Γι'αυτό το "μαύρο" χρημα ειναι παντα καλύτερο...![]()
Παιξε-γελασε και εγω πηγα να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας και μου ηρθε ζαβλαμας..![]()
Γι'αυτό το "μαύρο" χρημα ειναι παντα καλύτερο...![]()
Παιξε-γελασε και εγω πηγα να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας και μου ηρθε ζαβλαμας..![]()
Ρε πόντιε, μαλακία έχει γίνει.
Άσε που κανονικά θα έπρεπε να είσαι στο αφορολόγητο αλλά τέλος πάντων
Ειναι αυτο που λέει ο Λεώ και ο Τάσος. Για κοίτα λίγο τις κρατήσεις του μισθού σου...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άσε που κανονικά θα έπρεπε να είσαι στο αφορολόγητο αλλά τέλος πάντων
![]()
![]()
από που κι ως που να είναι στο αφορολόγητο ρε archibald?
με 14 μισθούς και ~1185 μικτά?
έχεις υπόψη σου πως πάνε οι κλίμακες?
Κάτσε ρε Καπετάνιε
Με 1000? καθαρά (καθαρά εννοώ αφού αφαιρεθούν οι κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία) ΔΕΝ είσαι στο αφορολόγητο.
Είναι ετήσιο εισόδημα ~14000?
Για δες εδώ τι λέει ο ποιητής...
idi : υποθέτω παίρνεις κάθε μήνα κάποιο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας... Αν ναι, κοίτα αν έχει ΦΜΥ γιατί μπορεί να έχει γίνει όντως μαλακία.
Αν δε στο έχουν παρακρατήσει πάντως, σωστός είναι ο φόρος![]()
Πόσο είναι το αφορολόγητο ρε καπταιν??
Εγω νομιζω οτι ειναι στα 10.000 ευραιους..
Ο Ιdis αν ειναι 1.000 καθαρα πρεπει να παιζει στα 16.800 μικτα το χρονο, σωστα??
Λογικό μου κανει..
Μαλ@κίες λεω.. Ρε Idi πες του λογιστη επρεπε να σε δηλωνε στο βασικο και τα υπολοιπα "μαυρα"...
ναι ρε μαλάκες μετά είδα οτι λέει καθαρά 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Κάτσε ρε Καπετάνιε
Με 1000? καθαρά (καθαρά εννοώ αφού αφαιρεθούν οι κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία) ΔΕΝ είσαι στο αφορολόγητο.
Για δες εδώ τι λέει ο ποιητής...
idi : υποθέτω παίρνεις κάθε μήνα κάποιο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας... Αν ναι, κοίτα αν έχει ΦΜΥ γιατί μπορεί να έχει γίνει όντως μαλακία.
Αν δε στο έχουν παρακρατήσει πάντως, σωστός είναι ο φόρος![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με πρόλαβε ο Nostra![]()
Δείτε εδώ που τα λέει απλά και κατανοητά![]()
Σίγουρα έγινε μαλακία....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άσε που κανονικά θα έπρεπε να είσαι στο αφορολόγητο
Κανονικά έπρεπε να είναι στο ακαταλόγιστο !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν πας να μετρήσεις τη διατομή σου εσύ και άφησε εμάς να μιλήσουμε για φορολογικά θέματαΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σίγουρα έγινε μαλακία....
Κανονικά έπρεπε να είναι στο ακαταλόγιστο !!!![]()
![]()
Ρε idi εγώ έπαιρνα 1200 καθαρά και πήρα και επιστροφή άλλα 1300... και να φανταστείς ότι τη δήλωσή μου την έγραψα μόνος μου. Παίζει ρόλο το ότι είχα συνολική παρακράτηση 3200 όλη τη χρονιά; Εάν ναι... τότε μάλλον σε δουλεύουν στην εταιρεία σου και στην πραγματικότητα σου δίνουν λιγότερα.
Αν όχι...; Τα υπόλοιπα (3200-1300=1900) ήταν φόρος;;;;;
Τζάμπα χαίρομαι ο μάλαξ;;;;;![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Απο οτι ξερω διαφορα εξοδα οπως τα ενοίκια που πληρώνεις και τα εξοδα ιατρικής περίθαλψης κτλ εκπίπτουν απο το φορο
Ε εγω δεν ειχα τετοια...
Με 1200 καθαρά 3200 παρακράτηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1440 βγαίνει ο φόρος
Για 2005 μιλάμε; Και 14 μισθούς; Μήπως έπαιξαν και bonus;
Εδώ ο καλός λογιστής![]()
![]()
ενίοτε και 14,5 μισθοίΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για 2005 μιλάμε; Και 14 μισθούς; Μήπως έπαιξαν και bonus;
(επίδομα ισολογισμού)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νομίζω ότιοι συνολικές αποδοχές δεν είναι μηνιαίες Χ14, γιατί παίζουν και κάποιες άλλες εισφορές στο ΙΚΑ που πληξρώνει ο εργοδότης για σένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Κάτσε ρε Καπετάνιε
Τεσπα δεν το γράφω σωστά, αλλά εμένα όταν κάνω την διαίρεση απότο εκκαθαριστικό του λογιστηρίου δια 14, πάντα βγαίνουν αρκετά περισσότερα από ότι παίρνω στο χέρι....![]()
Και 1000 καθαρά είναι γύρω στα 1300 μικτά...
You BETA believe...
Με το μπαρδόν φιλαρidi μα έχεις τρία οχήματα... και χρησιμοποιείς και πιστωτική κάρτα. Δε λέω, μεγάλος ο φόρος, δεκτόν, το κράτος μας τα παίρνει κτλ κτλ κτλ... μα και συ πιστωτική; αφού το ξέρεις ότι είναι μαύρη τρύπα χρημάτων. Και 3 οχήματα; Το παπί το χρειάζεσαι σίγουρα; Η μηχανή (z δεν έχεις; ) δε σε καλύπτει; δεν είναι δα και καμια africa ή goldwing. Η βασική μου ιδέα είναι, κάνε κάτι ώστε να ξοδεύεις λιγότερα. το φόρο δεν τον γλυτώνεις που δεν τον γλυτώνεις, προσπάθησε να τον καλύψεις από αλλού. Αλλά μάλλον αυτά τα έχεις σκεφτεί idi:smilea: