Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Ρε παιδες αισθανομαι την αναγκη ν απαντησω.
Για μισο λεπτο, δηλαδη θα πρεπει καποιοι να μου καταστρεψουν το μελλον και να μου ετοιμασουν μια θεση στα κατεργα και εγω ν ασχοληθω οταν θα με αφορα εντελως προσωπικα;
Δηλαδη αν πιασω δουλεια σε 1 ή σε 3 χρονια με 40ωρο, θα πρεπει τοτε να παλεψω; Δηλαδη δεν ειναι για μενα και για σας προβλημα που τωρα καποιοι δουλευουν με απληρωτες υπερωριες; Ειναι αλλουνου το προβλημα; Οταν θα γινει καταδικο μου και θα με καιει τοτε θα ζητησω βοηθεια και τοτε θα αισθανθω την αναγκη να παλεψω γι αυτο;
Νομιζω πως το επιχειρημα αυτο περα απο μια διαθεση ωχαδερφιστικη προβαλλει και μια αναβλητικοτητα και εναν καθησυχασμο που στις μερες μας δεν θα επρεπε να υπαρχει, τουλαχιστον σε ανθρωπους που δουλευουν πολυ και ξερουν απο κουραση και εκμεταλλευση.
Nostra δεν εξελαβα επιθετικα την απαντηση σου, κουβεντα κανουμε.
Τι σημαινει ο κοσμος θα εχει αλλαξει; Καποια κοινωνιολογικα στοιχεια και οι κοινωνικες σχεσεις δεν θα εχουν αλλαξει. Το χασμα πλουσιων φτωχων θα εχει μεγαλωσει, η ανασφαλιστη εργασια θα ειναι καθεστως, οι συνταξεις θα ειναι ανυπαρκτες, πολιτικοποιημενα κομματια του λαου θα ειναι στη στενη και οποιαδηποτε αλλη αποψη θα ειναι απαγορευμενη..Το αν θα μετακινουνται καποιοι με ιπταμενα ταξι, εμενα αυτο δεν θα μου λεει κατι, δεν το θεωρω αλλαγη.
Και επαναλαμβανω οτι η καταστροφη της βουλης δεν θα φερει καποιο απτο αποτελεσμα γιατι δεν ειναι το ζητουμενο η ανυπαρξια αυτου του κτηριου αλλα των διαδικασιων που συντελουνται απ τους συνεδριαζοντες εκει μεσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΣ ΤΑ!!!
Αντε γιατί πολύ νομίζουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα...
...και όμως δεν είναι έτσι...
...απλά δεν θέλουν...