μάκις
βάλε τις άλλες
την κάνω σε λίγο
έχε το νου σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φτου ! Δεν φαίνεται η χειρονομία που κάναμε στον ταλαίπωρο και η αντίδρασή του !Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
είναι όμως μερικές
σε ηλεκτρίζουν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φωτό θα βάλω το απόγευμα που θα πάω σπίτι, για την ώρα έχω μόνο αυτή που έβαλα στις καλημέρες του Σαββάτου.![]()
φτου μας κούκλοι είμαστε όμως
![]()
![]()
![]()
Έλα πάμε τώρα που μπήκα σπίτι![]()
Ξεκινήσαμε λίγο αργά (αφού άργησα να σχολάσω απ'τη δουλειά) εγώ κι ο συνονόματος για μια βολτίτσα προς τις Βρύσσες Αποκορώνου για καφεδάκι και κανα τυροπυτάκι με μέλι (μανούλα μου)και άρχισε να μας πιάνει η νύχτα και το κρύο απ'την υγρασία λίγο πριν φτάσουμε, μικρή στάση για λίγες φωτό και ιδού τ'αποτελέσματα.
![]()
Σουβλισμα εννοεις να σας παει![]()
ιοντας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Βρε μακη τι chilout ?Εσεις την ακουσατε στερεοφωνικα με την ρατση βρε φιλε!!κομματια με σπασμενα οραματα και οι δυο σας ζωη να χετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτά τα ολίγα από μένα.
Δυο βδομάδες στην Κρήτη και δεν καταφέραμε με το Μανωλιό να βρεθούμε περισσότερο απο δύο φορές.. τα τρεχάματα του γάμου που λέγαμε.. όχι δεν παντρεύομαι εγώ !! (γι'αυτούς που δεν τα λέγαμε)![]()
Τη άλλη φορά θα έχει περισσότερα όμως !![]()
![]()
![]()
εκτός κι αν ετοιμάζομαι εγώ για την εκκλησία![]()
(Σεμνάαα μάκις206)
![]()
![]()
Για να μην πω τι έγινε μετά στο Μπροκμπάκ Μάουντεν της Κρήτης !Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Βρε μακη τι chilout ?Εσεις την ακουσατε στερεοφωνικα με την ρατση βρε φιλε!!κομματια με σπασμενα οραματα και οι δυο σας ζωη να χετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα διαβασα για τον brother σου αντε να σας ζησουν με το καλο και σταΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτά τα ολίγα από μένα.
Δυο βδομάδες στην Κρήτη και δεν καταφέραμε με το Μανωλιό να βρεθούμε περισσότερο απο δύο φορές.. τα τρεχάματα του γάμου που λέγαμε.. όχι δεν παντρεύομαι εγώ !! (γι'αυτούς που δεν τα λέγαμε)![]()
Τη άλλη φορά θα έχει περισσότερα όμως !![]()
![]()
![]()
εκτός κι αν ετοιμάζομαι εγώ για την εκκλησία![]()
(Σεμνάαα μάκις206)
![]()
![]()
ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: