Ρε χρηστο (αν μου επιτρεπεις!) γνωριζω την αγορα γιατι την εχω ζησει απο το 1989 ως εργαζομενος σε αυτο το χωρο,εχουν δει τα ματακια και χειροτερα εχει καταπιει το στομαχακι μου πολλα παρα πολλα ,και λεω τα εξης λεμε οτι ειμαστε ευρωπη αλλα σε τετοια θεματα ειμαστε ζιμπαμπουε.
Δεν ειμαι αφεντικο καπου και το βλεπω απο τη δικια μου πλευρα μονοπλευρα ως εργαζομενος.
Και το ξαναλεω οτι εαν ζηταγε ενα απλο τεχνικο θα το καταλαβαινα αλλα το να ζητας (οχι εσυ αλλα η εταιρια)εξειδικευμενα προσοντα (αυτο το cisco τι το ηθελες!) με τοσο λιγα λεφτα ειναι αμαρτια.
Γιατι δεν καταλαβαινουμε στην ελλαδα οτι οι γνωσεις εχουν αποκτηθει με κοπο και οχι με τροπο και σε πολλες περιπτωσεις εχουν κοστισει και χρηματα και δεν μπορει καποιος να το καταπατησει αυτο.
Αυριο θα παει ενας πιτσιρικας και θα το παιζει μαγκας και ξερολας εχω συναντησει πολλα τετοια κοκορια και οταν τα κανει πουτανα σε κανα κακομοιρη πελατακο θα τρεχουν οι υπολοιποι να τα μαζεψουν τα ασυμαζευτα.
Ειναι στην κριση του ανθρωπου που θα κανει την προσληψη να το διακρινει.Επισης εαν μια εταιρια εψαχνε για ενα αξιο στελεχος με γνωσεις συγκεκριμενες φυσικα θα περιμενε να τον πληρωσει αλλα βαζοντας ενα τετοιο ποσο μοιραια θα παρουσιαστουν τυπακια με μερικη γνωση (format,show run το πολυ!).Εαν βολευομαστε με τετοιες καταστασεις τοτε παω πασο!