είπα εγώ οτι έχω;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Πακετάνιε....
Λες στον κόσμο ότι έχεις GS ??![]()
![]()
Λίαν συντόμως όμως..![]()
είπα εγώ οτι έχω;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Πακετάνιε....
Λες στον κόσμο ότι έχεις GS ??![]()
![]()
Λίαν συντόμως όμως..![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αφού επιδιώκεις γενετήσια πράξη με τον κουτσό, γιατί δεν τΟΝ στέλνεις Π.Μ. ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και τώρα θα γίνει της πουτάνας!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ίδιο κινητήρα φοράμε με το Πακταιν....
Ε Ολντξεκουτ?
Δε περνάει η ώρα στη δουλειά....
![]()
it's okay! μεχρι την εξωπορτα θα μεινουν τα φωτογραφικα μου ντοκουμεντα! μην φοβασαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Bart αν βάλεις και τη φωτογραφία μέσα στο γκαράζ της ΒMW GS 1200 Adventure full extra και με επιπλέον
-ειδικά τροποποιημένη αριστερή βαλίτσα-φριτέζα "twin air" της Touratech δίπλα στην εξάτμιση για τηγανητές πατάτες, παντσέτες, λουκάνικα, τηγανιά και μπακαλιάρο...
-2 Acerbis canisterς για μουστάρδα, κέτσαπ ή σκορδαλιά...
-βαρελάκι ανθρακούχων αναψυκτικών ή μπύρας σε σχήμα δεξιάς βαλίτσας της Τouratech.
-κιτ σταμπιλιζατέρ φιλτζάνας καφέ-τιμονιού της Ohlins.
- Media center της Wunderlich με οθόνη 7-10" για διαδρομές από GPS, με CD για μουσική με σύνδεση κινητού τηλεφώνου και fax.
-Ειδικό adv-animateur της BMW (παγκόσμια πατέντα) που μετά από πέρασμα νερόλακου 3 μέτρων "παίζει" χειροκρότημα και ζητωκραυγές στο όνομα του ιδιοκτήτη.
-Ειδική ζελατίνα στο κράνος με μετατροπέα-παραποιητή ελληνικών τοπονυμίων σε αφρικανικά (γράφει Ζαχάρω η ταμπέλα και διαβάζεις Σαχάρα...) της Tourarech...
-extra immobilizer BMW που με την απενεργοποίηση παίζει το "we are the champions"...
δεν θα σου το συγχωρήσω ποτέ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θα τολμαγα ποτές να σε πιεσω προκειμενου να δω μεχρι ποιο ειναι το οριο σου για να μην μΕ ξαναμιλησεις!![]()
![]()
ο "εδω" moderatorΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κουτσός......?Ε.....?
ώρα να "καθαρίζει" το σπαματισμά μας
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ώρα να "καθαρίζει" το σπαματισμά μας![]()
![]()
![]()
Ο σπαματισμάς είναι παράγωγο της επεξεργασίας του ντουζλαμά?![]()
Μου φαίνεται θα πάω να βάλω τα Τ63 πάλι αύριο...
Προβλέπεται κατάσταση...![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ο "εδω" moderator
ώρα να "καθαρίζει" το σπαματισμά μας
![]()
![]()
![]()
Δεν βαμιεσαι (μοναχος) ρε Πακετανιε?![]()
Τα κανετε εσεις ντουζλαμά.... εεε... αχταρμα ηθελα να πω, και πρεπει εγω να βγαλω ακρη τωρα ε?![]()
Θα συσκευτω μονος μου και θ' αποφασισω ...![]()
Να συγκροτήσεις και μία τριμελή επιτροπή απαρτιζόμενη από 5-6 άτομα γιά να υπάρχει και ανταλλαγή απόψεων.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
...
Θα συσκευτω μονος μου και θ' αποφασισω ...![]()
- "θα το σφάξω στο γόνα!"
- "μα γιατί, προσφέρουν θέαμα"
:rotflmao::rotflmao:
Τώρα μιλάς όμορφα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μου φαίνεται θα πάω να βάλω τα Τ63 πάλι αύριο...
Προβλέπεται κατάσταση...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχα αυτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι πράγμα ???![]()
(δεν πιστεύω να εννοείς εκείνο το κατασκεύασμα που είχε ένα τιμόνι για να απλώνεις τα ρούχα για στέγνωμα...)
Οχι και κατασκευασμα ομως...στα νιατα της μαμουσε!
Τωρα βεβαια το εχω για να απλωνω ρουχα αλλα ως το Σαββατο πιστευω να εχουν στεγνωσει αμα κανει και λιγο καλο καιρο!
εγω θα βγαζω τσιπουρο και θα χασουμε ολο το γλεντι εγω κια το μωρομου (ΥΖ 125).ελπιζω να κανονισετε τιποτα και για το αλλο σκ για μας που δεν θα μαστε
Να ο ανθρωπΑς μας!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
εγω θα βγαζω τσιπουρο και θα χασουμε ολο το γλεντι εγω κια το μωρομου (ΥΖ 125).ελπιζω να κανονισετε τιποτα και για το αλλο σκ για μας που δεν θα μαστε
λοιπον η εκδρομη θα λαβει λασπες τας πρωινας ωρας
(πως τα μηλαω αυτα τα προιστορικα!!! τσ,τσ ειμαι φαινομενο τελικα!)
κ μετα σαν ομορφη παρεα μπορουμε να σε συνοδεψουμε στα καζανια σου για ενα τσιπουρο teσt ride!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Achtung !!! Achtung !!!
Μετά από αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα, βρίσκομαι στην δυσάρεστη (για την διάρκεια της βόλτας) θέση να τροποποιήσω / σταθεροποιήσω την ώρα αναχώρησης ως κάτωθι :
"Ψηλόφτεροι" : 10:15 στο Παρατηρητήριο του Φιλίππειου.
"Χαμηλόφτεροι" : 11:00 στην 2η βρύση του δρόμου Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη (στα χαλάσματα του παλιού Υδραγωγείου).
(Οι "ψηλόφτεροι" έχουν γύρω στα 12 χλμ "σφιχτούτσικου" μονοπατιού μέχρι να συναντήσουν τους "χαμηλόφτερους").
Η υπόλοιπη διαδρομή θα είναι κοινή (με εξαίρεση ένα κομμάτι ανάμεσα σε Λιβάδι και Πετροκέρασα) και - υπό φυσιολογικές συνθήκες - βατή από όλους !!!
Υ.Γ.
Όποιος δεν έχει αποφασίσει αν είναι "ψηλόφτερος" ή "χαμηλόφτερος", ας θεωρήσει εαυτόν "χαμηλόφτερο" !!![]()