![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πω... έχω δει μια φορά ένα γατάκι να ξεψυχά από φόλα και είναι φρικιαστικό![]()
λυπάμαι πολυ για το γάτο σου (και τα ζωάκια που έχουν χάσει οι άλλοι με παρόμοιο τρόπο)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πω... έχω δει μια φορά ένα γατάκι να ξεψυχά από φόλα και είναι φρικιαστικό![]()
λυπάμαι πολυ για το γάτο σου (και τα ζωάκια που έχουν χάσει οι άλλοι με παρόμοιο τρόπο)![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Έτσι μάλιστα! Σόρρυ για την παρεξήγηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Οχι βρε Atsatos..Σιγά μη με παρουσιάσεις σε λίγο και ζωέμπορα της Αθηνάς. Απλά η αδερφή μου αεροσυνοδός στο επάγγελμα γυρνώντας μια φορά από Μαρόκο , κάποια φιλη της της έδωσε τους χαμαιλέοντες (ήταν θηλυκό και αρσενικό) . Επειδή ταξίδευε συνεχώς μου τα πάσαρε.Το κλίμα βέβαια του Πειραιά που έμενα τότε δεν τα ευννόησα και αποδήμησαν οσονούπω εις κύριον. Το πιθηκάκι που το έλεγα ζουλού το είχε φέρει στον πατέρα μου φίλος καπετάνιος επειδή του το έιχε πασάρει έγχρωμος κάπου στην Αφρική έτσι γιανα τον ευχαριστήσει. Για να μην καταλάξει όπως μου είπε σε κανένα λιμάνι ναυαγός επειδή τότε απαγορευότανε δια ροπάλου η εισγωγη εξωτικών ζώων άνευ χαρτιών μου το έφερε μέσα σε ένα καλάθι . Τι να το κάνω το κακομοίρη ;Από τη ζούγκλα της Αφρικής στη ζούγκλα του Πειραιά . ΕΕΕ το κράτησα μέχρι που μια μέρα έπρεπε να φύγω εξωτερικό το άφησα σε ένα φίλο και όταν γύρισα μου είπε πως τον πάτησε ένα αμάξι κάποια στιγμή που του ξέφυγε από την προσοχή του . Είμαι για να ξέρεις κάθετα αντίθετος σε κάθε είδους ανθρώπινη δραστηίότητα που προασβάλλει την αξιοπρέπεια κα΄θε ζωής στη φύση . Εδώ κάθε εβδομάδα στα ψώνια για τα 2 παιδιά μου συγκαταλέγω στις δαπάνες και γατοτροφές για δύο γατάκια (μάνα και κόρη) που έχω υιοθετήσει στη Λυκόβρυση όπου μένω .
Μπράβο για τα γατάκια.
Και εμένα έχει φύγει ο σκύλος μου και ξέρω πολύ καλά το αίσθημα...Περαστικά σου φίλε![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
και γατάκι και σκύλο έχω δει να ξεψυχάει απο φόλα και ειλικρινά μαύριζε η καρδιά μου!
σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω στον "ανθρωπο" που επέφερε αυτόν τον πόνο σε αυτά τα πλάσματα και ποιό δικαστήριο θα με αθώωνε για τις πολύ χειρότερες πράξεις μου!
Έχω μουντάρει απο το λαιμό,θείο μου πρόσφατα εγχειρισμένο στην καρδιά επειδή κλώτσησε το σκυλάκι μας!
γαμώ την πουτάνα τους με τον κάθε υπάνθρωπο!
φίλε Κασιους έχω θάψει ως τώρα 3 σκυλιά (ένα αδέσποτο που είχε μαζέψει ο παππούς μου,ένα Βέλγο λυκόσκυλο και ένα κανισάκι).και τα 3 άφησαν τεράστιες πληγές μέσα μου αλλά και στα μέλη τις οικογενείας μου.
κάθε φορά έλεγα τέλος με τα ζωντανά!δεν γίνεται να αρρωσταίνουμε έτσι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.και ειλικρινά το εννοούσα,γιατί έβλεπα τη μάνα μου και τη γιαγιά μου στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού και φοβομουν μην πάθουν και αυτές τίποτα και τρέχουμε χειρότερα.
Ε,σε πληροφορώ πως δεν παίζει αυτό σαν άποψη!!!
απο τη στιγμή που αγαπάς ένα ζωντανό τόσο ώστε να το αφήνεις να σου σκαλίζει τη μούρη κάνωντας παιχνίδια όταν κοιμάστε στο ίδιο μαξιλάρι(έχω κοιμηθεί πιο πιτσιρίκος στο ίδιο κρεβάτι με το λυκόσκυλο),δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάρεις σκυλάκι/γατάκι ή ότι άλλο.
Όσο κι αν πονάμε με το χαμό τους,γιατί αναπόφευκτα γίνονται ισάξια μέλη στην οικογένεια,αν υπάρχει το "μικρόβιο" της αγάπης προς αυτά δεν παίζει να ζήσεις χωρίς την θετική παρουσία τους στο σπίτι.
Έχω ‘ χαιρετίσει’ πολλούς φίλους και φίλες. (Γάτες-ους και σκύλους-ες.)
Πάντα είναι το ίδιο επώδυνο.
Δεν ξεχνάς ποτέ.
Αλλά ο πόνος μαλακώνει με την αγάπη που σου προσφέρουν τα άλλα.
Ας σου μείνει μια καλή ανάμνηση.![]()
![]()
Το 1999 εχασα τον μαξ , ενα γατο περση που λατρευα.Τον χτυπησε ενα ζωο με αεροβολο και τον αφησε στον τοπο το φουκαρα.Τον ειχα 12 χρονια αυτο το γατο.Ηταν και ασχημες εποχες για μενα και αυτο ηρθε και εδεσε.Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω τι ευχαριστηση παιρνει κανεις με το να πληγωνει τα ζωακια με τετοιους τροπους.....
Το 2001 οδηγωντας τη μηχανη χτυπησα μια φουκαριαρα αδεσποτη γατα που πεταχτηκε απο το πουθενα στη μεση του δρομου.Στην προσπαθεια μου να την αποφυγω εφαγα και εγω τη σαβουρα μου.Ευτυχως ηταν ζωντανη.Πηρα ενα κουβα απο ενα καταστημα διπλα και μια λινατσα και την πηγα σε ενα φιλο κτηνιατρο.Τελικα της ειχα σπασει το ποδι .Ηταν πεινασμενη και τρομαγμενη του θανατα η ερημη.Ηταν τοτε περιπου ενος ετους.
Την εχω εδω και εξι χρονια στο σπιτι και ειναι το πιο ειλικρινες ον που εχω συναντησει.Μονο αγαπη δινουν αυτα τα πλασματακια και για ανταλλαγμα το μονο που ζητουν ειναι ενα χαδι και λιγο φροντιδα.
Σου ευχομαι φιλε να μην ξαναστεναχωρηθεις ποτε για αδικο χαμο κατοικιδιου σου.
Αν υπαρχει παραδεισος για τα ζωα σιγουρα το δικο σου ειναι μεσα τωρα...