Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
τις υπολοιπες ημέρες του χρόνου μόνο οι Κρητικοί θα σβουρίζουν στην πίστα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα μωρε να γινει να γουσταρουμε!!μακαρι θεε μου στο ηρακλειο!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
τις υπολοιπες ημέρες του χρόνου μόνο οι Κρητικοί θα σβουρίζουν στην πίστα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ρώτησες όμως την ΠΝΟ !!! (ξέρεις τι έγινε με την παρουσίαση νεών μοντέλων HONDA πρινένα περίπου έτος που θα γινότανε στην ΕΛΟΥΝΤΑ?)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πάντως πιστεύω ότι άδικα το χλευάζεις.Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο νησί όχι απλά βολεύει αλλά είναι ο ιδανικός τόπος να φτιαχτεί κάτι τέτοιο.& εξηγούμαι ευθύς αμέσως.
1ον : Το 70% του συνολικού τουρισμού της Ελλάδας δραστηριοποιείται στη Κρήτη.
2ον : Πανεύκολη πρόσβαση για όλους με ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τη καλύτερη εταιρία της Μεσογείου (Minoan Lines) & καθημερινές πτήσεις προς όλη την Ελλάδα και πολλούς ξένους προορισμούς (θα βοηθήσει και το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου που ετοιμάζεται σιγά σιγά).
3ον : Άπειρες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.
4ον : Το κλίμα του νησιού, εδώ νομίζω όλοι συμφωνούμε.
Αυτά και πάρα πάρα πολλά άλλα...
Έλα φίλε makis206..
![]()
![]()
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Τι σόρρυ ρε σύντεκνε ; Δεν το ήξερα αυτό αλλά δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, είναι σίγουρο οτι ο μπάτσος θα ασχοληθεί περισσότερο εκεί που θέλει να ασχοληθεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν γ@ΑΑΑΑνε μόνο αυτούς που έχουν μη κρητικές πινακίδες
![]()
![]()
![]()
Οι δε Χανιώτες μπάτσοι αν δουν Ηράκλειο .............................
Sorry Makis69 αλλά μιλάω από πείρα ...............
Οταν θα κάνεις ξανά βολταράκι κατά Μπαλί στείλε κανένα π.μ. μήπως και βρεθούμε![]()
![]()
Όταν με το καλό ξαναπάω Μπαλί θα σου στείλω να τα πούμε κι από κοντά Κωστή.
![]()
![]()
![]()
Ρε μήπως ν'άλλαζα νικ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
(αυτό το Μάκης69..... αν θες βόλτα.... δεν ξέρω... άλλαξέ το μάλλον)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
Ποιο νησί ρε;
ΗΠΕΙΡΟΣ είμαστε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:a19:
Εγω θέλω μια πίστα fan spesial, με μοτσαρελα και σουτσουκι...
Που την παραγγέλνω?![]()
![]()
![]()
Θέλεις σουτσούκι εσύ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω θέλω μια πίστα fan spesial, με μοτσαρελα και σουτσουκι...
Που την παραγγέλνω?![]()
![]()
![]()
Σουζούκι σου κάνει ;
Άμα είναι να σε στείλω στου Σφακιανάκη
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θέλεις σουτσούκι εσύ ;
Σουζούκι σου κάνει ;
Άμα είναι να σε στείλω στου Σφακιανάκη
![]()
![]()
Σουζούκι?![]()
Δεν εκω πυρετό καρντιά μου!!!
![]()
Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.
Ρε τόσα λεφτά έχετε σκάσει στα Μέγαρα είστε η μεγαλύτερη αγορά στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι να μην μπορείτε να γεμίσετε 65χιλιάρικα στο ΟΑΚΑ, για το Ακρόπολις και στον Πειραιά για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SuperMotard και το ευχαριστώ των εισαγωγέων που σαν μαδάνε και μας μαδάνε εμάς στην επαρχία, το βλέπετε μόνον εσείς με το να σας γράφουν στα @@ τους και να μην στρώσουν μια άσφαλτο στα Μέγαρα. Μας φταίει κι ο Διατσίδης που προβαλει το Ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας.
