δεν είναι κι ότι καλύτερο να έχεις ηλεκτρονικά πάνω απο πηγή θερμότητας...
άσε που στάχτες και καπνα μοιραία θα μπουν στη συσκευή
+ το οτι θα είναι αρκετά ψηλά και θα κουράζει
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δεν είναι κι ότι καλύτερο να έχεις ηλεκτρονικά πάνω απο πηγή θερμότητας...
άσε που στάχτες και καπνα μοιραία θα μπουν στη συσκευή
+ το οτι θα είναι αρκετά ψηλά και θα κουράζει
![]()
Άσε που με την τηλεόραση που έχουμε... μάλλον καλύτερα μέσα στο τζάκι θα ήταν....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αυτό το άρθρο μιλάει για plasma κι όχι για lcd, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει.
Δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να πώ την αλήθεια.Εκτός και αν το τζάκι είναι καθαρά διακοσμητικό και δεν το ανάβεις ποτέ.Πάντως γενικά να αποφεύγεις να βάζεις ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά κοντά σε έντονες θερμότητες όπως προείπε και κάποιο παιδί πιο πρίν
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Βάλε στη τηλεόραση να παίζει λουκάνικα και βαλ' την πάνω απο το τζάκι....![]()
![]()
![]()
![]()
το ιδανικό μπαρμπεκιου
Πέρα απο τη πλάκα, όχι, γιατί δεν επιτρέπειται να γίνει τέτοια καλωδιακή εγκατάσταση....
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Thanks thanks thanks everyoneΑρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Αυτό το άρθρο μιλάει για plasma κι όχι για lcd, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει.![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Σε εσωτερικα σπιτιων που εχω επιμεληθει καποιοι πελατες ζητανε πλασμα τιβι πανω απο το τζακι.
Για λογους θερμοτητας ειμαι αντιθετος αν και δεν ειναι απαγορευτικο.Συνηθως κανουμε μια εσοχη στην φουσκα για την τιβι.
Για λογους λειτουργικους παλι ειμαι αντιθετος.Γιατι...
α)Το τζακι τραβαει την προσοχη του κατοικου και δεν πρεπει να μοιραζεται την προσοχη μας με την τιβι. ή τη φλογα θα βλεπουμε ή τηλεοραση.
β)Οταν κοιτας τηλεοραση δεν πρεπει στο οπτικο σου πεδιο να υπαρχει αλλη φωτινη πηγη(πχ φλογα ή λαμτηρας),παρα μονο ενας γενικος διαχυτος αισθητα χαμηλοτερος φωτισμος στο δωματιο.
Φυσικα οι περισσοτεροι δεν ακουνε και κανουν την σαχλαμαρα τους
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Περα απο αυτα σκεψου οτι αυτες οι τηλεορασεις ειναι πιτα στα ηλεκτονικα αλλα χωρις κανενα βεντιλατερ.Οποτε μακρυα απο πηγες θερμοτητας.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Σε εσωτερικα σπιτιων που εχω επιμεληθει καποιοι πελατες ζητανε πλασμα τιβι πανω απο το τζακι.
Για λογους θερμοτητας ειμαι αντιθετος αν και δεν ειναι απαγορευτικο.Συνηθως κανουμε μια εσοχη στην φουσκα για την τιβι.
Για λογους λειτουργικους παλι ειμαι αντιθετος.Γιατι...
α)Το τζακι τραβαει την προσοχη του κατοικου και δεν πρεπει να μοιραζεται την προσοχη μας με την τιβι. ή τη φλογα θα βλεπουμε ή τηλεοραση.
β)Οταν κοιτας τηλεοραση δεν πρεπει στο οπτικο σου πεδιο να υπαρχει αλλη φωτινη πηγη(πχ φλογα ή λαμτηρας),παρα μονο ενας γενικος διαχυτος αισθητα χαμηλοτερος φωτισμος στο δωματιο.
Φυσικα οι περισσοτεροι δεν ακουνε και κανουν την σαχλαμαρα τους
Επισης για οσους εχουν πλασμα να ξερετε οτι απαγορευονται δια ροπαλου τα βιντεο παιχνιδια γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καει μια ζελατινα στην οθονη και παει αχρηστη μετα η τηλεοραση.
Αυτα.
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
όπως προείπε και κάποιο παιδί πιο πρίν:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Καπετάνιε, τι ώρα σχολάει ο Παιδικός ???
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
το είδα βρε μλκ το κομπλιμάν (sic) αλλά είπα να το προσπεράσωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Καπετάνιε, τι ώρα σχολάει ο Παιδικός ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στις 6...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ σας νίωθω όλους παιδιά μουΞυπνάει ο καθηγητής μέσα μου
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Αν δεν χρησιμοποιεί το τζάκι, τότε μπορεί να την βάλει και μέσα στο τζάκι, θα έχει και καλύτερη ακουστική:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Περα απο αυτα σκεψου οτι αυτες οι τηλεορασεις ειναι πιτα στα ηλεκτονικα αλλα χωρις κανενα βεντιλατερ.Οποτε μακρυα απο πηγες θερμοτητας.
Επισης για οσους εχουν πλασμα να ξερετε οτι απαγορευονται δια ροπαλου τα βιντεο παιχνιδια γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καει μια ζελατινα στην οθονη και παει αχρηστη μετα η τηλεοραση.
Αυτα.![]()
![]()
![]()
Τι εκανε λεει?Γιατι να καει δηλ?Λογω καταπληκτικων χρωματων και γραφικων απο ενα παιχνιδι μπορει να καει η plasma?Τοτενες γιατι την αγορασαμε?Να βλεπουμε μονο το δηθεν ψηφιακο σημα της ετ1 και ολα τα αλλα καναλια που δεν πιανουν μια σε ποΙοτητα εικονας με του εξωτερικου?Τοτε γιατι μας δινουν και στις plasma και στις lcd πλεον την θυρα HDMI που μπορουμε να συνδεσουμε και το pc μας παιζοντας παιχνιδια με φοβερα γραφικα και κανοντας browsing στο νετ με τεραστια εικονα χωρις να χανει σε ποιοτητα η σελιδα οπως στις παλιες τηλεορασεις?Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο φιλε μου αλλα μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω![]()
ps:Mην θεωρηθουν κακοβουλα αυτα που γραφω και το υφος του ποστ ειναι καθαρα ερωτηματικο?Παρακαλω προς απαντηση σας![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13: