Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ευχαριστώ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είδες????κ μάθημα ιστορίας στο forum.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ευχαριστώ!
είδες????κ μάθημα ιστορίας στο forum.....
MT03ANGEL
Ρε Νostra.... Ο Γάιος Τρεμπόνιος..... ποιος είναι; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ευχαριστώ!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
exo na paratiriso ta eksis
afta ta oximata telika ginonte gia tous poustides oxi gia tis ginekes
ke deftero ama den vriskete ginekes valte to xeri stin tsepi ke pate na adiasete tipota xontradia giati provlepo na odigate ke na petagonte spermata apo ta aftia sas....
ke oxi tipota alo glistrane ke 8a skoto8oume gia merika mpakouria tsigkounides leme
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
exo na paratiriso ta eksis
afta ta oximata telika ginonte gia tous poustides oxi gia tis ginekes
ke deftero ama den vriskete ginekes valte to xeri stin tsepi ke pate na adiasete tipota xontradia giati provlepo na odigate ke na petagonte spermata apo ta aftia sas....
ke oxi tipota alo glistrane ke 8a skoto8oume gia merika mpakouria tsigkounides leme
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το τέλος της χερσαίας ζωής στον πλανήτη θα έρθει αν οδηγήσει αυτό το πράμα η μαιρούλα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Τώρα έχουμε και αυτοκίνητο.....
Hummer1/6
![]()
το ότι αυτό το πράμα μπορεί να πάει παντού δε βοηθάει την κατάσταση![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Το τέλος της χερσαίας ζωής στον πλανήτη θα έρθει αν οδηγήσει αυτό το πράμα η μαιρούλα μου.![]()
Ωραίος![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
O Μάρκος Ιούνιος Βρούτος Καίπιο ήταν συγκλητικός στην Αρχαία Ρώμη και ευνοούμενος του Ιουλίου Καισαρα. Στις 15 Μαρτίου το 44π.Χ οταν ο Καίσαρ πήγαινε στην Σύγκλητο για την τελευταία συνέλευση πριν αναχωρήσει για μια εκστρατεία, η συνωμοσία των 60 που ήταν ο Μάρκος Ιούνιος Βρούτος, ο Γάιος Κάσσιος Λόγκινος, ο Δέκιμος Βρούτος Αλβίνος, ο Γάιος Τρεμπόνιος και παλιοί οπαδοί του Πομπήιου τον μαχαίρωσαν 23 φορές την ώρα που ήταν μπροστά από το άγαλμα του Πομπήιου. Σύμφωνα με τον μύθο, ενώ ο Καίσαρας έπεφτε νεκρός είπε Κι εσύ τέκνον Βρούτε?. Ο μύθος επίσης λέει πως μια νύχτα σκοτεινή, ενώ ο Βρούτος συλλογιζόταν στη σκηνή του, ένιωσε κάποιον να μπαίνει μέσα. Έστρεψε τα μάτια του στην είσοδο και είδε ένα φοβερό και αλλόκοτο όραμα, μια τερατώδη και τρομαχτική ανθρώπινη μορφή, να στέκεται σιωπηλή δίπλα του. Όταν ρώτησε "Ποιός από τους ανθρώπους ή τους θεούς είσαι; Τι σ'έφερε σε μένα;", το φάντασμα αποκρίθηκε "Ο κακός σου δαίμονας, Βρούτε. Θα με δείς στούς Φιλίππους". Κι ο Βρούτος χωρίς να ταραχτεί απάντησε "Θα σε δω".
Μετά τη δολοφονία του Καίσαρα οι αρχηγοί της συνωμοσίας έφυγαν απ' τη Ρώμη κάτω απ' την κατακραυγή του λαού. Ο Βρούτος έμεινε για ένα διάστημα στην Αθήνα, όπου αφιερώθηκε στη μελέτη της φιλοσοφίας και στην προετοιμασία της σύγκρουσης για την εξουσία με την Β' Τριανδρία. Στις μάχες στους Φιλίππους το Σεπτέμβριο το 42 π.Χ. ο στρατός του Βρούτου και του Κάσσιου συγκρούστηκε με τα στρατεύματα της Β'Τριανδρίας μα ηττήθηκαν. Ακολουθώντας τη μοίρα του Κάσσιου, ο Βρούτος αυτοκτόνησε λίγο μετά τη μάχη πέφτοντας πάνω στο σπαθί του.
Πςςςςςςςςςςςςςς!!!![]()
![]()
Αυτός δεν είναι μορφωμένος!![]()
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
Το τέλος της χερσαίας ζωής στον πλανήτη θα έρθει αν οδηγήσει αυτό το πράμα η μαιρούλα μου.![]()
το ότι αυτό το πράμα μπορεί να πάει παντού δε βοηθάει την κατάσταση![]()
Απαπα, ούτε να το διανοηθείς
Αυτό θα οδηγήσει σε απότομη αύξηση της εντροπίας :hypnotize![]()
![]()
![]()
Σου έχω καλύτερη λύση, εξίσου γυναικεία και πολύ πιό ανώδυνη...![]()
(την δοκιμάζουν για την ώρα οι μπάτσοι για να τσεκάρουν επιταχύνσεις κλπ)
.
.
.
.
.
.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΟΣΜΟ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......