Και εμφανίζοντε διάφοροι τύποι από επαρχία και έχουν 100κιλά @@ και άλλα τόσα κιλά όραμα και κάνουν κάτι επαναστατικό σε μια χώρα ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ και ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ και πάλι τους βρίζουμε διότι δεν είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού τους λες και μετά δεν θα βγαίνουν από μέσα......αμα έχουν λεφτά για track day. Γιατί θα είναι πιό ακριβά, να το ξέρετε αυτό όταν απαιτείτε πίστα προδιαγραφών.
Ε μα το έλεος το ίδιο έχουν γίνει τα μυαλά κάποιων. Πουρές πραγματικά. Μυαλά πουρές εντελώς όμως.
Και στο κάτω κάτω οι Κρητικοί έχουν και λεφτά και @@ να την κάνουν, όσοι δεν γουστάρουν να μην πάνε. Εγώ από Ξάνθη θα πάω Κρήτη γιατί γουστάρω το νησί και για την πίστα και για διακοπές. Και όποιος από Κρήτη γουστάρει έρχετε επάνω βόρια και για τις περιοχές εκεί για τουρισμό και για την πίστα των Σερρών αν γουστάρει να μπει.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
θα γινει πιστα στη κρητη και οι μισοπι δεν θα βλεπουν τη τυφλα τους
there can be only one
γαμω ειμαστε!
και χαρα που θα κανουν οι ομαδες να μπαινοβγαινουν στα καραβια!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τι νομίζετε?
τυχαία θα κατέβω μόνιμα εγώ κάτω Χανιά απο το καλοκαίρι???
αντε και σας περιμένω,
προσφέρεται δωρεάν φιλοξενία στους άντρες που φέρνουν ελεύθερες γυναίκες...![]()
ήδη ο πρώτος μήνας είναι κλεισμένος...
στις αιτήσεις μόνων και ελεύθερων νεαρών κορασίδων προσφέρεται "δωρεάν" αρρενωπή παρέα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ελλαααααααα λέμε ακόμα κάθεστε?????![]()
Και σε περιμένω για φιλοξενία φίλε μου... και άσε τους άλλους ακόμα να προασπαθούν... αλλά ας γίνει πρώτα...Και στο κάτω κάτω οι Κρητικοί έχουν και λεφτά και @@ να την κάνουν, όσοι δεν γουστάρουν να μην πάνε. Εγώ από Ξάνθη θα πάω Κρήτη γιατί γουστάρω το νησί και για την πίστα και για διακοπές. Και όποιος από Κρήτη γουστάρει έρχετε επάνω βόρια και για τις περιοχές εκεί για τουρισμό και για την πίστα των Σερρών αν γουστάρει να μπει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τι νομίζετε?
τυχαία θα κατέβω μόνιμα εγώ κάτω Χανιά απο το καλοκαίρι???
Κ@λόφαρδε!!! :wacko:
![]()
![]()
![]()
Λάμπρο, το να γίνει η πίστα είναι βασική προϋπόθεση για να μη μιλάμε στον αέρα. Αλλά όπως και να 'χει μια Κρήτη ( Χανιά) για διακοπές κατεβαίνω άνετα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και σε περιμένω για φιλοξενία φίλε μου... και άσε τους άλλους ακόμα να προασπαθούν... αλλά ας γίνει πρώτα...![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
μη χαιρεσαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μεχρι να σας λειψουν απο τις τσεπες σας κ μετα θα παρακαλατε να ερθει κοσμος απο Αθηνα-Σαλονικα κτλ...
Το καλο ειναι οτι εχει καλο καιρο εκει κατω πολυ συχνα.
Να μην πω οτι θα την παρατησουν οπως ολα στην Ελλαδα...
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!