Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 123

Θέμα: Η κρισιμότερη ώρα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: Re: TO

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ..ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥς...ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΡΙΜ ΧΕΤΕΜΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ????

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ..
    στη φαση του τσιριλο ειναι καρτα...ξαναδες το.δεν με νοιαζει το οτι δεν εφαγε καρτα....απλα προσπαθω να σου πω οτι αυτο που ονομαζεις παθος στον παιχτη σου, στον δικο μου το μεταφραζεις ως αλητεια και δεν πρεπει να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ducasii... και τις δύο φάσεις δεν τις είδε ο διαιτητής... υπήρχε πολύ "φωτιά" στο παιχνίδι και είναι ψιλά γράμματα αυτές οι περιπτώσεις , που θα πρέπει να τις δούν οι linesmen μιας και είναι συνήθως πιο κοντά στις φάσεις.

Και οι δύο πάντως είναι Κόκκινη Απευθείας.

Ο Τσιρίλο, εκτός φάσης και εκτός μπάλας, κάνει έκταση ποδιού προς τα πισω στον τερματοφύλακα (που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο προστατευέται πάρα πολύ απο τους κανονισμούς). Τέτοια παρέμβαση είναι εσκεμμένη και πάει για κόκκινη. Καλά που δεν τον είδε, να λες. Αντι-επαγγελματικό τουλάχιστον.

Στην άλλη, το τράβηγμα επιδέσμου απο το κεφάλι (!!!!!) είναι τόσο σοβαρό που επιφέρει και πειθαρχική ποινή απο την UEFA, καθώς ειδικά τραυματισμοί σε εκείνο το σημείο ,αντιμετωπίζονται φοβερά προστατευτικά απο την διοργάνωση για να μην υπάρξουν σοβαρότατοι τραυματισμοί , ακόμα και θανατοι...

Για αυτό σου λέω... Κόκκινες και οι δύο ήταν ... απλά δεν τις είδε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    O Cirrillo εκανε μαλακια σκεψη αλλα καπου στο δρομο το μετάνιωσε και δεν την ολοκλήρωσε...

στο ποδοσφαιρο ομως τιμωρούνται οι πραξεις... και η πραξη του ΔΕΝ ηταν για κοκκινη ... αντε για καμια κιτρινη! εντελώς αντικειμενικά και μονο για τη προθεση! γιατι ισα που τον ακουμπαει!

ο γυφτακος σας, εριξε ΜΠΟΥΝΙΔΙ... καμια σχεση....

ο παιχτουρας μας ηταν συγκλονιστικός ομως σε ολο τον αγωνα! επαιζε με παθος ΑΕΚτση απο τα γεννοφάσκια! και επαιξε Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α! καθαριζε τις φασεις καθαρα, ετρεξε 100 φορες το γηπεδο πανω-κατω, έβγαινε στον αιφνιδιασμό, ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛΑΡΑ που θα ζηλεύαν οι καλύτεροι επιθετικοί....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ !!!!! τι να λεμε....

Ντεμη κρατησε τον για παντα στην ΑΕΚαρα!!!!!

(ελπιζω μετα απο αυτο το παιχνιδι να καταλαβατε γιατι ειναι ο αγαπημενος της εξεδρας ...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    O Cirrillo εκανε μαλακια σκεψη αλλα καπου στο δρομο το μετάνιωσε και δεν την ολοκλήρωσε...

στο ποδοσφαιρο ομως τιμωρούνται οι πραξεις... και η πραξη του ΔΕΝ ηταν για κοκκινη ... αντε για καμια κιτρινη! εντελώς αντικειμενικά!
    γιωργη στο ποδοσφαιρο μετραει και η προθεση...σορυ μαν αλλα ητανε καρτα.

Το θέμα όμως είναι απλό

(και το είπε ο μάγος πιο πάνω...)

Ας είχε κάνει 4 νίκες η αεκ και ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ της αν "στήθηκε" ή όχι η μίλαν

τα άλλα είναι οδοντόκρεμες, οπαδικά δημοσιεύματα για εσωτερική κατανάλωση.
    Αλλά μια ζωή περιμένουμε στο μίζερο ελληνικό κλωτσοσκούφι να μας κάνουν οι άλλοι τα χατήρια και πάντα φταίνε οι άλλοι (τα στημένα, η πουτ@να μπάλα, ο βαρύς στίβος, ο διαιτητής, ο ανάδρομος ερμής κλπ)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γιωργη στο ποδοσφαιρο μετραει και η προθεση...σορυ μαν αλλα ητανε καρτα.

ναι αυτο λεω... ΚΙΤΡΙΝΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι αυτο λεω... ΚΙΤΡΙΝΗ
    αν ημουνα εγω διαιτητης θα εδινα κιτρινη.
    αλλα παρολα αυτα απλα θα ητανε αυστηρος αν εδινε κοκκινη.αυστηρος!οχι εξωπραγματικος.

απο την αλλη δεν εθεσα το θεμα για να πω οτι ευνοηθηκατε!!!!!!!!!!!!!εννοητε φανταζομαι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα το ειπα για να σας δωσω να καταλαβετε οτι εγω προσωπικα θεωρω αλητεια και τον τσιριλο και τον καστιγιο και τον ανατολακη και τον μανωλα και τον ουζουνιδη και ολους οσους δεν τηρουν τους ηθικους κανονες του παιχνιδιου!!!!!!!!!!!

δεν μπορω να πω τπτ για χενρικσεν, στολτιδη, ζηκο, δελλα, καψη κλπ!!!!

απλα ηθελα να σας πω οτι αυτο που ονομαζετε παθος στον τσιριλο, στον καστιγιο το λετε αλητεια και δεν ειναι σωστο.

idi..μαζί σου για το να μείνει ο sexy-bruno...αλλά φίλε μου η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με την UEFA, όποια εσκεμμένη φάση χτύπημα γίνει προς την κατεύθυνση του τερματοφύλακα , εκτός φάσης (δηλαδή δεν υπάρχει διεκδίκηση μπάλας) είναι ...απευθείας κόκκινη.

Καλό είναι πάντως να μην δίνει δικαιώματα , ακόμα και αν δεν κάνει τίποτα , γιατί μια με το μαλακισμένο που έκανε μακροβούτι απο την αύρα του Τσιρίλο... μια τώρα με τον τερματοφύλακα... σίγουρα κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε. Και είναι κρίμα... γιατί έχει ψυχή ο Ιταλός και μπορεί να δώσει πολλά σε ενα παιχνίδι.

Για τον Καστίγιο... η διαφορά είναι οτι τα κάνει όταν ο αντίπαλος είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Τους πατάει, τους χτυπάει εκτός φάσης και κάνει μετά τον κόκκορα.... Βέβαια εκεί που τον παίρνει... γιατί αν τα έκανε σε κανά αμυντικό τύπου Μανωλά, Κααν, Κάρλος , Ματεράτσι (..χαχαχαχα...) θα είχε ανέβει στους πυλώνες με κανά σουτ-βολέ πριν καν πάρουν χαμπάρι τι έγινε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    idi..μαζί σου για το να μείνει ο sexy-bruno...αλλά φίλε μου η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με την UEFA, όποια εσκεμμένη φάση χτύπημα γίνει προς την κατεύθυνση του τερματοφύλακα , εκτός φάσης (δηλαδή δεν υπάρχει διεκδίκηση μπάλας) είναι ...απευθείας κόκκινη.

Καλό είναι πάντως να μην δίνει δικαιώματα , ακόμα και αν δεν κάνει τίποτα , γιατί μια με το μαλακισμένο που έκανε μακροβούτι απο την αύρα του Τσιρίλο... μια τώρα με τον τερματοφύλακα... σίγουρα κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε. Και είναι κρίμα... γιατί έχει ψυχή ο Ιταλός και μπορεί να δώσει πολλά σε ενα παιχνίδι.

Για τον Καστίγιο... η διαφορά είναι οτι τα κάνει όταν ο αντίπαλος είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Τους πατάει, τους χτυπάει εκτός φάσης και κάνει μετά τον κόκκορα.... Βέβαια εκεί που τον παίρνει... γιατί αν τα έκανε σε κανά αμυντικό τύπου Μανωλά, Κααν, Κάρλος , Ματεράτσι (..χαχαχαχα...) θα είχε ανέβει στους πυλώνες με κανά σουτ-βολέ πριν καν πάρουν χαμπάρι τι έγινε.

Gandalf
    οκ...αλλα προχτες που λυσαξατε με τον καραδημο δεν ητανε και εκτος φασης...

anyway ειμαι ο μονος που πιστευει οτι αν επαιζε ο Τρα'ι'.... δε θα τρωγαμε το πρωτο γκολ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??????...

κριμα γμτ...

οχι δεν είσαι μόνος... ειδικά στην φάση με τον Κυριακίδη που έστριψε να διώξει αντί να τραβήξει μια και να την στείλει στην εξέδρα... εκεί ο Δέλλας μαζί με την μπάλα , θα είχε στέιλει σε αεροπορικό ταξίδι και τον επιθετικό μαζί.

Τespa...τελείωσε... και το γλυκόπικρο έμεινε... τώρα κοιτάμε μπροστά... Ξάνθη τώρα και βλέπουμε για ύστερα.. πάντως περιμένω πολύ... μα πολύ... μα πάρα πολύ κόσμο στο πρώτο εντός έδρας μας...

Και ειδικά τον Φεβρουάριο στο UEFA... αν το σερί συνεχιστεί απο την ΑΕΚ.

