Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: κράνος από ευρώπη

Παλαιό μέλος
    μισό λεπτό. δηλαδή εκτος από τον εξαερισμό chaser και rx7 εσύ που τα δοκίμασες και τα 2 εχουν καμια άλλη χτυπητή διαφορα που να δικαιολογεί τα 170€ παραπάνω του rx7?
    GSXR 600 K6

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Λοιπόν my friend Καμμένη Αλεπού (firefox) το chaser απλά το δοκίμασα για 1-2 ώρες αλλάζοντας και μηχανάκια με κάποιο φίλο. Η βασική διαφορά που είδα ήταν αυτή, αλλά και η ολική ποιότητα ήταν υποδεέστερη χωρίς αυτό να μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί ..............
    Ξέρεις λιιιιιιιιιίγο διαφορετικό στην επένδυση, λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο ποιό κακό φινίρισμα...............
    Τώρα αν αυτές οι διαφορές δικαιολογούν 150 Ε διαφορά .............. δεν ξέρω να σου πω.
    Τελικά αγοράζουμε και αυτό που μας αρέσει στο μάτι καλλίτερα .

Παλαιό μέλος
    τελικά παρήγγειλα και go από bajaron πάνε καμια εβδομάδα που το παρέλαβα. καταρχήν ο τύπος είναι πολύ σωστός σε αυτό που κάνει, συνισταται ανεπιφύλακτα.

όσο για το rx-7 που πήρα τελικά δεν φαίνεται να το μετανιώνω. με το μέγεθος δεν είχα κανένα πρόβλημα. ο εξαερισμός δουλεύει πάνω από τα 60km/η περίπου από όσο κατάφερα να προσέξω - σήμερα το προτοχρισιμοπιισα- και επίσης φαίνεται πολύ σταθερό σε σχέση με ένα premier που είχα από το 2000. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η ζελατίνα θαμπώνει πολύ εύκολα με το παραμικρό σε ταχύτητες κάτω τον 50 ακόμα και αν έχω τους αεραγωγούς ανοιχτούς.

αυτά από το rx-7 το οποιο συνίσαται ως φαίνεται!γενικά καλές εντυπώσεις ως τώρα!
    GSXR 600 K6

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
    τελικά παρήγγειλα και go από bajaron πάνε καμια εβδομάδα που το παρέλαβα. καταρχήν ο τύπος είναι πολύ σωστός σε αυτό που κάνει, συνισταται ανεπιφύλακτα.

όσο για το rx-7 που πήρα τελικά δεν φαίνεται να το μετανιώνω. με το μέγεθος δεν είχα κανένα πρόβλημα. ο εξαερισμός δουλεύει πάνω από τα 60km/η περίπου από όσο κατάφερα να προσέξω - σήμερα το προτοχρισιμοπιισα- και επίσης φαίνεται πολύ σταθερό σε σχέση με ένα premier που είχα από το 2000. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η ζελατίνα θαμπώνει πολύ εύκολα με το παραμικρό σε ταχύτητες κάτω τον 50 ακόμα και αν έχω τους αεραγωγούς ανοιχτούς.

αυτά από το rx-7 το οποιο συνίσαται ως φαίνεται!γενικά καλές εντυπώσεις ως τώρα!
    Επειδή το θάμπωμα είναι και επικίνδυνο εκτός από ενοχλητικό, πήγαινε και πάρε από κάποιο μαγαζί με αξεσουάρ (εγώ από το Τζωρτζόπουλο το πήρα) ένα kit pinlock, το οποίο βγαίνει ειδικά για Arai... κάνει τρομερή δουλειά, δε θαμπώνει με τίποτα και έχει γύρω στα 20-25?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
    Επειδή το θάμπωμα είναι και επικίνδυνο εκτός από ενοχλητικό, πήγαινε και πάρε από κάποιο μαγαζί με αξεσουάρ (εγώ από το Τζωρτζόπουλο το πήρα) ένα kit pinlock, το οποίο βγαίνει ειδικά για Arai... κάνει τρομερή δουλειά, δε θαμπώνει με τίποτα και έχει γύρω στα 20-25?
    τώρα που το λες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ζελατίνες δεν έχουν pin lock ενσωματωμένο?οι shoei δεν έχουν pin lock?
    GSXR 600 K6

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox

Αν μπορεις φιλε ποσταρε το link για bajaron.Ευχαριστω
    Keep spamming!!!:a13:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    O bajaron απαντά στο e-mail: fyredad@hotmail.com (είναι σωστά γραμμένο ΣΙΓΟΥΡΑ, όχι firedad
    )

Παλαιό μέλος
    όπως το είπε ο αρχαίος!
    GSXR 600 K6

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κρανος απο ebay
    από FZR1000 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2008, 14:16
  2. Κράνος απο Αμερική... Ευκαιρία!!!!!!!!!!
    από grigris στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 12:03
  3. Κράνος από Lidl.
    από iziogas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 10:22
  4. Κρανος απο που???????
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 11:01
  5. help για κράνος από αμερική!!!