Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ναι οντως τεσσερις φορες την ιδια εβαλε, ειναι το αντιστοιχο του θελω να τ'ακουω, θελω να το βλεπω στην περιπτωση μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ναι οντως τεσσερις φορες την ιδια εβαλε, ειναι το αντιστοιχο του θελω να τ'ακουω, θελω να το βλεπω στην περιπτωση μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
Bαση Τouratech για GPS(Garmin υποπτευομαι)Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ουπς..
Αμαν πια με την περιεργεια σας τς τς τς![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Βρε παιδιά, είναι το ίδιο τιμόνι στις 4 φωτο αλλά απο διαφορετικες οπτικες γωνίες, δεν ειναι σε καμια περιπτωση η ιδια φωτογραφία. (Μία κεντρική, μία από κάθε λαβή που φαίνονται αντίβαρα τα και οι χειρολαβες και μια πιο καθαρη που φαινεται το λογότυπο στο κεντρο του με άσπρα γράμματα).Άλλη μια οπτικη διαφορα που δε φαινεται στις φωτογραφιες ειναι η υφη του (εισαι "σαγρέ" και ματ χρώματος αντί γυαλιστερο και λείο). Δεν είπα ότι είναι τελείως διαφορετικό από το μαμίσιο αλλά δεν είναι αυτό το "βαμένο σίδερο" (το οποίο λειτουργικά είναι άψογο) που έχουν οι περισότερες μηχανες της κατηγορίας. Το συγκεκριμενο τιμόνι υπάρχει και σε άλλα χρώματα και συνδυάζεται με διάφορα αντίβαρα. Νομίζω ότι και άλλες μάρκες βγάζουν τέτοια τιμόνια και όχι μόνο η συγκεκριμένη που επέλεξα εγώ.
Όσο για τη βάση του GPS, ναι, είναι για το Garmin 60Csx.
οι ίδιες είναι λέμεε![]()
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Grammarie το πας φιρι-φιρι να σε περιλάβει ο anti.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπήρξε πρόβλημα με τον browser κι ενώ έβαζα άλλη επισύναψη έβγαζε άλλα αντί άλλων ,συγνώμη για την ταλαιπορεία!
Κι η άλλη
Κι η άλλη
Τωρα τις βλέπετε σωστά;
Δε μου ειπατε ενταξει τωρα οι φωτο;