Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Με την καλή έννοια πάντα ...
Καλά δεν είναι![]()
Φεύγω:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Με την καλή έννοια πάντα ...
Καλά δεν είναι![]()
Φεύγω:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δλδ.... για να καταλάβω....
στον επιταχυντή αυτό.... θα εφαρμόζονται δυνάμεις όπως η φυγόκεντρος; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μπράβο haddock.
latris, έλα έλα, δεν πειράζει... όταν λέμε αντιδραστήρας μη σου έρχεται στο μυαλό "πυρηνικός αντιδραστήρας" "ραδιενέργεια" "τσερνόμπιλ" κτλ... αντιδραστήρα ονομάζουμε οποιοδήποτε μηχάνημα με το οποίο "κάνουμε κάτι". Και το μπρίκι με το γκαζάκι "αντιδραστήρα" μπορείς να το ονομάσεις.
Μωρε και φυγόκεντρος θα εφαρμόζεται και ψιονική δύναμη και η δύναμη του σουγκλάκου!
και η πλάκα είναι ότι μου ζήτησε να μην επέμβω... τελικά δε χρειάστηκε καν. "lol".
Ρε τρομπα τον Γκιολβα τον ξερουν κατι χιλιαδες κοσμου....εσενα ποιος?Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Έχω συνείδηση του τι ξέρω, όπως και των ορίων μου. Για να καταλάβω τι θες να πετύχεις με αυτό: νομίζεις ότι με το 'σπιν' που είπες, κάτι κατάφερες; πας καλά; Σου είπα, σπουδάζω φυσική. Κατέβασε το πρόγραμμα σπουδών και κοίτα σε πόσα μαθήματα μελετάται το ζήτημα. Άντε τράβα στον γκιόλβα σου εσύ να μάθεις για το πλασμόνιο, το μπέβατρο και άσε τη φυσική για τους φυσικούς. Έμαθες και το σπιν...
άρα, ειρωνικά το είπες το "παντογνώστης". Συμφωνώ με αυτά που λες. Συγνώμη, δεν είμαι καλός στο reading between the lines...
Το σπιν τουλαχιστον εγω ξερω τι ειναι και δεν ειμαι 1/2 ετος στο πανεπιστημιο τρομπα....οταν γυριζα εσυ μπουσουλαγες... τραβεστι μελος,τις ιδιες πιπες ελεγες και με το αλλο νικ και πηρες παλι πουλο!
Εσενα περιμενα να μαθω φυσικη και χημεια...οργιο.
Σε χαιρετω οχι ετσιαλλα ετσι :a31:
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ναι ε; για πες μας, λοιπόν, τί είναι το σπιν;
αν εσύ ξέρεις φυσική, εγώ είμαι ο πίκατσου...
επειδή βαριέμαι...
λοιπόν, επειδή δεν έχεις μελετήσεις σωστά το ζήτημα, δε μπορείς να ξέρεις περί του θέματος της ιδιοστροφορμής.
Και μόνο ότι λες πως ξέρεις "τι είναι" το σπιν, δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτό. το σπιν, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ "τι είναι". τελεία.
το πιθανότερο... νομίζεις ότι είναι η περιστροφή του σωματιδίου γύρω από τον εαυτό του.
Πικατσου λοιπον ακου...αν ηταν καποιος αλλος και μπορει να καθομουν να του κανω μαθημα..αλλα επειδη εισαι εσυ η γνωστη κομπλεξικη τρομπα σε αφηνω να πεις οτι πιπα θελεις...ρεπερτοριο εχεις τεραστιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Αραξε στα Ποκεμον.
Πικατσου επειδη προσθεσες μετα ταΑρχικά δημιουργήθηκε από bored
επειδή βαριέμαι...
λοιπόν, επειδή δεν έχεις μελετήσεις σωστά το ζήτημα, δε μπορείς να ξέρεις περί του θέματος της ιδιοστροφορμής.
Και μόνο ότι λες πως ξέρεις "τι είναι" το σπιν, δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτό. το σπιν, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ "τι είναι". τελεία.
το πιθανότερο... νομίζεις ότι είναι η περιστροφή του σωματιδίου γύρω από τον εαυτό του.
ΝΑΙ κυρίες και κύριοι, ο x-rider είπε με ένα jpeg ό,τι αυτά που άλλοι χρειάζονται βιβλία επί βιβλίων.
τι feynman και μαλακίες... x-rider και ξερό ψωμί!
Εσύ χαραμίστηκες στη φαρμακευτική! Έπρεπε να πας στο φυσικό να τους δείξεις τι πάει να πει θεωρητική φυσική... όσοι ξεσκιστήκαμε διαβάζοντας... εμείς @@ φυσική ξέρουμε...
φιλαράκο, ντροπή. Τί παριστάνεις;
Αυτα ειναι εκφωνησεις απο το τσιρκο που σε ειχαν??Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
ΝΑΙ κυρίες και κύριοι....
Δε ξέρω, αλλά αυτά που παρουσιάζεις σαν εξήγηση του spin ούτε για τσίρκο δεν κάνουν.
ασ'τα στο ιταλιάνικο κείμενο που ήταν.
Τοτε εκτος απο το παιδι κουμπι στο τσιρκο εισαι και εντελως ασχετος!Απο τα Ποκεμον διαβαζεις για Φυσικη? Τελος.Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Δε ξέρω, αλλά αυτά που παρουσιάζεις σαν εξήγηση του spin ούτε για τσίρκο δεν κάνουν.
ασ'τα στο ιταλιάνικο κείμενο που ήταν.
Υ.Γ και δεν εχω κανει μονο φαρμακευτικη.![]()
βρε δε πα να'χεις κάνει και yoga.
Εσύ, φυσική, δεν ξέρεις όση ξέρω. Όπως και γω, φαρμακευτική, δεν ξέρω όσο ξέρεις.
Το κειμενακι που "εβαλες" το ιταλιανικο ειναι απο το Πανεπιστημιο Χημειας της Βενετιας και ειναι αυτο που ειπες οτι δεν κανουν ουτε για τσιρκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
βρε δε πα να'χεις κάνει και yoga.
Εσύ, φυσική, δεν ξέρεις όση ξέρω. Όπως και γω, φαρμακευτική, δεν ξέρω όσο ξέρεις.
Πικατσου απο μονος σου ξεφτιλιζεσαι γιατι αν ηξερες δεν θα ελεγες τις πιπες που λες.
Και τελος τι περιμενες να κατσω να στα ζωγραφησω?
Αλλα δεν σε παιρνω σοβαραπλακα σπαω μαζι σου!!
Και απο φυσικη ξερω περισσοτερα απο οτι εσυ που ακομα δεν εχεις τελειωσει...
Θα σταματησω ομως τωρα να σου απαντω γιατι το μαμησες παλι το Ποστ.