Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 101

Θέμα: Zητείται "κουμπάρος" στη "νύμφη του Θερμαϊκού"...επειγόντως!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    οι επισιμες πλεον προδιαγραφες που ισχυουν ειναι απο δυο μεχρι δυομιση απο κροταφο σε κροταφο με ανοχη προς τα εκατοστα απο πηγουνι σε κορυφη της κεφαλης.Αν λοιπον εισαι μεσα σ'αυτο τα οριο το μεγεθος απο την κορυφη μεχρι το πηγουνι μπορει να ειναι εκτος οριων πραγμα που δεν θα μπορουσε να μην ισχυει καθως τοτε κανενα παιδι δεν θα μπορουσε να βγαλει διαβατηριο.οι επισημοι καταγεγραμενοι φωτογραφοι ενημερωθηκαν απο την οποσπονδοια φωτογραφων ελλαδος για ολα αυτα που σας γραφω σε σεμηναρια σε καθε πολη και μοιραστικαν διαφανιες με γραμμικο σχεδιαγραμα στο οποιο φαινονται τα ορια.διαφανια την οποια χρησιμοποιει και η αστυνομια κατα την μετρηση.οι αστυνομικοι περασαν και αυτοι απο σεμενιρια μιας και αποτελουν ειδικο τμημα γι'αυτο και εργοζανται και μεχρι της δεκα.ο ολος πανικος υπηρχε μεχρι τον φεβρουαριο που δεν υπηρχαν συγκεκριμενες οδηγιες.απο εκει και περα ολα λειτουργησαν χωρις αλλαγες και καμια φωτογραφια που πληρουσε τους κανονες δεν κοπηκε εκτος απο μια βδομαδα τον Σεπτεμβρη που επιστραφηκαν σωστες φωτογραφιες λογω σφαλματος του σκανερ
    Ας το συνεχίσουμε.Όταν κάποια στιγμή τον Οκτώβρη μου γύρισαν πίσω κάποιες φωτό διαβατηρίων δοκίμασα μια ας πούμε διαφορετική τεχνική για να βγάλω τις καινούριες.Τις έστειλα στο αστυνομικό τμήμα και τους πήρα τηλ. για να δω αν πληρούν τις προδιαγραφές για να ξέρω κι εγώ τι κάνω λάθος για να το διορθώσω.Η απάντηση ήταν δεν ξέρουμε αν είναι σωστές.....Όταν κάποια στιγμή παλιότερα μιλώντας με τον υπεύθυνο εδώ των διαβατηρίων προσπάθησα να του εξηγήσω οτί δεν γίνεται στις αναλογίες τις προβλεπόμενες να χωρέσουν όλα τα κεφάλια,ξέρεις τι μου είπε?Γιατί δεν έχεις καλό μηχάνημα;Αυτά όσον αφορά την κατάρτιση των αστυνομικών.Όσο για την διαφάνεια από ότι ξέρω έχει σχεδιαστεί από την Ένωση καλιτεχνών Αθήνας και όχι από το υπουργείο.Με λίγα λόγια οι άνθρωποι ξεκίνησαν να κάνουν κάτι,δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι,χωρίς να διαθέτουν την στοιχειώδη προετοιμασία.Αυτά.Μην λέμε οτί και το κράτος είναι άμοιρο ευθυνών.και δεν θα διαφωνήσω οτί ο κάθε παπάρας που πήρε μια μηχανή και τη δουλεύει στο full auto νομίζει οτί εγινε φωτογράφος.Ασχολούμαι καμιά δεκαπενταριά χρόνια με τη φωτογραφία και ακόμα έχω την αίσθηση οτί δεν ξέρω τίποτα.Στην αρχή ντρεπόμουνα να πω οτί είμαι φωτογράφος απλά επειδή είχα δει το έργο πέντε σημαντικών (κατά τη γνώμη μου) φωτογράφων.Τώρα που κάνω τον επαγγελματία,ντρέπομαι να το πω με τους "συναδέλφους" που βλέπω δίπλα μου.Αυτά.ξεφύγαμε λίγο από το θέμα,ελπίζω έστω ο uriah heep να βοηθήθηκε λίγο από τη συζήτηση.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

λοιπον μονο στην Αθηνα υπαρχουν τα σκαννερ.... τα οποια μας κοστισαν αρκετα και ειναι αδιανοητο να υπαρχει σε καθε πολη εκτος αν νομιζεις οτι αξιζουν να εχουν μονο η Αθηνα και θεσσαλονικη.

τα μπουρδελα χωρις πελατες,πουτ2νες και τσατσ2δες δεν λειτουργουν.

Σίγουρα ΔΕΝ κόστισαν όσα ρούφηξαν οι λιγούρικες βδέλες και οι πεινασμένοι πλιατσικολόγοι από τις μίζες των "κεκλιμένων"υποβρυχίων" και των "ελλειπόρχεων" πολεμικών αεροπλάνων που πασάρουν στην μπακαλο-κοινωνία των καναπελλήνων...

Σίγουρα ΔΕΝ θα παγιδευτώ στο φαιδρό δίλημμα "Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?" γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν το μυαλό μου αλοιφή, οι αποστειρωμένοι ιδεολογικού μεγαλοϊδεατισμού συνοικιακοί τιποτολόγοι που αποφασίζουν για τον τόπο, όπου θα μελετήσουν τις αναλογίες του προσώπου μου...

...που ήδη άρχισε να "δέχεται στρεβλώσεις" για να "χωρέσει" στη φωτογραφία!

Αν έπρεπε να προτείνω, θα έλεγα, αβασάνιστα, πόλεις που μαραζώνουν σαν τη Δράμα, την Ορεστιάδα κλπ

...γιατί πάει καιρός που εκεί ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Ας το συνεχίσουμε.Όταν κάποια στιγμή τον Οκτώβρη μου γύρισαν πίσω κάποιες φωτό διαβατηρίων δοκίμασα μια ας πούμε διαφορετική τεχνική για να βγάλω τις καινούριες.Τις έστειλα στο αστυνομικό τμήμα και τους πήρα τηλ. για να δω αν πληρούν τις προδιαγραφές για να ξέρω κι εγώ τι κάνω λάθος για να το διορθώσω.Η απάντηση ήταν δεν ξέρουμε αν είναι σωστές.....Όταν κάποια στιγμή παλιότερα μιλώντας με τον υπεύθυνο εδώ των διαβατηρίων προσπάθησα να του εξηγήσω οτί δεν γίνεται στις αναλογίες τις προβλεπόμενες να χωρέσουν όλα τα κεφάλια,ξέρεις τι μου είπε?Γιατί δεν έχεις καλό μηχάνημα;Αυτά όσον αφορά την κατάρτιση των αστυνομικών.Όσο για την διαφάνεια από ότι ξέρω έχει σχεδιαστεί από την Ένωση καλιτεχνών Αθήνας και όχι από το υπουργείο.Με λίγα λόγια οι άνθρωποι ξεκίνησαν να κάνουν κάτι,δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι,χωρίς να διαθέτουν την στοιχειώδη προετοιμασία.Αυτά.Μην λέμε οτί και το κράτος είναι άμοιρο ευθυνών.και δεν θα διαφωνήσω οτί ο κάθε παπάρας που πήρε μια μηχανή και τη δουλεύει στο full auto νομίζει οτί εγινε φωτογράφος.Ασχολούμαι καμιά δεκαπενταριά χρόνια με τη φωτογραφία και ακόμα έχω την αίσθηση οτί δεν ξέρω τίποτα.Στην αρχή ντρεπόμουνα να πω οτί είμαι φωτογράφος απλά επειδή είχα δει το έργο πέντε σημαντικών (κατά τη γνώμη μου) φωτογράφων.Τώρα που κάνω τον επαγγελματία,ντρέπομαι να το πω με τους "συναδέλφους" που βλέπω δίπλα μου.Αυτά.ξεφύγαμε λίγο από το θέμα,ελπίζω έστω ο uriah heep να βοηθήθηκε λίγο από τη συζήτηση.
    οσο αναφορα την διαφανια σχεδιαστικε απο τους φωτογραφους και δοθηκε και στην αστυνομια αλλαζοντας μονο τον τιτλο γιατι ηταν λιγο ξεφτιλα.ηταν μια προσπαθεια να βοηθησουμε τους μπατσους να κρινουν καλυτερα.τωρα φιλε οπως και εσυ ξερεις υπαρχουν πολλοι φωτογραφοι που δεν ξερουν πραγματικα να βγαζουν φωτογραφια χωρις σκιες και καψιματα τι μπορουμε να απαιτησουμε απο τους μπατσους?εγω ειμαι εξι χρονια στην φωτογραφια και οποιον βλεπω φωτογραφο τον παιρνω απο κοντα να μπορεσω να μαθω εστω και το ελαχιστο και θα το κανω παντα.κακα τα ψεματα και ταλεντο να εισαι οι γνωσεις ειναι απαραιτητες.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Σίγουρα ΔΕΝ κόστισαν όσα ρούφηξαν οι λιγούρικες βδέλες και οι πεινασμένοι πλιατσικολόγοι από τις μίζες των "κεκλιμένων"υποβρυχίων" και των "ελλειπόρχεων" πολεμικών αεροπλάνων που πασάρουν στην μπακαλο-κοινωνία των καναπελλήνων...

Σίγουρα ΔΕΝ θα παγιδευτώ στο φαιδρό δίλημμα "Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?" γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν το μυαλό μου αλοιφή, οι αποστειρωμένοι ιδεολογικού μεγαλοϊδεατισμού συνοικιακοί τιποτολόγοι που αποφασίζουν για τον τόπο, όπου θα μελετήσουν τις αναλογίες του προσώπου μου...

...που ήδη άρχισε να "δέχεται στρεβλώσεις" για να "χωρέσει" στη φωτογραφία!

Αν έπρεπε να προτείνω, θα έλεγα, αβασάνιστα, πόλεις που μαραζώνουν σαν τη Δράμα, την Ορεστιάδα κλπ

...γιατί πάει καιρός που εκεί ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!

φιλε σοβαρα δεν ειχα καμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.απλα τις τελευταιες μερες ολο σαλταρισμενοι μου ερχονται.θα ρωτησω αν μπορεις να βγαλεις διαβατηριο στην πολη μας μιας και οι παραδοση ειναι σε 8 μερες και η Λαρισα νομιζω σου πεφτει κοντα.
    οσο αναφορα τις πολεις που μαραζωνουν ειναι και αυτο μια μεγαλη κουβεντα.
    θα σου πω αυριο αν μπορεις να βγαλεις σε αλλη πολη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

φιλε δεν μπορεις να βγαλεις σε αλλη πολη μολις ρωτησα.εκτος αν παρεις τα χαρτια σου γινεις δημοτης για να παρεις και τον αριθμο δημοτολογιου και μετα τα ξαναπαρνεις αφου βγαλεις διαβατηριο και γραφεσε παλι εκει που ανοικεις.Αν πας σε μικρες πολλες και γινεται αυτο με τα χαρτια προλαβαινεις για το διαβατηριο ανετα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    να γινω λιγο κακος...?

ρε παιδια τι φταιει στη προκειμενη περιπτωση η καθε κρατικη υπηρεσια οταν απο την αρχη του χρονου ξερουμε οτι μεχρι 31-12-2006 θα πρεπει να αλλαξουμε υποχρεωτικα ταυτοτητες και διαβατηρια(οσοι ειναι να ταξιδεψουν σε χωρες εκτος ε.ε.) και εμεις παμε να εκδωσουμε ολοι μαζι τα χαρτια 30 μερες πριν τη ληξη της προθεσμιας....

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!

δε φταιει παντου και παντα το κρατος....φταιμε εμεις στην προκειμενη περιπτωση!!!!!!!

φιλικα παντα αλλα φιλε μου....μαλακια σου κατα τη γνωμη μου και δε σου φταιει κανεις αμα χασεις το ταξιδακι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    να γινω λιγο κακος...?
    Να μη γίνεις

38 μέρες πριν ΔΕΝ είναι τελευταία στιγμή.

Απο τη στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31/12/2006 έπρεπε να μπορεί να σε εξυπηρετεί μέχρι ΚΑΙ τότε.

Όχι 38 μέρες πριν ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 31/12 !!!!!!

Το πρόβλημα δεν είναι η τελευταία στιγμή

Το πρόβλημα είναι η ανεπαρκής υποδομή (1 τμήμα για όλη τη Θεσσαλονίκη, σκάνερ μόνο στην Αθήνα )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να μη γίνεις

Απο τη στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31/12/2006 έπρεπε να μπορεί να σε εξυπηρετεί μέχρι ΚΑΙ τότε.

Το πρόβλημα είναι η ανεπαρκής υποδομή (1 τμήμα για όλη τη Θεσσαλονίκη, σκάνερ μόνο στην Αθήνα )

ηλια...καλε μου φιλε...αυταπατασαι!!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

αλλα ξερεις που ζεις...ξερεις πως δουλευει το πραμα...ξερεις απο την αρχη της χρονιας οτι πρεπει να αλλαξεις χαρτια (και ειναι διαδικασια) και μου το αφηνεις 30 μερες πριν το τελος!!!!!!!!!!
    ιδια η λογικη και των υπολοιπων ελληνων!!!!!!!!!!!!!!

ε κατσε πανω στο παγωτο λοιπον σου λεει και η οποιαδηποτε κρατικη υπηρεσια να γλυκαθεις....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να μη γίνεις

Ακριβώς Ηλία. Μην τρελλαθούμε κιόλας.!!! 1,5 μήνα πριν και ραντεβού παραμονή Πρωτοχρονιάς.

1 Scanner για όλη την Ελλάδα!!!! Καλά ρε παιδες, σας φαίνεται λογικό αυτό; Δλδ, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα χρειαστεί να φύγει απρογραμμάτιστα; (Δουλειά, ιατρικοί λόγοι, κάβλα, κερδισε ταξίδι στην Κούβα κλπ) Όλοι οι κάτοικοι της πρέπει να έχουν κληρονομικό χάρισμα, για να ξέρουν πότε θα φύγουν;

Δλδ αν χαλάσει αυτό το μπουρδελοσκάννερ τι σχέδιο Β υπάρχει ας πούμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ακριβώς Ηλία. Μην τρελλαθούμε κιόλας.!!! 1,5 μήνα πριν και ραντεβού παραμονή Πρωτοχρονιάς.

1 Scanner για όλη την Ελλάδα!!!! Καλά ρε παιδες, σας φαίνεται λογικό αυτό; Δλδ, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα χρειαστεί να φύγει απρογραμμάτιστα; (Δουλειά, ιατρικοί λόγοι, κάβλα, κερδισε ταξίδι στην Κούβα κλπ) Όλοι οι κάτοικοι της πρέπει να έχουν κληρονομικό χάρισμα, για να ξέρουν πότε θα φύγουν;

επειδη το ψιλοζαλιζουμε...

εγω δεν ηξερα αν θα φυγω και ποτε...

εβγαλα λοιπον τη νεα ταυτοτητα στις 20-9 μεσα σε 1 μερα και το διαβατηριο σε 5 εργασιμες στις 19-10 χωρις προβληματα εκτος του οτι εβγαλα 2 φορες φοτογραφιες.

τωρα...επειδη δε μου αρεσει να μου το παιζει ο κοσμος χαζος....ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΦΑ ΧΡΟΝΟ....

ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ @@ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 52.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΟΥ???????

αν θυμαμαι καλα ειναι δυο η τρια και ειναι στην αθηνα και για λογους ασφαλειας και ειναι πανακριβα(δεν μπαινω στην διαδικασια γιατι και δωσαμε εκει και εδω δεν μπορουμε)
    κακως ή καλως υπηρχε ενα μεγαλο προβλημα με τα πλαστα διαβατηρια και κατι επρεπε να γινει.
    η καθυστερηση ομως δεν ειναι στην αθηνα αλλα στο κεντρο εκει στην θεσσαλονικη.
    εδω λαρισα για παραδειγμα δεν χρειαζεται ραντεβου,πας περιμενεις καμια ωριτσα αναλογα την ωρα που πας και σε 8μερες (τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι χθες) εισαι με το διαβατηριο στα χερια.
    οπως ειπα ρωτηστε αν γινεται να παρετε τα χαρτια σας και να γινετε δημοτες αλλης πολης και οταν τελειωσετε τα ξαναπαιρνετε
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

επειδη το ψιλοζαλιζουμε...

εγω δεν ηξερα αν θα φυγω και ποτε...

εβγαλα λοιπον τη νεα ταυτοτητα στις 20-9 μεσα σε 1 μερα και το διαβατηριο σε 5 εργασιμες στις 19-10 χωρις προβληματα εκτος του οτι εβγαλα 2 φορες φοτογραφιες.

τωρα...επειδη δε μου αρεσει να μου το παιζει ο κοσμος χαζος....ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ @@ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 52.

το που ζουμε φιλε το ξερουμε πως θα ζησουμε καλυτερα δεν ξερουμε και περιμενουμε απο τους αλλους
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

το που ζουμε φιλε το ξερουμε πως θα ζησουμε καλυτερα δεν ξερουμε και περιμενουμε απο τους αλλους
    δε διαφωνω σε αυτο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    οπως ειπα ρωτηστε αν γινεται να παρετε τα χαρτια σας και να γινετε δημοτες αλλης πολης και οταν τελειωσετε τα ξαναπαιρνετε
    Έκτακτη ιδέα......

Και επειδή ξέρουμε ότι είναι το δημόσιο-γαμήκος πρέπει να κάνουμε τουμπέκα, και να απολαύσουμε το πήδημα ρε trooper; Δλδ όταν σου πέρνουν τα φράγκα μέσω άμμεσων-έμμεσων φόρων σε ρωτάνε ¨όταν έχετε την δυνατότητα μας τα δίνετε¨;
    Μήπως ζούμε στην Β.Κορέα και πρέπει να πάρουμε την άδεια του Κιμ ολ γιουνγκ, αν επιτρέπετε να ταξιδέψουμε ΟΠΟΤΕ γουστάρουμε;

Για το ότι κάποιοι συμπολίτες μας θέλουν ενάμιση μηνα να βγάλουν διαβατήριο, στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ;;;;

Κατανοητό τι είπες, δεν χρειάζεται να χέσεις κι όλας.

Έκτακτη ιδέα......

Και επειδή ξέρουμε ότι είναι το δημόσιο-γαμήκος πρέπει να κάνουμε τουμπέκα, και να απολαύσουμε το πήδημα ρε trooper; Δλδ όταν σου πέρνουν τα φράγκα μέσω άμμεσων-έμμεσων φόρων σε ρωτάνε ¨όταν έχετε την δυνατότητα μας τα δίνετε¨;
    Μήπως ζούμε στην Β.Κορέα και πρέπει να πάρουμε την άδεια του Κιμ ολ γιουνγκ, αν επιτρέπετε να ταξιδέψουμε ΟΠΟΤΕ γουστάρουμε;

Για το ότι κάποιοι συμπολίτες μας θέλουν ενάμιση μηνα να βγάλουν διαβατήριο, στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ;;;;

Κατανοητό τι είπες, δεν χρειάζεται να χέσεις κι όλας.
    παμε αλλη μια...
    1.δεν πρεπει να κανουμε τουμπεκα!!!!αλλα ουτε να φωναζουμε μονο οταν φτασει το σκατο στον κωλο.
    2.φταινε απο τη στιγμη που ξερουνε οτι σε εναμιση μηνα θα πανε απο το 1.500.000 εκατ των σαλλονικιων οι 300.000 και θα θελουνε διαβατηριο σε 3 μερες!!!!!!!!!!!!!

ελα ρε συ...μη τρελαθουμε κιολας...ειμαστε αρπακολατζηδες της τελευταιας στιγμης!!!!!

το ΄λεπεις απο τη πληρωμη των λογαριασμων μεχρι και τα εργα της ολυμπιαδας!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εμφάνιση υπογραφής στη mobile version του forum
    από Ichigo στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2012, 09:29
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια