Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 250

Θέμα: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Για θαραπευτικό μιλάω και γω

πεντε ποστ πιο πανω
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

και επιτελους κατι βγηκε στον αερα..

Επιζω να παιζει....

Περαστικα στο παληκαρι...

Καληνυχτα σε ολους μας
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Δεν νομιζω οτι προσφερεται για πλακιτσα το συγκεκριμενο θεμα.....Συγνωμη αλλα οταν ειδα το βιντεο απο την αρχη που το παληκαρακι παρακαλουσε να το βοηθησει καποιος και αυτα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ-ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ με πολιτικα το σαπιζανε εγω ανατριχιασα.Οπως επισης ανατριχιασα με τα δελτια τυπου της Αστυνομικης Διευθυνσης και φυσικα με τα λεγομενα αυτου του χρυσαυγιτη καφρου,"συνδικαλιστη" στο δελτιο του MEGA(Μπαλασκας νομιζω). Δεν ξερω τι εκανε και αν εκανε ο φοιτητης, αλλα φαντασου να ηταν οντως περαστικος η απλα να παρακολουθουσε τα επεισοδια(και μερος να επερνε υπαρχει η Δικαιοσυνη αντι των καφρων να αποφασισει) . Φανταστειτε να τσακωσουνε ετσι για να ξεσπασουνε καποιον απο εσας,φιλους,γνωστους να σας ανοιξουν το κεφαλι και να πουνε επεσε με την μηχανη.Φυσικα κατα 99.99% δεν θα υπαρχει καμερα να γινει θεμα οποτε ολα καλα.....Δεν ειναι ολοι ετσι σιγουρα αλλα ρε γαμω το κερατο μου ενας αστυνομικος με συνειδηση δεν υπηρχε αναμεσα στους τοσους που ητανε μπροστα? Τι να πω....παλι καλα που ζει το παιδι

Αντε καλημερα....

Παλαιό μέλος
    2-3 εξυπνακηδες που το παιζουν πατριδα-σημαια και πρωην σκουλαρικαδες μια φορα θα τις φανε ή θα τους ξεφτιλισει καποιο οργανο και μετα να ερθουν να γραψουν εδω. Ειναι μεγαλος ο αριθμος αυτων που τις εχουν φαει τζαμπα και στο ασχετο. Λυπαμαι για λογαριασμο σας...
    mustili

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    2-3 εξυπνακηδες που το παιζουν πατριδα-σημαια και πρωην σκουλαρικαδες μια φορα θα τις φανε ή θα τους ξεφτιλισει καποιο οργανο και μετα να ερθουν να γραψουν εδω. Ειναι μεγαλος ο αριθμος αυτων που τις εχουν φαει τζαμπα και στο ασχετο. Λυπαμαι για λογαριασμο σας...
    τι λες ρε μεγαλε ολα τα εζησες εσυ και εμεις ημασταν τα παιδια της μαμακας στο σπιτι και παιζουμε Playstation και δε ξερουμε τιποτα ε?

να λυπάσαι για εσενα! noob !

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν νομιζω οτι προσφερεται για πλακιτσα το συγκεκριμενο θεμα.....Συγνωμη αλλα οταν ειδα το βιντεο απο την αρχη που το παληκαρακι παρακαλουσε να το βοηθησει καποιος και αυτα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ-ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ με πολιτικα το σαπιζανε εγω ανατριχιασα.Οπως επισης ανατριχιασα με τα δελτια τυπου της Αστυνομικης Διευθυνσης και φυσικα με τα λεγομενα αυτου του χρυσαυγιτη καφρου,"συνδικαλιστη" στο δελτιο του MEGA(Μπαλασκας νομιζω). Δεν ξερω τι εκανε και αν εκανε ο φοιτητης, αλλα φαντασου να ηταν οντως περαστικος η απλα να παρακολουθουσε τα επεισοδια(και μερος να επερνε υπαρχει η Δικαιοσυνη αντι των καφρων να αποφασισει) . Φανταστειτε να τσακωσουνε ετσι για να ξεσπασουνε καποιον απο εσας,φιλους,γνωστους να σας ανοιξουν το κεφαλι και να πουνε επεσε με την μηχανη.Φυσικα κατα 99.99% δεν θα υπαρχει καμερα να γινει θεμα οποτε ολα καλα.....Δεν ειναι ολοι ετσι σιγουρα αλλα ρε γαμω το κερατο μου ενας αστυνομικος με συνειδηση δεν υπηρχε αναμεσα στους τοσους που ητανε μπροστα? Τι να πω....παλι καλα που ζει το παιδι

Αντε καλημερα....
    Νταξ μαλακία που το σαπίσαν στο ξύλο το ΄΄φοιτητή΄΄αφού τον είχαν ακινητοποιήσει, αλλά εγώ εχθές άκουσα στον ALPHA ότι ήταν μέσα στα 5-6 μαλακισμένα που κάψανε τη σημαία και πετάγανε στους αστυνομικούς
    φωτοβολίδες και καδρόνια.

αν ειναι δυνατον
    εσπασαν στο ξυλο ενα παληκαρι και λετε οτι τα θελε ο κωλος του γιατι δεν πηγε απο την ταρατσα???? και κανετε και αστειακα ενω καποιος που θα μπορουσε να ειναι ο αδεφος σας,ο γιος σας,ο ξαδερφος σας ειναι στο νοσοκομειο???.

οι πιο πολλοι απο αυτους τους αστυνομικους που σαν προβατα νομιζετε οτι φυλάνε περιουσιες
    ηθελα να ξερα,ποιανου τη μηχανη εχουν βρει,ποιανου τη περιουσια,ποιον εχουν πιασει που καταστρεφει και λεηλατει και να το κανει οντως,να μην ειναι απλα αλλος ενας κακομοιρης. τελοσπαντων αν ειναι δυνατον να πιστευετε οτι μας παρεχουν ασφαλεια.τουλαχιστον καποιοι κοιμαστε ησυχοι,εστω και ορθιοι. :ZZZ: :ZZZ:

αυτοι λοιπον συνεχιζω ειναι ενα ματσο θρασυδειλοι,που μολις βγαλουν τη στολη σταματουν να νιωθουν οτι ειναι ο σουπερμαν.δεν ειναι ολοι,κι ας ειναι πολλοι.
    αλλα ειναι δυνατον να μιλατε ετσι για τους συγκεκριμενους?δηλαδη ηθελε η τηλεοραση να εναντιωθουμε με τους αστυνομικους αδικως?για να μην παρουν το επιδομα μηπως που κυνηγανε?για να τους λεμε ολοι γουρουνια?το οτι επιλεγει να δειχνει εικονες που θελει,επιλεγει.παντα το εκανε.στην κριση μας απομενει το τι θα αποκομισουμε.
    εναν αστυνομικο που ξυλοκοπει τον οποιονδηποτε,ποσο μαλλον πολλους εναντιων ενος,αν εσεις το θεωρειτε εντιμο,νομιμο,σωστο,"οκ" τι να σας πω.ουτε λυπαμαι δεν μπορω να πω

δεν αμφιβαλει κανεις οτι υπαρχουν σάπιοι, θρασύδειλοι και κομπλεξικοί στην αστυνομία, οπως υπαρχουν σε ολες τις κοινωνικες ομαδες και στα επαγγέλματα

αλλα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της αστυνομίας δεν μπορει να χαρακτηριστεί απο τετοιους

γιατι μερικοι εχουν δεσει περιστατικα με κακομεταχείριση απο κακους επαγγελματίες μπατσους (ναι εδω αρμοζει ο χαρακτηρισμός) αλλα κανεις δεν αναφερει ποσες φορες εχουν βοηθησει αυτους αστυνομικοί (εμενα προσωπικά ΠΑΡΑ πολλες φορες οταν τους το ζητησα... μεχρι και σπιτι μου με πηγαν μια φορα που ειχα ξεμείνει πιτσιρικας απο γκάφα στου διαολου τη μανα και δεν ειχα λεφτα να γυρισω)

μπουντρουμια ομως και τα λοιπα εγω τα κατατασω στα αστεία... έλεος! εχω συλληφθεί ο ιδιος και στο αστυνομικο τμημα ουτε στο κρατητηριο δε με βαλαν τα παιδια... καθόμουν και περιμενα σε μια καρεκλα διπλα στον αξιωματικο υπηρεσιας και με κερασε και καφε οσο μιλαγαμε!!!

oσο το κατα ποσο τυχαια περνανε οσοι τις τρωνε... ελατε ρε μαγκες σε εμενα τα λετε? αυτα ουτε σε εκπομπες της TV δε τα λενε ετσι

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δεν αμφιβαλει κανεις οτι υπαρχουν σάπιοι, θρασύδειλοι και κομπλεξικοί στην αστυνομία, οπως υπαρχουν σε ολες τις κοινωνικες ομαδες και στα επαγγέλματα

αλλα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της αστυνομίας δεν μπορει να χαρακτηριστεί απο τετοιους

γιατι μερικοι εχουν δεσει περιστατικα με κακομεταχείριση απο κακους επαγγελματίες μπατσους (ναι εδω αρμοζει ο χαρακτηρισμός) αλλα κανεις δεν αναφερει ποσες φορες εχουν βοηθησει αυτους αστυνομικοί (εμενα προσωπικά ΠΑΡΑ πολλες φορες οταν τους το ζητησα... μεχρι και σπιτι μου με πηγαν μια φορα που ειχα ξεμείνει πιτσιρικας απο γκάφα στου διαολου τη μανα και δεν ειχα λεφτα να γυρισω)

μπουντρουμια ομως και τα λοιπα εγω τα κατατασω στα αστεία... έλεος! εχω συλληφθεί ο ιδιος και στο αστυνομικο τμημα ουτε στο κρατητηριο δε με βαλαν τα παιδια... καθόμουν και περιμενα σε μια καρεκλα διπλα στον αξιωματικο υπηρεσιας και με κερασε και καφε οσο μιλαγαμε!!!

oσο το κατα ποσο τυχαια περνανε οσοι τις τρωνε... ελατε ρε μαγκες σε εμενα τα λετε? αυτα ουτε σε εκπομπες της TV δε τα λενε ετσι

Γιωργο σαφως και δε πρεπει να γενικευουμε το πραμα αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω εμενα οπου με πετυχενανε σαν πιτσιρικα εκτος επεισοδιων κλπ....γιατι με δενανε ????

επειδη ειχα μακρυ μαλλι, φορουσα μαρτινς και τζιν κολαν και η μπλουζα μου εγραφε kreator??

δημοκρατικα πραματα ρε παιδι μου....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Νομίζω ότι ξεχνάμε όλοι μας ένα πολύ βασικό στοιχείο.
    Ότι μιλάμε για καταστάσεις που δεν είναι καθημερινές! Δεν είναι γεγονότα με λίγη ένταση άντε και καμιά σφαλιάρα. Είναι πολύ ακραίες καταστάσεις!!!
    Στις ακραίες λοιπόν καταστάσεις "δικαιολογούνται" καλύτερα εξηγούνται και οι ακρότητες.
    Αυτό ως γενική τοποθέτηση.
    Τώρα, για το συγκεκριμένο συμβάν... δε νομίζω ότι τυχαία βρέθηκαν τα παιδιά εκεί. Δεν ξέρω αν πέταγαν πέτρες ή όχι ή αν συμμετείχαν στα επεισόδια. Μπορεί να την πατήσαν κι από νεανική βλακεία του στυλ "πάμε ρε να δούμε τι γίνεται". Και ξέρετε μαζί με τα ξερά πολλές φορές καίγονται και τα χλωρά.
    Η συμπεριφορά των ασφαλιτών ήταν επιεικώς απαράδεκτη!!! Ήταν τόσο πολύ μεγάλη η βιαιότητα και η βαναυσότητα που ειλικρινά μου θύμισαν άγριους ή ανθρώπους που έβγαζαν τεράστιο μίσος απέναντι σε έναν σαφώς υποδέεστερο αντίπαλο.
    Αφού τον έχεις και μάλιστα κάτω ανήμπορο να αντιδράσει τι θες και τον κοπανάς έτσι; Τόσο μίσος...
    Και το πολύ πολύ χειρότερο είναι η παρουσία αξιωματικών και μάλιστα υψηλόβαθμων στο σκηνικό. Άπραγοι καθόντουσαν και κοίταγαν!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Γιωργο σαφως και δε πρεπει να γενικευουμε το πραμα αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω εμενα οπου με πετυχενανε σαν πιτσιρικα εκτος επεισοδιων κλπ....γιατι με δενανε ????

επειδη ειχα μακρυ μαλλι, φορουσα μαρτινς και τζιν κολαν και η μπλουζα μου εγραφε kreator??

δημοκρατικα πραματα ρε παιδι μου....
    Δες το ποστ μου... οι ακραίες καταστάσεις που λέμε φίλε μου.
    Τα έχω λουστεί κι εγώ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Re: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγω συμφωνω να καταδικαζωντε οσοι κανουν καταχρηση εξουσιας

αλλα δεν ξερω κανεναν ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ που να εφαγε ξυλο η να πιαστικε απο ....συμπτωση

και μπορει το συγκεκριμενο να ειναι αληθεια

αλλα αυτο δε σημαινει οτι παντα αυτο συμβαινει

δουλευα στο (χ καναλι-ιδιωτικο) στα εξωτερικα συνεργεια των ειδησεων αναλογα το καναλι (και τον ανθρωπο που κρατα την καμερα) εχουμε και τα αναλογα τηλεοπτικα γεγονοτα

το ξερω καλυτερα απο πολους και πιστευω οτι πχ ο αλχημιστης που ητανστη τηλεοραση να καταλαβει τη λεω

δεν δειχνουν τα μαλακισμενα που πετανε πετρες μολοτοφ ολη την ωρα δειχνουν μονο τον μπατσο που βαραει

μερικες φορες δεν δειχνουΝ ΚΑΝ το ξυλο κλεινουν τις καμερες και κανουν τσιγαρο οποιος και αν φταιει

ολα ειναι ενα παιχνιδακι
    σου λενε τι να δειξεις και τι οχι τι θα μπει πρωτο θεμα και τι θα μεινει στο ραφι σε περιπτωση που θελουμε να στρεψουμε το λαο σε κατι (πχ να ριξουμε κυβερνηση , να αποσπασουμε την προσοχη μας απο εναν πολεμο κλπ κλπ)

αλλα ειστε αλλου

φταινε οι μπατσοι ο λαος οι δεξιοι οι ταριφες οι ανθοπώλες ολοι οι αλλοι εκτος απο εσας και αυτους που ανεβαζουν και ριχνουν κυβερνησεις αυτοι που ειναι πισω απο ολα

ξυπνατε

(μπας και ξυπνησω και εγω που πηρα μια πολυ μικρη γευση τοτε )

δε φταινε οι αστυνομικοι δεν ειναι ο εχθρος σας

και εγω ημουν με ξυρισμενο κεφαλι 18 σκουλαρικια οταν ημουν στο λυκειο(μια ομορφια λεμε χεχε) και πηγαινα στα Εξαρχεια να πιω καφε τιγκα στους μπατσους κυνήγαγαν περναγα απο διπλα και κανεις δε με πειραξε ποτε γιατι?και η παρεα ,μου στο ιδιο υφος μην πω και χειροτερο τα αγορια και ομως κανεις δεν εφαγε ξυλο .....
    Ρε συ EVI (το "ρε" φιλικα )
    Εχω διαβάσει σε όλα τα forums για αυτο το θέμα και δεν εχω απαντήσει πουθενά γιατι αντε να αποδείξεις μετα οτι δεν εισαι ελέφαντας.
    Τι να πώ ???
    Χαιρομαι που σε γνωρίζω και περισσότερο για το μυαλό που κουβαλάς.
    Εισαι απιστευτ-able !!!!
    Ευγε !!!

Να σε χαίρονται αυτοι που σαγαπάνε........ναι βρε συ kawasakia....δεν εισαι ο μόνος...

θα πω αυτο και θα σταματησω,περαν του οτι δεν εχει νοημα αυτο αυτες οι κουβεντες καλυτερα γινονται απο κοντα,που περνουν αλλη μορφη και διασταση και ειναι πιο ξεκαθαρες κι απλες.
    δεν μιλησα για συνολο,δεν ομαδοποιησα κανεναν σε αντιθεση με μεγαλη μεριδα ανθρωπων που και λαθος αποψη εχει για το τι ειναι αναρχικος και τους βαζει ολους στο ιδιο καζανι.
    εντιμοι και ανεντιμοι ειναι οι ανθρωποι ,οχι τα επαγγελματα.αν μεγαλωνεις κι ανακαλυπτεις οτι στον χωρο σου κυριαρχει η σαπιλα,διαλεγεις...ειτε ακολουθεις ειτε παραιτεισαι.
    οπως και να χει ο καθενας μπορει και λεει τα ψεματα του για να εχει ησυχη συνειδηση και να κοιμαται τα βραδυα.
    μην το παμε σε γενικη κουβεντα τετοιου ειδους και πρωτη εγω!
    το ποστ ηταν για το συγκεκριμενο γεγονος!και το συγκεκριμενο γεγονος Γιωργο,δεν ηταν αν περναγε τυχαια η οχι!δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι ξυλοκοπηθηκε αγρια!σημασια εχει οτι τον εβαλαν κατω,του περασαν χειροπεδες και τον πηγαν σ ενα στενο και δωστου...σημασια εχει οτι πιθανοτατα και στο τμημα ειπαν δωστου...
    το οτι εσυ επινες καφεδακι,οτι σε εχουν βοηθησει,οπως και σιγουρα αρκετους αλλους,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "καλοι" .το οτι χτυπανε οι συγκεκριμενοι εναν αοπλο,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "κακοι".οι συγκεκριμενοι ομως τι ειναι?
    ας βαλω alpha να μου πει...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ...αλλα κανεις δεν αναφερει ποσες φορες εχουν βοηθησει αυτους αστυνομικοί (εμενα προσωπικά ΠΑΡΑ πολλες φορες οταν τους το ζητησα... μεχρι και σπιτι μου με πηγαν μια φορα που ειχα ξεμείνει πιτσιρικας απο γκάφα στου διαολου τη μανα και δεν ειχα λεφτα να γυρισω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ...εμενα οπου με πετυχενανε σαν πιτσιρικα εκτος επεισοδιων κλπ....γιατι με δενανε ????
    και ο IDI τα ίδια φόραγε.... αλλά βαφότανε κιόλας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    θα πω αυτο και θα σταματησω,περαν του οτι δεν εχει νοημα αυτο αυτες οι κουβεντες καλυτερα γινονται απο κοντα,που περνουν αλλη μορφη και διασταση και ειναι πιο ξεκαθαρες κι απλες.
    δεν μιλησα για συνολο,δεν ομαδοποιησα κανεναν σε αντιθεση με μεγαλη μεριδα ανθρωπων που και λαθος αποψη εχει για το τι ειναι αναρχικος και τους βαζει ολους στο ιδιο καζανι.
    εντιμοι και ανεντιμοι ειναι οι ανθρωποι ,οχι τα επαγγελματα.αν μεγαλωνεις κι ανακαλυπτεις οτι στον χωρο σου κυριαρχει η σαπιλα,διαλεγεις...ειτε ακολουθεις ειτε παραιτεισαι.
    οπως και να χει ο καθενας μπορει και λεει τα ψεματα του για να εχει ησυχη συνειδηση και να κοιμαται τα βραδυα.
    μην το παμε σε γενικη κουβεντα τετοιου ειδους και πρωτη εγω!
    το ποστ ηταν για το συγκεκριμενο γεγονος!και το συγκεκριμενο γεγονος Γιωργο,δεν ηταν αν περναγε τυχαια η οχι!δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι ξυλοκοπηθηκε αγρια!σημασια εχει οτι τον εβαλαν κατω,του περασαν χειροπεδες και τον πηγαν σ ενα στενο και δωστου...σημασια εχει οτι πιθανοτατα και στο τμημα ειπαν δωστου...
    το οτι εσυ επινες καφεδακι,οτι σε εχουν βοηθησει,οπως και σιγουρα αρκετους αλλους,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "καλοι" .το οτι χτυπανε οι συγκεκριμενοι εναν αοπλο,δεν σημαινει οτι ολοι ειναι "κακοι".οι συγκεκριμενοι ομως τι ειναι?
    ας βαλω alpha να μου πει...
    Σε αυτο συμφωνώ 100% και μακαρι οι κακοι επαγγελματίες μπάτσοι που ενεπλάκησαν να τιμωρηθούν, οπως και ολοι οσοι εκαναν τα έκτροπα (και το μαλακισμενο που εκαιγε τη σημαια να τη πληρωσει!)

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2012, 22:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  4. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:40