Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Αναζήτηση μαγαζιού...

Νέο μέλος

Αναζήτηση μαγαζιού...

Καλησπέρα σε όλους!
    Θέλω να σας ρωτήσω που θα βρω αυτοκόλλητα διάφορα για να φτιαξω εξωτερικά το Innova μου και γένικώς ότι έχει σχεση με την εξωτερική του εμφάνιση π.χ. φωτάκια,μασπιέδες,πατάκια...!Καπιο καλό μαγαζί Αθήνα ή Πειραιά με ποικηλία και καλές τιμές???

Re: Αναζήτηση μαγαζιού...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakis
    Καλησπέρα σε όλους!
    Θέλω να σας ρωτήσω που θα βρω αυτοκόλλητα διάφορα για να φτιαξω εξωτερικά το Innova μου και γένικώς ότι έχει σχεση με την εξωτερική του εμφάνιση π.χ. φωτάκια,μασπιέδες,πατάκια...!Καπιο καλό μαγαζί Αθήνα ή Πειραιά με ποικηλία και καλές τιμές???
    στο περιστερι σου κανει?:wacko:
    Ζήσε τη ζωή σου έντονα χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους. Ζήσε το παρών και μη νοιάζεσαι για το αύριο. Ποτέ μη κοιτάς πίσω γιατί έτσι θα χάσεις το νόημα και το αύριο θα γίνει χθες χωρίς να το καταλάβεις. Ζήσε πριν η ζωή φύγει και κάποτε πεις "Ό,τι δεν πρόλαβα να ζήσω, ήταν όλη μου η ζωή..."

Νέο μέλος
    Ναι πες μου που ειναι!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Στην Μιχαλακοπούλου πρίν την αντιπροσωπεία Yamaha του Alex έχει ότι γουστάρεις για παπιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakis
    Ναι πες μου που ειναι!
    στη θηβων στα φαναρια τις τζων κενεντη απεναντη ακριβως ειναι ο οικονομου!
    Ζήσε τη ζωή σου έντονα χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους. Ζήσε το παρών και μη νοιάζεσαι για το αύριο. Ποτέ μη κοιτάς πίσω γιατί έτσι θα χάσεις το νόημα και το αύριο θα γίνει χθες χωρίς να το καταλάβεις. Ζήσε πριν η ζωή φύγει και κάποτε πεις "Ό,τι δεν πρόλαβα να ζήσω, ήταν όλη μου η ζωή..."

ο οικονομου τι σχεση εχει ο οικονομου με αυτα που ζηταει???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ο οικονομου τι σχεση εχει ο οικονομου με αυτα που ζηταει???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
    απεναντη ακριβως :a24: :a24: ειναι ο οικονομου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από beniamin
    απεναντη ακριβως :a24: :a24: ειναι ο οικονομου!
    απεναντι απο που???????γιατι πουθενα απεναντι απο τον οικονομου δεν εχει τετοιο μαγαζι που ζηταει ο φιλος αλλα ουτε και ο οικονομου ειναι τετοιο μαγαζι????

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    απεναντι απο που???????γιατι πουθενα απεναντι απο τον οικονομου δεν εχει τετοιο μαγαζι που ζηταει ο φιλος αλλα ουτε και ο οικονομου ειναι τετοιο μαγαζι????
    ειπαμε εχει πανω στην θηβων ειναι

οτι πεις. στειλε το παληκαρι εκει που λες να ερθει μετα να σου πει και αυτος αν βρηκε κατι. πανω στη θηβων εχει πολλα . στη θηβων απεναντι απο τιν οικονομου ομως δεν εχει τιποτα. 25 χρονια λοφιωτης ειμαι...ΒΙΟΛΙΤΖΗ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εχω καιρό να περάσω αλλά οταν πήγαινα στη σχολή στα ΤΕΙ Αθήνας το μαγαζί με τα αυτοκόλητα ήταν στα φανάρια που αναφέρθηκαν, στη Θηβών, δίπλα σε αυτόν που πουλούσε αυτοκίνητα. Εχω την εντύπωση όμως οτι έκλεισε και έγινε κομμωτηριο εκει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Πάντως τότε(πριν 3 χρόνια) υπήρχε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Στον Πειραιά "Μοτορικαμπι" λέγεται το μαγαζί και είναι κοντά στην πλατεία Ιπποδαμίας.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2012, 09:35
  2. Αναζήτηση μαγαζιού για τοποθέτηση Gps αντικλεπτικού
    από mitridi_g στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2009, 10:12
  3. Αναζήτηση Ονείρου...
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 23:57