Πού μπορούμε να βρουμε προϊόντα της OXFORD στην Αθήνα;;;
Πού μπορούμε να βρουμε προϊόντα της OXFORD στην Αθήνα;;;
οταν λουζομαι ιδρωνω
Εγω εχω τα Dainese Jerico Goretex.
Νομιζω οτι οσον αφορα γαντια μηχανης δεν πανε πολυ πιο χοντρα απο αυτα.
Πηγαινοντας απο Αθηνα - Λουτρακι βραδυ με 4 βαθμους και 9 μποφορ ανεμου, κρατησαν τα χερια μου σε πολυ καλη κατασταση -δεδομενων των συνθηκων.
Ναι απο ενα σημειο και υστερα τα χερια παγωσαν, αλλα δεν εφτασα και στα ορια πονου.
Το προβλημα με τα γαντια ειναι οτι ολα απο ενα σημειο και μετα αφηνουν το χερι να παγωσει.
Το χερι παγωνει λογω του αερα. Ολα τα γαντια ειναι φτιαγμενα να αναπνεουν.
Αν θελετε μια πολυ αποτελεσματικη λυση ειναι να βαλετε μια πλαστικη σακουλα μεσα απο το γαντι. Το πλαστικο δεν αναπνεει, και ετσι και ο αερας που ερχεται μεσα στο γαντι δεν μπορει να φτασει στο χερι. Απο την αλλη βεβαια, το χερι θα ιδρωσει κλπ αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
Επισης το ιδιο αποτελεσματικο ειναι να βαλει κανεις μια γκετα αντιανεμικη πανω απο το γαντι (υπαρχουν στην αγορα). Αυτο σε συνδιασμο με ενα χοντρο γαντι, και πας στον Βορειο Πολο!!!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Χωρίς να τα έχω δοκιμάσει νομίζω ότι για το πολύ κρύο (ή τέλος πάντων γι' αυτούς που κρυώνουν πολύ) η καλλίτερη λύση είναι θερμενόμενα γάντια. Τα συνδέεις με τη μπαταρία της μηχανής τα ανάβεις και αυτά ζεστένουν. Φαντάζομαι ότι πρέπει να κάνουν καλή δουλειά, αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας πει απόψεις.
Μια εταιρία που φτιάχνει είναι η klan και μου φαίνεται ότι τα εισάγει η makan στην ελλάδα. Δυστυχώς είναι αρκετά ακριβά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Νομιζω οτι οσον αφορα γαντια μηχανης δεν πανε πολυ πιο χοντρα απο αυτα.
Πηγαινοντας απο Αθηνα - Λουτρακι βραδυ με 4 βαθμους και 9 μποφορ ανεμου, κρατησαν τα χερια μου σε πολυ καλη κατασταση -δεδομενων των συνθηκων.
Ναι απο ενα σημειο και υστερα τα χερια παγωσαν, αλλα δεν εφτασα και στα ορια πονου.
Το προβλημα με τα γαντια ειναι οτι ολα απο ενα σημειο και μετα αφηνουν το χερι να παγωσει.
Αν θελετε μια πολυ αποτελεσματικη λυση ειναι να βαλετε μια πλαστικη σακουλα μεσα απο το γαντι. Το πλαστικο δεν αναπνεει, και ετσι και ο αερας που ερχεται μεσα στο γαντι δεν μπορει να φτασει στο χερι. Απο την αλλη βεβαια, το χερι θα ιδρωσει κλπ αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
Επισης το ιδιο αποτελεσματικο ειναι να βαλει κανεις μια γκετα αντιανεμικη πανω απο το γαντι (υπαρχουν στην αγορα). Αυτο σε συνδιασμο με ενα χοντρο γαντι, και πας στον Βορειο Πολο!!!![]()
στην οδηγηση ειναι ανετα ομως?
και γω εχω παρει της Μπερινγκ εν ζευγαρι, το Ιντιαν νομιζω, πολυ ζεστο, αλλα θελουν αρκετη συνηθεια, δεν εχεις κ την καλυτερη αισθηση...για χοντρα παντως ειναι σχετικα καλα..οσον αφορα την αισθηση...
Αυτα εχω βαλει και εγω στο ματι τελευταια, μετα απο ενα σκισιμο στα alpinestars που εχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Αλλα ρε γαμωτο πολλα δεν ειναι ?110 για ενα ζευγαρι γαντια?![]()
wasting space via Architecture
To δικυκλο εχει στη Βουλιαγμενης. Και να μην εχει μπορει να παραγγειλει. Αν παραγγειλεις βαλε εδω τιμη να ξερουμε και παραγγειλε ενα και για μεναΑρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
Πού μπορούμε να βρουμε προϊόντα της OXFORD στην Αθήνα;;;![]()
O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
κατι αναλογο που ειχε κανει ενας φιλος ειναι οτι ειχε βαλει πανω απο τα γαντια...γαντια ελαστικα(δλδ τα χειρουργικα)...
δεν το εχω δοκιμασει αλλα ...θα το κανω και θα σας πω...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Σε απάντηση του φίλου psaxioti να πω ότι στην Αμερική υπάρχει μια εταιρία που λέγεται gerbing η οποία βγάζει πλήρη σειρά ηλεκτρικά θερμαινόμενων ρούχων (τζάκετ, παντελόνια, γάντια, μέχρι και θερμαινόμενες κάλτσες!).
Από όσο το έχω ψάξει στο internet οι Αμεριακανάρες πίνουν νερό στο όνομά τους. Οι δε τιμές τους δεν είναι και τόσο ακριβές, αλλά από σχέδιο και προστασία δεν τα πάνε πιστεύω και τόσο καλά (δείτε τα γάντια εδώ)
Παραταύτα οι θερμαινόμενες κάλτσες και τα θερμαινόμενα παντελόνια θα είναι χρήσιμα για πολλούς ειδικά στην Β. Ελλάδα.
Η εταιρία δίνει και όλη την καλωδίωση για σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα κλπ και αν θυμάμαι καλά (βαριέμαι να ψάχνω τώρα στο site) μπορείς να τα λειτουργήσεις και με μπαταρίες που θα φέρεις επάνω σου!!
Τώρα δεν ξέρω πόση ώρα κρατάνε κλπ.. όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει.
Με την ίδια λογική και η dainese έχει βγάλει ένα vest θερμαινόμενο με μπαταρία
Χα! Το πήρα το μωρό...
Όντως έχει βγάλει και η DAINESE αλλά το κακό είναι ότι συνήθως κρυώνουν τα άκρα (δάχτυλα ποδιών και χεριών). Οπότε ένα vest τι να σου κάνει.
Και τα klan βγάζουν και μπουφαν, παντελόνια κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mliapis2003
Σε απάντηση του φίλου psaxioti να πω ότι στην Αμερική υπάρχει μια εταιρία που λέγεται gerbing η οποία βγάζει πλήρη σειρά ηλεκτρικά θερμαινόμενων ρούχων (τζάκετ, παντελόνια, γάντια, μέχρι και θερμαινόμενες κάλτσες!).
Από όσο το έχω ψάξει στο internet οι Αμεριακανάρες πίνουν νερό στο όνομά τους. Οι δε τιμές τους δεν είναι και τόσο ακριβές, αλλά από σχέδιο και προστασία δεν τα πάνε πιστεύω και τόσο καλά (δείτε τα γάντια εδώ)
Παραταύτα οι θερμαινόμενες κάλτσες και τα θερμαινόμενα παντελόνια θα είναι χρήσιμα για πολλούς ειδικά στην Β. Ελλάδα.
Η εταιρία δίνει και όλη την καλωδίωση για σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα κλπ και αν θυμάμαι καλά (βαριέμαι να ψάχνω τώρα στο site) μπορείς να τα λειτουργήσεις και με μπαταρίες που θα φέρεις επάνω σου!!
Τώρα δεν ξέρω πόση ώρα κρατάνε κλπ.. όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει.
Όντως από προστασία και σχέδια είναι για κλάματα, τα klan βγάζουν όμως και εσωτερικά θερμενόμενα γάντια, οπότε αν δουλεύουν μπορείς από πάνω να βάλεις ότι αδιάβροχο γάντι θες, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι και χοντρό.
Ποιός θα μου δώσει 90 ευρά για να πάρω και να δοκιμάσω;;;;;;;;;;; Κανένας καλός άνθρωπος;
Μπορει να μην εχεις προστασια αλλα παιδια τα γαντια του σκι με 20 ευροπουλα δε καταλαβαινουν τιποτα !!! οση ωρα και να τα φορας με οσους βαθμους και να τα φορας,
πιανεις το χιονι το κρατας και δεν καταλαβαινεις κρυο , αυτα με THINSULATE εννοειται !!
πανω στη μηχανη ειναι απαιχτα , τα χερια ειναι ζεστα παντα !!!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιριες με γαντια μοτο δεν μπορουν να συνδιασουν την θαλπωρη των γαντιων σκι με την προστασια πτωσης![]()
Τα γάντια του σκι που λες τα δοκίμασες σε μηχανή ή κάνοντας σκι, φαντάζομαι ότι η ταχύτητα παίζει κάποιο ρόλο.
Έχω ένα ζευγάρι γάντια της colori με thinsulate, αλλά δεν κρατούσαν τα χέρια μου ζεστά. Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν διάφορες ποιότητες Thinsulate, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μάθω κάθε γάντι τί έχει.
Μια άλλη μεμβράνη για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, και μάλλον τα επόμενα γάντια μου αυτή θα έχουν, είναι η primaloft.
Αρχικά δημιουργήθηκε από psaxioti
Τα γάντια του σκι που λες τα δοκίμασες σε μηχανή ή κάνοντας σκι, φαντάζομαι ότι η ταχύτητα παίζει κάποιο ρόλο.
Έχω ένα ζευγάρι γάντια της colori με thinsulate, αλλά δεν κρατούσαν τα χέρια μου ζεστά. Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν διάφορες ποιότητες Thinsulate, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μάθω κάθε γάντι τί έχει.
Μια άλλη μεμβράνη για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, και μάλλον τα επόμενα γάντια μου αυτή θα έχουν, είναι η primaloft.
και στο ΣΚΙ με συνθηκες χιονοθυελλας -6 εξωτερικη θερμοκρασια ακινητη καθως και στη μηχανη χειμωνα με ψωφοκρυο με 0 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια οποτε φαντασου πανω στη μηχανη ποσο ειχε !!! αγορα απ το ΜΑΚΡΟ !!! ειναι ΤΕΛΕΙΑ δε τ' αλλαζω με τιποτα !!! με ΜΟΝΟ 20ευρω !!!![]()
Στο μηχανάκι επάνω για πόση ώρα τα φόρεσες;