΥ ΖΕΙς ΑΓΑΠΗΤΕ IDI.Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΕΕΕΕ!!!!ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΣΤ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ΚΑΛΑ ΡΕ IDI!!!ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ....ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 18.000.000 :rotflmao: :rotflmao: ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.:rotflmao: :rotflmao: ΠΟΥ ΖΕΙς ΑΓΑΠΗΤΕ IDI.Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΕΕΕΕ!!!!ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΣΤ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

φιλε με εχεις αφησει αφωνο...
    ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ? πατε καλα εκει πανω???????

να σου πω το γηπεδο σας ανοιξε ΜΕΤΑ το δικο μας "ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ"???

ειπα εγω οτι εχουμε ομαδα????

ξενα λεφτα? εσυ παραδεχτηκες οτι χρωστατε... δηλ μονο εμεις ειμαστε οι κακοι ε???

εξουσια??? η ΑΕΚ :hypnotize

πω πω

γιαυτο θα ειστε μια ζωη εκει στη Β εθνικη... γιατι σας φταιει η ΑΕΚ ...

ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :hypnotize

Όνομα:	zhtame_lysh_oxi_paralysh.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	30,6 KB 
ID:	5762

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy

Re: Re: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog

Ενδεικτικά:

''GATE 6

ΙΣΤΟΡΙΑ

κτλ κτλ

συνέχεια ΕΔΩ

Τωρα εσυ εισαι πολυ περιφανος γι'αυτο?
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

καλα καλα!μια ζωη στην β!εθνικη και στη γ! και στην δ! τα ιδια.Ραντεβου την Κυριακη.θα σας πατησουμε!! και παλι φίλοι!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ... ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΘΗΝΑ, ΕΥΧΑΡΗΣΤΩΣ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ....

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΜΕΣΑ!! ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.

Όνομα:	monkeylove.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	23,9 KB 
ID:	5765

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Re: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ 636 ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑ SUPER 3.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: Re: Re: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Τωρα εσυ εισαι πολυ περιφανος γι'αυτο?
    Όχι δα!Με παρεξήγησες.Αφού είπα ότι είναι τρελοί.Απλά επειδή μλήσαμε για οπαδούς είπα να πετάξω κανα ψιλοάσχετο ποστ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τι έγινε ρε παιδιά ....

όλοι με την ΑΕΚ ασχολούνται....

Να πιάσω τον Άρη λοιπόν.... που φαίνεται οτι "ξύπνησαν" απο τον λήθαργο επειδή έφεραν ισοπαλία με τους πεθαμένους , επάνω....

Λέτε οτι αδικείστε.... οτι χρωστάτε και δεν περνάτε στο άρθρο 44..... και λοιπά...

Μα σας απαγόρευσε κανείς να το κάνετε;... πήγε κανείς απο την διοίκηση (την όποια έχετε) σας να κάνει αίτηση;...

Για το γήπεδο τα είπε και ο idi....

Για το παιχνίδι, ας παίξουν καλά όλοι και ας κερδίσει ο καλύτερος... να φανατιστώ με τον Άρη;...οχι δα.... προτιμώ να ξοδέψω την ενέργεια μου , για να υποστηρίξω την όμάδα μου...

Μια ομάδα με χρέη απο Τραχανάδες, Μελισσανίδηδες , και Μουστακαλήδες...

όπως και ο Άρης με τους δικούς του...

Αλλά δεν βλέπω κανένα να βγαίνει να προσπαθεί να σώσει το "ναυάγιο" εκεί.... γιατί ρε παιδιά...; ...δεν έχει κόσμο ο Άρης;... δεν έχει πάθος;... νομίζω οτι έχει...τις πταίει τότε;... καλύτερα ψάξτε αυτό και μην κυνηγάτε χίμαιρες στην Αθήνα... κοιτάξτε την δική σας καμπούρα πρώτα και μετά των άλλων...

Αυτη την στιγμή η ΑΕΚ είναι πρώτη , έστω και με προβλήματα ....έστω και αν οι άλλοι έχουν χάσει βαθμοί απο μόνοι τους και οχι απο αυτήν (...κοντά η 7η αγωνιστική).....

ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...και ΠΟΝΑΕΙ τους δύο.... οπότε καλό είναι να παίξουν όλοι την μπάλα που ξέρουν και κατέχουν (βλ. Χαλκηδόνα, Κέρκυρα) και ας αφήσουν τις φαγωμάρες στην άκρη...

Ας κοιτάξει ο καθείς την καμπούρα του και ας αφήσει τους "μπαμπούλες" και τα "κέντρα εξουσίας" στα πιτσιρίκια που ακούν τυφλά Χατζηχρήστους, Τσουκαλάδες , Θύρες και οργανωμένους.....

Τρανή απόδειξη είναι το οτι οι 35.000 περίπου κόσμο , ήταν οικογένειες , γυναίκες , φίλαθλοι και οπαδοί... πόσα γήπεδα το έχουν καταφέρει αυτό;...

Μήπως πειράζει λοιπόν η όλη πορεία της ΑΕΚ;...ασχοληθείτε όλοι με τις ομάδες σας και μην βλέπετε "φαντάσματα" εκεί που δεν υπάρχουν

Αίντε μπράβο.....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ελα βρε λιγο ειπα να σας πειραξω πριν το ματς,Ενταξει πανω απο ολα η καζούρα ειπαμε!!!! Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ για εμας τους αρειανούς .Για τους αλλους ειναι εντελως αδιαφορο.Οπως και για εμενα η κατασταση της ΑΕΚ.Ετσι ειναι αδερφε μου Gandalf dr685sm.Τωρα γιαυτα που λες για γηπεδα κτλ δεν θα απαντησω αν και απο την μερια μου εχω απαντησεις ,γιατι θα αρχισουμε να μοιαζουμε σαν εκεινες τις αδερφες στην τατιανα το μεσημερι .Ας παιξουμε (θα ειμαι εκει)να εχει ενα γηπεδο κόλαση ,να φωναξουμε ,να γουσταρουμε,να κερδίσουμε ,και να πάμε σπιτια μας ομαρφα και ωραια.Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθόλου η αντιθετη αποψη ισα ισα την θελω γιατι μαρεσει η καζουρα .Τωρα αν χασουμε ΚΑΘΑΡΑ εγω θα βγω απο εδω δευτερα και θα το παραδεχθω.
    Αλλα αν κερδισω την ΑΕΚ με την ομαδα που εχω θα ειναι και γαμω!!
    Και το τελευταιο,αν μπορει να το παρει η ΑΕΚ η αλλη ΟΦΗ ΞΑΝΘΗ ΗΡΑ κτλ (οχι παοκ)φετος θα το γουσταρω πολυ.Οχι οτι εχω καποιο κερδος αλλα για να μη φτασουμε να γινουμε Σκωτια.Μονο Σελτικ και Ρεινζερ.Και μετα το ΧΑΟΣ .
    Γινε ΑΡΗΣ να Γουσταρεις !!!!!

Όνομα:	xatzarasme.gif 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	32,3 KB 
ID:	5790

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

το ΣΚ παιζουμε με τον ΑΡΗ πανω...

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.... ΟΕΟΕΟΕΟΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΑΣ (KAI O BATΡΑΧΟΣ!YESSSS)

60,000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2890 ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!!!! ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ Γ@@@ΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ

Όνομα:	8a_breis_8esh.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	27,0 KB 
ID:	5813

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 22:32
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17