μισό λεπτό. δηλαδή εκτος από τον εξαερισμό chaser και rx7 εσύ που τα δοκίμασες και τα 2 εχουν καμια άλλη χτυπητή διαφορα που να δικαιολογεί τα 170€ παραπάνω του rx7?
μισό λεπτό. δηλαδή εκτος από τον εξαερισμό chaser και rx7 εσύ που τα δοκίμασες και τα 2 εχουν καμια άλλη χτυπητή διαφορα που να δικαιολογεί τα 170€ παραπάνω του rx7?
GSXR 600 K6
Λοιπόν my friend Καμμένη Αλεπού (firefox) το chaser απλά το δοκίμασα για 1-2 ώρες αλλάζοντας και μηχανάκια με κάποιο φίλο. Η βασική διαφορά που είδα ήταν αυτή, αλλά και η ολική ποιότητα ήταν υποδεέστερη χωρίς αυτό να μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί ..............
Ξέρεις λιιιιιιιιιίγο διαφορετικό στην επένδυση, λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο ποιό κακό φινίρισμα...............
Τώρα αν αυτές οι διαφορές δικαιολογούν 150 Ε διαφορά .............. δεν ξέρω να σου πω.
Τελικά αγοράζουμε και αυτό που μας αρέσει στο μάτι καλλίτερα .
τελικά παρήγγειλα και go από bajaron πάνε καμια εβδομάδα που το παρέλαβα. καταρχήν ο τύπος είναι πολύ σωστός σε αυτό που κάνει, συνισταται ανεπιφύλακτα.
όσο για το rx-7 που πήρα τελικά δεν φαίνεται να το μετανιώνω. με το μέγεθος δεν είχα κανένα πρόβλημα. ο εξαερισμός δουλεύει πάνω από τα 60km/η περίπου από όσο κατάφερα να προσέξω - σήμερα το προτοχρισιμοπιισα- και επίσης φαίνεται πολύ σταθερό σε σχέση με ένα premier που είχα από το 2000. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η ζελατίνα θαμπώνει πολύ εύκολα με το παραμικρό σε ταχύτητες κάτω τον 50 ακόμα και αν έχω τους αεραγωγούς ανοιχτούς.
αυτά από το rx-7 το οποιο συνίσαται ως φαίνεται!γενικά καλές εντυπώσεις ως τώρα!
GSXR 600 K6
Επειδή το θάμπωμα είναι και επικίνδυνο εκτός από ενοχλητικό, πήγαινε και πάρε από κάποιο μαγαζί με αξεσουάρ (εγώ από το Τζωρτζόπουλο το πήρα) ένα kit pinlock, το οποίο βγαίνει ειδικά για Arai... κάνει τρομερή δουλειά, δε θαμπώνει με τίποτα και έχει γύρω στα 20-25?Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
τελικά παρήγγειλα και go από bajaron πάνε καμια εβδομάδα που το παρέλαβα. καταρχήν ο τύπος είναι πολύ σωστός σε αυτό που κάνει, συνισταται ανεπιφύλακτα.
όσο για το rx-7 που πήρα τελικά δεν φαίνεται να το μετανιώνω. με το μέγεθος δεν είχα κανένα πρόβλημα. ο εξαερισμός δουλεύει πάνω από τα 60km/η περίπου από όσο κατάφερα να προσέξω - σήμερα το προτοχρισιμοπιισα- και επίσης φαίνεται πολύ σταθερό σε σχέση με ένα premier που είχα από το 2000. αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η ζελατίνα θαμπώνει πολύ εύκολα με το παραμικρό σε ταχύτητες κάτω τον 50 ακόμα και αν έχω τους αεραγωγούς ανοιχτούς.
αυτά από το rx-7 το οποιο συνίσαται ως φαίνεται!γενικά καλές εντυπώσεις ως τώρα!
τώρα που το λες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ζελατίνες δεν έχουν pin lock ενσωματωμένο?οι shoei δεν έχουν pin lock?Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Επειδή το θάμπωμα είναι και επικίνδυνο εκτός από ενοχλητικό, πήγαινε και πάρε από κάποιο μαγαζί με αξεσουάρ (εγώ από το Τζωρτζόπουλο το πήρα) ένα kit pinlock, το οποίο βγαίνει ειδικά για Arai... κάνει τρομερή δουλειά, δε θαμπώνει με τίποτα και έχει γύρω στα 20-25?
GSXR 600 K6
Αν μπορεις φιλε ποσταρε το link για bajaron.ΕυχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από firefox
αυτά από το rx-7 το οποιο συνίσαται ως φαίνεται!γενικά καλές εντυπώσεις ως τώρα!![]()
Keep spamming!!!:a13:
O bajaron απαντά στο e-mail: fyredad@hotmail.com (είναι σωστά γραμμένο ΣΙΓΟΥΡΑ, όχι firedad
![]()
![]()
)
![]()
όπως το είπε ο αρχαίος!
GSXR 600 K6