www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Οτι εχουμε να τα λεμε εδω και οχι απο πισω
Peace θα δειξει,δηλαδη οι αλλοι που εχουν δεν πειραζει τα δικα μου θα πειραζουν αιντε
Ελα ρε ξεκολα.Μια πλακα ποια δεν σηκονετε?Αντε ριξτε μια ματια στο σβρ και πειτε γνωμες.
www.tsakosart.gr
Ρε Ταξιαρχη μπορω να καταλαβω ποτε ειναι πλακα και ποτε οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Ελα ρε ξεκολα.Μια πλακα ποια δεν σηκονετε?Αντε ριξτε μια ματια στο σβρ και πειτε γνωμες.
αν ειναι να φαγωθούμε να ξέρετε οτι θέλω και μια Coca Cola για να χωνέψω μετά , κρασί δεν θα πιώ γιατι έχει στροφές στον γυρισμό.
(τώρα αυτός νευρίασε ? να ανεβάσω μια φώτο να τον χαλαρώσω?) οεο
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Αν δεχτει το παλικαρι το tdm και 5000 Ε θα το παρω το σβρ.Οποτε οπως το βλεπετε τουλαχιστον πειτε την γνωμη σας.
www.tsakosart.gr
Βαλε το λινκ με την αγγελιαΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Αν δεχτει το παλικαρι το tdm και 5000 Ε θα το παρω το σβρ.Οποτε οπως το βλεπετε τουλαχιστον πειτε την γνωμη σας.
απο μια φωτογραφια δεν φαινεται τιποτα αλλα ωραιο ειναι
το TDM ειναι δικο σου?
νατα νατα με Ηονδα
θα δώσεις το TDM και 5000 ευρώ ή εγώ δεν κατάλαβα ? βασικά απο τιμές δεν έχω ιδέα
το έκανες βόλτα ? σΕ άρεσε ? έχει πολλά χιλιόμετρα ? σε βολεύει η στάση οδήγησης του ? θα μας πατάς στις βόλτες ?![]()
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Ναι το tdm kai 5000.Το μαυρο tdm που ειναι στο sound power.Επειδη η ηχω καλυψε την επιταγη ενος πελατη που δεν ειχε να την πληρωσει εδωσσε το μηχανακι και το πηρε ο βαλτας να το πουλησει.Αντι για 5000 που χρωσταει ο τυπος στην εταιρεια.Στις αγγελιες ειναι σβρ 2005.Δες γιατι δεν ξερω να κανω αυτο το ''πραμα'' με το λινκ!
www.tsakosart.gr
Καλη περιπτωση φαινεται το ειδα το τοπικ ,μερακλης ο τυπος
αλλα καινουργιο κανει 13.500
γιατι δεν δινεις με την ησυχια σου το TDM και μετα παρε οτι γουσταρεις
εγω για 3.500 διαφορα θα επαιρνα καινουργιο
ΤΟ CBR1000RR ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ
Υπο σκεψην ειναι ακομα.κοιτα 3500 Ευρω δεν ειναι και λιγα.Αυριο θα τον παρω τηλ να δω πως θα παει και θα σας ξαναπω...Την κοπαναω τωρα γιατι περιμενει η γυναικα......
www.tsakosart.gr
Οκ αλλα το new εχει 0 χιλιομετρα και απο οτι εχω διαβασει πολλες αλλαγες απο τα παλια που το κανουν πολυ καλυτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Υπο σκεψην ειναι ακομα.κοιτα 3500 Ευρω δεν ειναι και λιγα.Αυριο θα τον παρω τηλ να δω πως θα παει και θα σας ξαναπω...Την κοπαναω τωρα γιατι περιμενει η γυναικα......
το αλλο 16000 χιλιομετα
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Υπο σκεψην ειναι ακομα.κοιτα 3500 Ευρω δεν ειναι και λιγα.Αυριο θα τον παρω τηλ να δω πως θα παει και θα σας ξαναπω...Την κοπαναω τωρα γιατι περιμενει η γυναικα...... [/QUO
ταξιαρχη παρτω πιο καλα καινουριο μην βιασεζε σε καταλαβαινω εισαι τσιτα αλλα ισως μετα να το μετανιωσεις κανε υπομονη και παρε το καινουριο αυτος ειναι απο αθηνα που θα τον βρεις μετα αμα χρειαστεις κατι υπομονη παρε καινουριο αυτη ειναι η γνωμη μου και εσεις εκει πισω ηρεμιστε![]()
![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
και οπωσ παντα κρανος![]()
![]()
![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA