Γαμωτο... Εχασα τη φαση των γερμανικων!Αντε γραψτε τπτ καινουριο, να συμμετασχω κι εγω!
![]()
![]()
Bis dann... Tschuess!![]()
Γαμωτο... Εχασα τη φαση των γερμανικων!Αντε γραψτε τπτ καινουριο, να συμμετασχω κι εγω!
![]()
![]()
Bis dann... Tschuess!![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Χε χε χε χε...
ήρθ ακυρίες και κύριοι... η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να βρω μία καινούργια παράμετρο του γυροσκοπικού γι' αυτό κι άργησα να απαντήσω.
Γι όποιον ενδιαφέρεται αυτή είναι:
alximistis+Triumph+αφηρημάδα στο τεράγωνο- ένταση στην στροφή =
η μηχανή στρίβει μία χαρά!!!
από χτες όμως ισχύει και η άλλη εξίσωση:
alximistis οδηγός+latris συνοδηγός= ξεπαγιάσαμε!!!!!
Για τα υπόλοιπα περί Hayden κλπ:
Η ήττα μπορεί να μην είναι καταστροφή η νίκη όμως είναι το παν!!!
ψιτ εσύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Χε χε χε χε...
ήρθ ακυρίες και κύριοι... η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να βρω μία καινούργια παράμετρο του γυροσκοπικού γι' αυτό κι άργησα να απαντήσω.
Γι όποιον ενδιαφέρεται αυτή είναι:
alximistis+Triumph+αφηρημάδα στο τεράγωνο- ένταση στην στροφή =
η μηχανή στρίβει μία χαρά!!!
από χτες όμως ισχύει και η άλλη εξίσωση:
alximistis οδηγός+latris συνοδηγός= ξεπαγιάσαμε!!!!!
Για τα υπόλοιπα περί Hayden κλπ:
Η ήττα μπορεί να μην είναι καταστροφή η νίκη όμως είναι το παν!!!![]()
![]()
![]()
HEYDEN=SCHLECHT![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Έλεος πια με αυτή τη χοντρογοτθική γλώσσα... αυτό το ναζιστικό συνονθύλευμα λέξεων...
μου θυμίζει το Αστερίξ και οι Γότθοι!
Μιλιταριστική επιθετική διάλεκτος όμορφη μόνο σε ανθρώπους με κατάλοιπα του στυλ θέλουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο γιατί είμαστε οι ανώτεροι!
Βρε ουστ!!!
Κι αν ο Heyden είναι απαίσιος τότε... μου θυμίζεις έναν Γερμανό οδηγό motogp;;; Ε;;;
Σκίσε τους αγορίνα μου!
Πάτησε τους όλους... προσπεράσματα Ρόσι και μπούρδες... το ίδιο πράγμα συνέχεια. Στα φρένα και τζουπ... μπλιαχ!!!
Έλα ρε η γοτθική γλώσσα είναι ερωτική :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έλεος πια με αυτή τη χοντρογοτθική γλώσσα... αυτό το ναζιστικό συνονθύλευμα λέξεων...
Μιλιταριστική επιθετική διάλεκτος όμορφη μόνο σε ανθρώπους με κατάλοιπα του στυλ θέλουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο γιατί είμαστε οι ανώτεροι!
Βρε ουστ!!!
Κι αν ο Heyden είναι απαίσιος τότε... μου θυμίζεις έναν Γερμανό οδηγό motogp;;; Ε;;;
Σκίσε τους αγορίνα μου!
Πάτησε τους όλους... προσπεράσματα Ρόσι και μπούρδες... το ίδιο πράγμα συνέχεια. Στα φρένα και τζουπ... μπλιαχ!!!:rotflmao:
Ο Heyden είναι ένας καράβλαχος που θέλει να τον αποκαλούν οδηγό του moto.gp :a24:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Βρε ουστ!!!
Σκίσε τους αγορίνα μου!
Πάτησε τους όλους... προσπεράσματα Ρόσι και μπούρδες... το ίδιο πράγμα συνέχεια. Στα φρένα και τζουπ... μπλιαχ!!!
Στελιο μου με καλυψες απολυτα σχετικα με την γλωσσα παντα, για τους οδηγους δεν ξερω δεν απαντω....
Σορυ φιλεναδιτσα αλλα ουτε εγω μπορω να ανεχτω τον ηχο της Γερμανικης γλωσσας...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Έλα ρε η γοτθική γλώσσα είναι ερωτική :hypnotize:rotflmao:
Ο Heyden είναι ένας καράβλαχος που θέλει να τον αποκαλούν οδηγό του moto.gp :a24:
Αν ακουγες μια ιταλιδα στη γερμανια να μιλα δε θα γελουσες καθολου!!! Και κατι φιλανδεζες επισης!!!:a13:
mach dir keine Sorgen, nächste Jahr werden wir wieder Weltmeisters!!!
bis dann ... Geduld!!!![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
[B]Έλα ρε η γοτθική γλώσσα είναι ερωτική :hypnotize:rotflmao:
Ο QUOTE]
Ε, οχι ρε κουκλι, οσο σκεφτομαι ερωτολογα με τον ηχο των Γερμανικων στο αυτακι.....
Ξερναω λεμεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τι είπατε πως είναι η γερμανική γλώσσα; Ερωτική;;;
Μπουαχαχαχαχαχαχα...
και μετά αναρωτιόσουνα για κάποια πράγματα χτες... τι να σου πω...
ναι πολύ ερωτική:
ja ja ja...(αφού φύγουμε από το ja πάει το μάθαμε κι αυτό)
ja ficke mich... ja (ξανά) fick mein assloch... ohhh... ja...
ερωτικότατη μιλάμε!!!
Φαντάσου Γερμανό να σου κάνει καμάκι:
Du bist so schon... du bist sehr schon...
μιλάμε με φτιάχνει!!!
Φίλε jbear αν άκουγα Ιταλίδα στη... Γερμανία ναι θα μου άρεσε. ΌΠως κι αν άκουγα Ιταλίδα (ωραία Ιταλίδα φαντάζομαι) στην Σελήνη...
αυτό δεν κάνει τα Γερμανικά ωραία γλώσσα...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
[B]Ούτε εγώ τη βρίσκω ερωτική, αλλά έπρεπε να την πω στο ΣτέλιοΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ο QUOTE]
Ε, οχι ρε κουκλι, οσο σκεφτομαι ερωτολογα με τον ηχο των Γερμανικων στο αυτακι.....
Ξερναω λεμεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αλλά μου έχει κάνει καμάκι Γερμανός στα αγγλικά και δεν με χάλασε καθόλου:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Άει ρε πήγαινε μάθε το γυροσκόπιο ή το γυροσκοπικό και μετά μίλησε για το ερωτικό...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι είπατε πως είναι η γερμανική γλώσσα; Ερωτική;;;
Μπουαχαχαχαχαχαχα...
και μετά αναρωτιόσουνα για κάποια πράγματα χτες... τι να σου πω...
ναι πολύ ερωτική:
ja ja ja...(αφού φύγουμε από το ja πάει το μάθαμε κι αυτό)
ja ficke mich... ja (ξανά) fick mein assloch... ohhh... ja...
ερωτικότατη μιλάμε!!!
Φαντάσου Γερμανό να σου κάνει καμάκι:
Du bist so schon... du bist sehr schon...
μιλάμε με φτιάχνει!!!
Φίλε jbear αν άκουγα Ιταλίδα στη... Γερμανία ναι θα μου άρεσε. ΌΠως κι αν άκουγα Ιταλίδα (ωραία Ιταλίδα φαντάζομαι) στην Σελήνη...
αυτό δεν κάνει τα Γερμανικά ωραία γλώσσα...
μου έμαθες και συ τώρα μια λέξη και την έχει κάνει καραμελίτσα...![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ρε! μην τον αμφισβητεις τον στελλιο μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Άει ρε πήγαινε μάθε το γυροσκόπιο ή το γυροσκοπικό και μετά μίλησε για το ερωτικό...
μου έμαθες και συ τώρα μια λέξη και την έχει κάνει καραμελίτσα...![]()
για φαντασου να αρχισει να αναρωτιεται και να αναθεωρει οτι ξερει περι ερωτισμου κλπ. οπως εκανε με το γυροσκοπικο!
ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ και δεν θα ειναι και ευκολη η εκμαθηση του στελιου μας περι μελισσουλας, λουλουδακιων, κλπ κλπ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως να του γράψουμε από τώρα τα βασικάγια να μη ξεκινήσει να ρωτάει??Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε! μην τον αμφισβητεις τον στελλιο μας!
για φαντασου να αρχισει να αναρωτιεται και να αναθεωρει οτι ξερει περι ερωτισμου κλπ. οπως εκανε με το γυροσκοπικο!
ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ και δεν θα ειναι και ευκολη η εκμαθηση του στελιου μας περι μελισσουλας, λουλουδακιων, κλπ κλπ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
η Βασικάγια είναι ρωσίδα π0υτ@να για πρωτάρηδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μήπως να του γράψουμε από τώρα τα βασικάγια να μη ξεκινήσει να ρωτάει??![]()
![]()
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
η Βασικάγια είναι ρωσίδα π0υτ@να για πρωτάρηδες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13:
Τρελοκοτσιδού..!!!!