Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Endurαδες vs μπατσοι

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    θα σας κάνει εντύπωση αλλά όλο το ζουμί είναι εδώ...

Αν λοιπόν είσασταν μπάτσος και βλέπατε πολλούς εντουράδες να κυκλοφορούν όπως περιέγραψα, και από την άλλη βλέπατε τους στριτάδες με τα μοτο-τζάκετ και τα κράνη και τα γάντια και μια ομαλώτερη οδηγική συμπεριφορά, ποιούς θα επιλέγατε να ταλαιπωρήσετε στα μπλόκα;
    Στις περισσότερες γειτονιές και κέντρα με cafe κτλ.... θα δείς ΧΤ, ΧR, ΚΤΜ και λοιπά με παιδιά με καρφάκι μαλί , πιτσιρικάδες με τάσεις επίδειξης κτλ...
    Για το κόστος των μηχανών παιδιά δεν υπάρχει σύγκριση ..το πιο φτηνό απο τα "εμπορικά" street πάει περίπου στα 9000 euro minimum... και μιλάω για μεταχειρισμένο έτσι;.... στα on-off, enduro βρίσκεις και με 3-4000... απο εκεί και πέρα...

Σε κατιδία συζήτηση με αξιωματικό αστυνομίας σε μπλόκο, έτσι επειδή είχαμε πιάσει κουβεντούλα γενικώς για μηχανές (είχε αυτός ενα cbr900 και έψαχνε κάτι άλλο για πόλη)...
    Μου είπε οτι το μεγαλύτερο ποσοστό παρανομιών , όποιας φύσης γίνεται με enduro και συνήθως αυτά τα enduro που σταματούν είναι αυτά που δείχνουν κακοσυντηρημένα, με αναβάτες που δεν φοράνε τα στοιχειώδη (κράνος-γάντια-μπουφάν)...

Είναι ελαχιστότατες οι περιπτώσεις να φοράς κράνος, γάντια , μπουφάν , μπότες (που ούτως ή άλλως καλό είναι να φοράμε) και να σε σταματήσουν... και αυτό είναι απο προσωπική εμπειρία...

Η ηλικία όντως παίζει ρόλο στα δικά τους μάτια.. όπως και να το κάνουμε αλλιώς θα δεί κάποιον , ο οποίος δεν θα έχει 5-6 τρύπες σε κάθε αυτί και κούρεμα παρόμοιο με σκαντζόχοιρου....προσοχή δεν λέω οτι είναι σωστό... απλά το οτι συμβαίνει σε όλη την κοινωνία και πόσο μάλλον με την αστυνομία που πολλές φορές κρίνει βάση εμφάνισης...για να προλάβει...

Με έχουν σταματήσει σε μπλόκο με πλήρη εξοπλισμό , μαζί με άλλα 5-6 μηχανάκια και δύο αυτοκίνητα απο φανάρι...

Γράφουν τα 4 μηχανάκια, το ένα αυτοκίνητο για ζώνη...(ναι και εγώ δεν το πίστευα πως έγινε..) και μόλις φτάνει σε εμένα και με κοιτάει ....
    -που δουλεύετε; (βλέπεις η αμφίεση περιλαμβάνει πουκάμισο γραβάτα)
    -σε μια εταιρία πληροφορικής ...

Μάλιστα... καλή σας μέρα κύριε....

-μα..μα.... δεν θέλετε να δείτε τα χαρτιά μου;...
    -οχι κύριε... αν θέλτε δείξτε μου μόνο το δίπλωμα σας και φύγετε....

το δείχνω και φεύγω...

και αυτό ήταν ενα απλό παράδειγμα του πως μπορεί να αντιμετωπιστείς απο λεπτομέρειες στην εμφάνιση σου...

Αλλά υπάρχουν και οι μαλάκες και μου έχουν τύχει και απο αυτούς ουκ ολίγοι....

Πάντως μεγάλο , πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η συμπεριφορά , η εμφάνιση και φυσικά το να μην έχουμε κάνει παρανομία....

Y.Γ. για την ιστορία οδηγώ ενα super motard με after market εξάτμιση , DR.... για να μην πείτε οτι έχω street και τα λέω....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber

Re: Re: Re: Re: ΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ....

Γαμώτο...
    Δύο φορές το ίδιο κείμενο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Να και ενας που μου δινει δικιο.

Αυτο ακριβως εννοω και εγω οταν λεω για την μεροληπτικη και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα των μπατσων.
    Θες κι άλλο δίκιο;
    Το παιδί φορούσε μπουφάν, κράνος, γάντια και μπότες...

Ειδικά άμα δούνε και δίχρονο δεν σε σώζει τίποτα!

Ρε Chemical από που είσαι από Θεσσαλονίκη;

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical

Re: Re: Re: Re: Re: ΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Θες κι άλλο δίκιο;
    Το παιδί φορούσε μπουφάν, κράνος, γάντια και μπότες...

Ειδικά άμα δούνε και δίχρονο δεν σε σώζει τίποτα!

Ρε Chemical από που είσαι αό Θεσσαλονίκη;

Φοιτητης ειμαι.Χαριλαου μενω.Απο Εδεσσα.
    Διχρονο δεν εχω και ουτε θελω.Ασυνφωρα ειναι,πρεπει να εχεις κανει συνβαση με το πρατηριο
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Επίσης οι στρητάδες κάνουν και λιγώτερα ορθογραφικά λάθη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Οκ ρε μεγάλε από εδώ και πέρα αν θες θα τονίζω και τις λέξεις.Όντως ίσως είναι και αυτός ο λόγος για το όλο θέμα που μας απασχολεί.

Ευχαριστημένος!!!!
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Gandalf μια παρατήρηση, φαίνεται πως δεν πολυ-παρακολουθείς την αγορά.

Ένα εντελώς καινούριο FZ6 κοστίζει 7700Ε, ένα μεταχειρισμέννο CBR600 του 2000 περίπου 6500-7000 και ένα YZF-1000 του 99 περίπου 6000 (το μεγαλύτερο λαβράκι της αγοράς για στρητάδες που θέλουν να πηγαίνουν από φανάρι σε φανάρι με 200). Τη δικιά μου τη μικρούλα των 400κε που θα την πουλήσω σύντομα, δύσκολα θα τη δώσω σε ανταλλαγή για πάνω από 3300.

Όποιος λοιπόν σου μίλησε για 9000Ε μίνιμουμ και μάλιστα για μεταχειρισμένο μάλλον δεν ήξερε πού του πηγαίνουν τα 4 κυλινδράκια.

Chemical, χαλάροσαι, έβαλα τι φατσούλα ακρηβώς για να το πάρεται ος πίραγμα και όχι ως κάτυ σοβαρόταιρο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εμμμ.... το Fazer που αναφέρεις χαρακτηρίζεται ως commuter και οχι ως supersport street... τα υπόλοιπα πλήν του CBR είναι άνω της 5 ετίας....

Απο εκεί και πέρα έχω τονίσει οτι μιλάω για "εμπορικά" street και το βάζω σε παρένθεση θέλοντας να τονίσω οτι είναι αυτά που πάιρνουν οι "κάγκουρες" , χωρίς φυσικά να έχουν τίποτα περίεργο τα μηχανάκια , έτσι;....για να μην παρεξηγηθώ κιόλας... οπότε μιλάμε για R6, GSXR, αίντε και κανά CBR , όμως απο το Fi και πάνω....
    Δεν μιλάω για R1 και Gixxer (1000cc) μιας και εκεί οτιδήποτε κάτω της 5ετίας είναι τσουχτερό στην τιμή...

Ανάλογα τώρα αν δείς ΚΤΜ 5 ετίας , θα δείς οτι είναι στα μισά λεφτά απο αυτά ....λογικότατο βέβαια.... όπως και αν φτάσουμε στο ΧΤ που είναι το παπί των on-off και supermotard......

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να γίενι σύγκριση των δύο κατηγοριών , ούτε κατά διάννοια...

ενημερωτικά το DR μου που είναι supermotard μετατροπή (SE μοντ. 96) απο μια ερώτηση που έκανα χωρίς να θέλω να το δώσω . απλά για ν απάρω μια ιδέα μου είπαν 3000 χιλιάρικα στεγνά....

Προσωπικά προτιμώ να το κρατήσω εκεί , αφού ούτως ή άλλως κυριότητα είναι δική μου και να πάρω κάτι άλλο μετά... ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ για να μου το σκοτώσουν ...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ομολογώ πως δεν είχα καταλάβει ότι "εμπορικό μεταχειρισμένο street" σημαίνει "όχι commuter αλλά supersport και μάλιστα το πολύ 4 ετών".

Νέο μέλος είμαι ακόμη, πού θα πάει, θα μάθω.

Σκατά...
    Τρίτη φορά το ίδιο...

Εσυ ομως απ οτι φαινεται δεν εισαι street-ας
    (λιγοτερα κι οχι "λιγωτερα")

καταρχάς οι μπάτσοι κυνηγούν ότι έχει δύο ρόδες, οπου κι αν έχει το φτερό. εκτός από τις βέσπες
    τώρα όσον αφορά τα εντούρο, για πείτε μου, υπάρχει χτ600 με μαμίσια εξάτμηση και πινακίδα κυκλοφορίας στην θέση της? όχι.
    αυτοί φτεν, και παίρνει η μπάλα και κάποιους καθώς πρέπει.
    τώρα τελευταία βλέπω αντίστιχες εικόνες και στις στρίτ, οκ, θα μας γα..σουν όλους. φτένε και οι μπάτσοι, αλλά κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε.
    έχει γεμίσει ο τόπος με ψυχασθενείς οι οποίοι έχουν πάθει σύνγχιση, νομίζουν τη διαδρομή πετράλωνα-πειραιά, Laguna Seca, τον άλλο που πάει στη δουλιά του, Edie Loson και κάτι καημένους που περιμένουν στις 6:00 το πρωί το λεοφωρίο, κερκίδα.
    είσε μάγκας και έχεις εντούρο, οι χωματόδρομοι και τα μονοπάτια στην Ελλάδα ατελείωτα. έχεις στριτ, πήγενε σε ένα οραίο δρόμο και φχαριστίσου.
    όταν προσπαθείς όμως να αποδείξεις σε μια γεμάτη με κόσμο πλατεία πως ξέρεις σούζα, το μόνο που αποδικνίεις είναι πως δεν ξέρεις να γ_ _ _ς.
    και μετά δίνουν σε εμάς κλίσεις
    προτού αρχίσουμε τις κατηγορίες κτλ., αυτοκριτική παιδιά, αυτοκριτική.
    a.ventouris

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Εσυ ομως απ οτι φαινεται δεν εισαι street-ας
    (λιγοτερα κι οχι "λιγωτερα")

Φίλε μου μάλλον δεν γνωρίζεις πως στα παλαιότερα ελληνικά η λέξη αυτή γράφεται όπως την έγραψα. Το "ω" "έγινε" "ο" σχετικά πρόσφατα. Επειδή προτιμώ τα παλαιότερα ελληνικά από τη "δημοτικιά", επιλέγω να γράφω όπως γράφω.

Δεν παρεξηγηθηκα,απλα ετσι το ειπα.Δεν ειναι θεμα αυτο.
    Το καταλαβαινω και εγω οτι προκαλουμαι με τις εξατμισεις και τις πινακιδες(και εγω εχω εξατμιση και προσφατα εβαλα την πινακιδα σε εμφανες)αλλα το θεμα ειναι αλλο.Υπαρχει μια συμπεριφορα μερολιπτικη προς εμας.

Να πω ενα παραδειγμα,
    Πες πως περνανε δυο μηχανες,εγω με το TT-R και ενας τυπος με μια R1,ας πουμε,και οι 2 με δυνατες εξατμισεις.Ο ζητας που μας βλεπει με διαφορα ενως λεπτου και εχει σκοπο να σταματησει μηχανες για ελενχο ποιον θα σταματησει????
    Εμενα η τον αλλον.
    Αυτο λεω ασχετα με το αν προκαλουμε και εμεις.
    Ετσι και αλλιως μια και εχουμε την καυβλα δεν γινεται να μην βαλεις και την εξατμιση????

Κατι ασχετο motard με ποσα λεφτα το κανεις???
    Απο εκιε που το πηρα μου ειπε θα μου το κανει με 600-700,νομιζω ειναι καλα.
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Φίλε μου μάλλον δεν γνωρίζεις πως στα παλαιότερα ελληνικά η λέξη αυτή γράφεται όπως την έγραψα. Το "ω" "έγινε" "ο" σχετικά πρόσφατα. Επειδή προτιμώ τα παλαιότερα ελληνικά από τη "δημοτικιά", επιλέγω να γράφω όπως γράφω.
    Ποσο "παλαιοτερα" ειναι αυτα τα Ελληνικα στα οποια αναφερεσαι? Μηπως ψαχνεις να βρεις δασειες και περισπωμενες στο πληκτρολογιο σου?

και που σαι... Δημοτικη λεγεται κι οχι δημοτικια

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100