και ποσο πιο ακριβά είναι τα carbon?
GSXR 600 K6
Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
και ποσο πιο ακριβά είναι τα carbon?
εξαρτατε τι θελεις να κανεις!!
παντως για το δικο μας υπαρχουν καλουπια για ολα!!!
και βγηκαν απο το δικο μου!!!
αμα θες πες μου τι θες και θα σου πω!!!!
![]()
![]()
![]()
αν φτιαχτούν τα κομμάτια από carbon χρειάζονται καμιά βαφή μετά ? ή κάποιου είδους επεξεργασία?
κόβονται, τρυπιούνται εύκολα ?
αν θες μπορεις να τα βαψεις αν δεν θες οχι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
αν φτιαχτούν τα κομμάτια από carbon χρειάζονται καμιά βαφή μετά ? ή κάποιου είδους επεξεργασία?
κόβονται, τρυπιούνται εύκολα ?
τωρα αν κοβονται και αμα τρυπιουντε μετα οταν φτιαχθουν δεν ξερω να σου πω!!!
πριν τα τελειωποιησεις ομως και πριν τους ριξεις τις τελευταιες ρυτηνες νομιζω μπορεις να τα κανεις οτι θες!! αλλα δεν σου λεω και σιγουρα!!!
θα ρωτησω και σου πω!!!
αμα ελεγες τι ακριως εχεις στο νου σου θα βοηθουσε!!!![]()
![]()
έλεγα να δοκιμάσω να φτιάξω μόνος μερικά κομματάκια.... για τις φτέρνες και κάτι μικρά προστατευτικά που έχει δίπλα στο τιμόνι 10*20 να δω πως θα βγουν ... και βλέπουμε για το μέλλον....
κοιτα θα πρεπει να φτιαξεις καλουπι σιγουρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
έλεγα να δοκιμάσω να φτιάξω μόνος μερικά κομματάκια.... για τις φτέρνες και κάτι μικρά προστατευτικά που έχει δίπλα στο τιμόνι 10*20 να δω πως θα βγουν ... και βλέπουμε για το μέλλον....
τωρα για τι τι μπορι να γινει θα ρωτησω και θα σου πω!!
![]()
![]()
Φίλος πάντως πήρε έτοιμο carbon κοστούμι από Γερμανία και το πήγε σε μάστορα για να του κάνει τρύπα μπροστά για τα φώτα. Άρα γίνεται!![]()
GTZ750 άν λές αυτόν που έφτιαξέ και του sporky , sorry ρε φίλε αλλά εγώ έχω υπομονή για κανα μήνα να μου τα έχει έτοιμα όχι να περιμένω 6 μήνες και να τον κυνηγάω κιόλας.
Εντάξει η δουλειά που έχει κάνει στον Κωστή είναι παααραπολύ καλύτερη απο πολυεστερικά αλλά δέν είναι έχει ποιότητα πλαστικών.
Γνώμη μου επειδή τουλάχιστον εσένα δέν σε ξέρω και για τόσο ΄΄έγκαβλο΄΄ με τις πίστες και επειδή γουστάρεις να βλέπεις και το μηχανάκι σου όμορφο πάρε τα πλαστικά.
σταυρο και του σπυλιωτη δεν ειναι πλαστικα απο οτι εχω καταλαβει!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
GTZ750 άν λές αυτόν που έφτιαξέ και του sporky , sorry ρε φίλε αλλά εγώ έχω υπομονή για κανα μήνα να μου τα έχει έτοιμα όχι να περιμένω 6 μήνες και να τον κυνηγάω κιόλας.
Εντάξει η δουλειά που έχει κάνει στον Κωστή είναι παααραπολύ καλύτερη απο πολυεστερικά αλλά δέν είναι έχει ποιότητα πλαστικών.
Γνώμη μου επειδή τουλάχιστον εσένα δέν σε ξέρω και για τόσο ΄΄έγκαβλο΄΄ με τις πίστες και επειδή γουστάρεις να βλέπεις και το μηχανάκι σου όμορφο πάρε τα πλαστικά.
πολυεστερεας ειναι!!!
http://www.spiliotis.gr/index.php?ac...&productId=402
οσο για την υπομονη την εχω και θα δεις γιατι οταν θα τελειωσει!!!![]()
![]()
![]()