Gandalf

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    ksekolate me tin milan.
    exoume poly dromo mprosta mas gia na antimetopistoume san megales omades kai na mas volepsoun apotelesmata stous allous agones.
    to thema einai ti mporei na katafereis apo monos sou kai na min eksartisesai apo tous allous.

i aek tha pernage an nikage entos edras tin anterlext. ekei xathike i eykairia.

ps. thimithite pos vgike ektos apo to euro 2004 i italia.

me kapoio x pou voleve apisteyta tous dio pou epaizan.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Gandalf dr685sm
    Αντε παλι πιπιλιμα η ιδια καραμελα.....
    Γκρεβενμάχερ,Χιμπέρνιαν,Λίτεξ Λόβετς, ΑΠΟΕΛ κ.α. Τον καιρο που ο Ολυμπιακος αντιμετωπιζε πρωταθλητες !!!!
    Μόλντε, Χέρενφεν,Μακάμπι, Σαχταρ.... ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν έχω κοιτάξει ότι έχει γραφεί εδώ γιατί πνίγομαι στη δουλειά και τώρα με το ζόρι έκλεψα λίγα λεπτά για να γράψω.
    Οπότε θα πω τα δικά μου.

Πολλά-πολλά ευχαριστώ στην ομάδα αυτή!!!! Πολλά συγχαρητήρια που έφτασαν να κυνηγάνε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό και να τα δίνουν όλα.
    Εγώ το καταχάρηκα και ας μην κάναμε τη μεγάλη ανατροπή! Τουλάχιστον για μία ακόμη φορά ναι προσπαθήσαμε!!! Όπως και όσο μπορουσαμε.

Και αν και δεν το πίστευα στην αρχή για πρωτάθλημα τώρα λέω ότι ναι όπως μας έχω δει το χτυπάμε. Το παλεύουμε για τα καλά. Δεν λέω ότι ξαφνικά γίναμε υπερομάδα ούτε ότι θα το πάρουμε σίγουρα και τέτοιες βλακείες.
    Αλλά το χτυπάμε για τα καλά πιστεύω.

ΥΓ. Ήταν κίτρινη η κάρτα στον Τσιρίλο. Τα τίμια τίμια.
    ΥΓ2 Αλήθεια ρε παιδιά ο Λάκης... όντως σκόραρε ή ονειρεύτηκα;;;;;;;;

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Trooper... μακάρι να είχαν όλοι οι γάυροι την δική σου αντίδραση... και οι ΑΕκτζήδες .... και οι Βάζελοι ... και γενικά οι οπαδοί άλλων ομάδων ... ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΟΠΙ... και να μην φοράνε γυαλιά εθελοτυφλίας και χρωματισμού, όταν βλέπουν μια προσπάθεια Ελληνικής ομάδος έξω...

Gandalf
    Είσαι λάθος μάγε! Δεν είναι καθόλου ελληνική κακομοιριά γιατί συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει οπαδός της Μπάρτσα που θα χαρεί με νίκη της Ρεάλ (ή το αντίθετο)... Άλλα ζευγάρια; Μίλαν-Ίντερ, Γιούβε-Τορίνο, Πόρτο-Μπενφίκα, Μάντσεστερ-Λίβερπουλ, Μπόκα-Ρίβερ Πλεϊτ και πλήθος άλλων σε χώρες ποδοσφαιρικά έτη φωτός μπροστά...

Ξεκινώντας από αυτή τη βάση δε βλέπω το λόγο που θα πρέπει να αλληλουποστηρίζονται οι οπαδοί διαφορετικών ομάδων όταν παίζουν έξω. Δηλαδή θα μπινελικώνεσαι όλο τον καιρό με τους "άλλους" και για μια μέρα θα κάθεστε να δείτε μπάλα και να πανηγυρίζετε μαζί;

Εγώ προσωπικά θα παραδεχτώ μία ομάδα που έπαιξε μπάλα, αλλά δεν θα πανηγυρίζω κιόλας. Δε μου κάθεται ρε παιδί μου να υποστηρίξω τον άλλον όταν εντός συνόρων, κατά τη γνώμη μου, με γαμάει χωρίς σάλιο με πχ ανύπαρκτα πέναλτι, οφ σαϊντ, κάρτες κλπ, γιατί από αυτά τα γαμήσια αποκτά το δικαίωμα να παίζει εκεί που παίζει, ενώ εγώ είμαι καναπέ...

Έτσι όπως (αν και δεν το παραδεχόμουν) γουστάριζα βάζελο επί Ρότσα, γαύρο επί Ντούσαν (μόνο τη χρονιά που έσκισε τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ) και ΑΕΚ πάλι επί Ντούσαν (σύμπτωσις) και το Β' ημίχρονο χτες...

Όσο για τη Μίλαν... Ξεφτίλα μεγάλη, αλλά τους έδωσε το δικαίωμα η ΑΕΚ αφού τους είχε τους Βέλγους. Πάρε το ματσάκι κι άσε τους Ιταλούς να κουρεύονται...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΟΤΟ GP τι ωρα?
    από ZazouKaravaki στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2004, 08:05
  2. Ωρα
    από melsaltas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 12:21
  3. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  4. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  5. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF