Τα ξέρω αυτά παιδιά..& τη μπαγκαζιέρα έχω βγάλει (δε κυκλοφορώ και πολύ με αυτή) και δραμαμίνες θα έχω να μοιράζω γιατί κάποιοι θα έχουν πρόβλημα από τα κύματα που θα προκαλώ.
![]()
Τα ξέρω αυτά παιδιά..& τη μπαγκαζιέρα έχω βγάλει (δε κυκλοφορώ και πολύ με αυτή) και δραμαμίνες θα έχω να μοιράζω γιατί κάποιοι θα έχουν πρόβλημα από τα κύματα που θα προκαλώ.
![]()
Σακίδιο πλάτης (μικρό) ή μπανάνα μέσης με :Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επειδή πρώτη φορά συμμετέχω σε τέτοια ομαδική εξόρμηση, πείτε σας παρακλαώ τι χρειάζεται να έχω μαζί μου πέρα από τον εξοπλισμό.Κάποια τσάντα ίσως με κάτι για μασούλημα..?Ή γενικά οτιδήποτε.![]()
Ζευγάρι κάλτσες (αν έχουν νερό τα ποτάμια, θα βραχούμε...)
Μπλουζάκι (αν πετύχουμε λάσπη, θα ιδρώσουμε...)
Παστέλι ή μαντολάτο (αν πετύχουμε χιόνια, θα πεινάσουμε...)
Κωλόχαρτο (αν πετύχουμε μαντρόσκυλα, θα χεστούμε...)
![]()
![]()
Υ.Γ.
Βάλε λιγότερα ρούχα από ότι σε ταξίδι, γιατί θα γίνεις μούσκεμα
(σαν να κυκλοφορείς στην πόλη...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν είμαστε όλοι Σαλονικιοί ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή είστε ικανοί να χαθείτε ...!!!
Meeting point ..... στις 10:45 (sharp !!) στην Κλεάνθους,
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Μην ανησυχείς.Νομίζω θα βρεθεί η λύση.Καλύτερα να περιμένεις να δει ο Oldman το ποστ σου και θα σου απαντήσει.
![]()
Τελικά όλα τα προβλήματα θέλουν ...το Γερμανό τους!
Την Δευτέρα ο γιός μου γράφει διαγώνισμα στα Γερμανικά και όπως ήταν φυσικό "επέμεινα" να προετοιμαστεί καλά, διαβάζοντας την Κυριακή και ματαιώνοντας μοιραία, με ομόφωνη απόφαση, το 2ήμερο ταξίδι στο Γράμμο
![]()
![]()
![]()
YES@!@@@YES@@!!!
Θα ερθεί και αυτός που έπρεπε να με παραλάβει,αλλά τελικά ξέρω να έρθω στο meeting point στη Κλεάνθους.
![]()
Καλύτερα, γιατί - ομολογουμένως - είχα κάποιο άγχος να σε αφήσω μόνο μαζί του (έστω και για λίγο...) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
YES@!@@@YES@@!!!
Θα ερθεί και αυτός που έπρεπε να με παραλάβει,αλλά τελικά ξέρω να έρθω στο meeting point στη Κλεάνθους.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά θα πας στο μέρος που θα είναι ο Στέργιος - για να μην περιμένει μόνος του (και φοβηθεί...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
αλλά θα πας στο μέρος που θα είναι ο Στέργιος - για να μην περιμένει μόνος του (και φοβηθεί...)
Εγώ..?
![]()
Τι να φοβηθώ; Λες να είναι το meeting point σε κανα χωράφι με τρυφίλια;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
αλλά θα πας στο μέρος που θα είναι ο Στέργιος - για να μην περιμένει μόνος του (και φοβηθεί...)![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Ούτε εμείς Καρδιτσιώτες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ασωτος
Δεν είμαστε όλοι Σαλονικιοί ...![]()
Ξέρω εγώ τι λέω ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Τι να φοβηθώ;![]()
(από εκεί περνάνε συνέχεια αιθέριες υπάρξεις με σορτσάκια και κολάν για τζοκινγ στο δάσος ...)![]()
Λοιπόν μια που οι συμμετοχές για τους βρομιάρηδες βγήκανε μαζί με τα ραντεβού και τα ρέστα προσκαλώ όλους τους φίλτατους ασφαλτολάστιχους προς σύναξη-συνάντηση με σκοπό την κατανάλωση εδεσμάτων και λοιπόν ηδύποτων στα πετροκέρασα-τόπο συνάντησης με τους βρομύλους.
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Και ποιος ασφαλτολάστιχος περιμένεις να το δει εδώ μέσα, καλή μου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Λοιπόν μια που οι συμμετοχές για τους βρομιάρηδες βγήκανε μαζί με τα ραντεβού και τα ρέστα προσκαλώ όλους τους φίλτατους ασφαλτολάστιχους προς σύναξη-συνάντηση με σκοπό την κατανάλωση εδεσμάτων και λοιπόν ηδύποτων στα πετροκέρασα-τόπο συνάντησης με τους βρομύλους.![]()
edit: Το "βρομύλος" γράφεται με "ω".
(από τους γνωστούς ιδρυτές της Ρώμης, το Βρώμο και τον Βρωμύλο ...)![]()