Αντε κατι ωριτσες εμειναν .......Γμτ μαλλον δεν θα το δω![]()
Γιατι θα βγω με πιπιτσα
![]()
Καλα μαλλιοτραβηγματα το βραδυ παντως θα μαι στην θεση μου Την 1η φυσικα Χιχιχιχιχιχι
![]()
![]()
Αντε κατι ωριτσες εμειναν .......Γμτ μαλλον δεν θα το δω![]()
Γιατι θα βγω με πιπιτσα
![]()
Καλα μαλλιοτραβηγματα το βραδυ παντως θα μαι στην θεση μου Την 1η φυσικα Χιχιχιχιχιχι
![]()
![]()
Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
Μαματε που δεν μαματεΤουλαχιστον να τραγουδατε
Πες τε και κανενα του Παριου ειναι πιασαρικα κι αυτα
![]()
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
ok αρχιζω απο τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από ppaylos
Μαματε που δεν μαματεΤουλαχιστον να τραγουδατε
Πες τε και κανενα του Παριου ειναι πιασαρικα κι αυτα
![]()
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
φευγω μαμια... κρατωντας το κωλο μου (μη χεσω...)
αντε γεια ρε Τσουλακαδες!![]()
Φορα και το τσιγκινο γιατι μπορει να βρεξει ......Goalllll![]()
Καλο δρομο και καλη τυχη απ οπου και αν πας![]()
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
mamakia pehnidi telika egine paidia, krima an kai harika gia ton kosmo pou itan pragmatika polis!!!
O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!
Ήρθα
Αρρώστησα με την ΑΕΚαρα.... we are back!!!
65,000 κόσμος παρακαλούσε να γίνει το θαύμα, οι παίκτες τα δώσαν όλα, δυστυχώς δεν είχαμε τη τύχη που χρειαζόταν ... (εντάξει δεν έγιναν ξαφνικά οι νέοι παίκτες μας παικταράδες...)
συγχαρητήρια στο κόσμο μας για το sold out (έξω από το στάδιο απεγνωσμένα πολλοί έψαχναν για ενα εισιτήριο)
ο μοναδικός γαύρος στο στάδιο ήταν ο Δουρος.
Τεσπα, η τσόντα στο Καραϊσκάκη.... αλα Κατσουρανης (πρόπερσι) και Λακης (πέρσι)...
...μόνη ξανά δε θα σ’ αφήσω, να μη μ’αφήσεις μόνο ποτέ, πέρασε η μπόρα, πέρασε...
![]()
NAI ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ......
ΝΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ.... ΜΑΣ ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΠΑΛΙΟΚΛΑΣΤΗΡΙΑ!!!
ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ.... ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΕΛΓHΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ......
ΙΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Τι να σχολιασω απο παιχνιδι Ειδα μονο το 2ο ημιχρονο καταφερατε να περασετε την σεντρα ? Απιστευτα βρωμικο ποδοσφαιρο του σπασαν τα ποδια του Οκκα εκεινο το τακλιν του Κωστενογλου ηταν ολα τα λευτα αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει ολες οι μικρες ομαδες τα ιδια κανουν κλωτσιες και ταμπουρια πισω.Το θεμα ειναι ο μπαγεβιτς ποσα χρωσταει στην αεκ? Τι θα γινει με τον καραγκιοζη που στησει την ομαδα για Χ τι να πω Ασταδιαλα καλα εκανε ο Σωκρατες και του πηρε το κεφαλι τοτε,και μαλλον δεν βλεπω να χει μελλον στον πειραια Φοβαταν μηπως ο Ζιο Ζιο ηταν σε μερα και ετρωγε κοσμο ?και τον αφησε για σιγουρια στον παγκο Ο ριμπο εφταιγε και τον εκανε αλλαγη? Δεν λυπηθηκε ουτε τον κοσμο που πηγε να τον δει?Αφησε τον βαζελο μονο στην κορυφη Ασταδιαλα βραδυατικα στραβωσε και με την γκομενα και δεν ηρθε Ευτηχως νικησα στο μποουλινκκαι αυτοι οι κολοκανονες που εχουμε ακου εκει ο νικητης να πληρωνει
Ασταδιαλα ξανα
![]()
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
οεοεοεοεοε.....
ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ....
ποιά ομάδα έχει κατορθώσει να κάνει ενα ΟΑΚΑ έδρα ρε γαυράκια;.... βγάλτε τον σκασμό και υποκλειθείτε στον κόσμο της ΑΕΚ...
Μιλάτε με την ομάδα των Δις που υποχρεώθηκε σε 0-0 (ας είναι καλά ο Ρούσεφ) και είναι σε διαμάχες τώρα..(βλ. δηλώσεις Ριβάλντο)...
Α και με τους νέους τι έγινε ρε ομαδάρα ;... απο 3-1 , χάσατε 3-4; μπραβο ρε παικταράδες....
Κάντε μια κολωτούμπα στο πρόεδρο σας τώρα και αφήστε την ΑΕΚ δεύτερη και να κοιτάτε απο μακριά τον "πισινό" που για να ασελγείσετε πρώτα, πρέπει να τον φτάσετε......
Για να γυρίσω και στον αγώνα..πόσα δώσατε ρε "ΔΕΚΟ" σε διαιτητή και linesman που σφυρίζαν όλα ανάποδα;...
Ου να μου χαθείτε που μιλάτε κιόλας και έχετε και θράσος να κάνετε δηλώσεις...
Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες, με χρέη ,χωρίς γήπεδο, και σας ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΜΕ ρε..... παρτε το χαμπάρι...
Αίντε τώρα για κολωτουμπίτσες στο λιμάνι σας...
και μια κατάταξη..πάρτε για να έχετε...
1 Παναθηναϊκός
2 ΑΕΚ
3 Σκόντα Ξάνθη
4 Ολυμπιακός
5 Αιγάλεω
6 Χαλκηδόνα
7 Απόλλων Καλαμαριάς
8 Καλλιθέα
9 ΠΑΟΚ
10 Ιωνικός
11 ΟΦΗ
12 Πανιώνιος
13 Ηρακλής
14 Κέρκυρα
15 Εργοτέλης
16 Αρης
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.................
1 Παναθηναϊκός
2 ΑΕΚ
3 Σκόντα Ξάνθη
4 Ολυμπιακός
5 Αιγάλεω
6 Χαλκηδόνα
7 Απόλλων Καλαμαριάς
8 Καλλιθέα
9 ΠΑΟΚ
10 Ιωνικός
11 ΟΦΗ
12 Πανιώνιος
13 Ηρακλής
14 Κέρκυρα
15 Εργοτέλης
16 Αρης
Gandalf
Συμφωνα με δηλωσεις του Ριβαλντο (κατι ξερει απο μπαλα ο ανθρωπος), το Αιγαλεω θα περασει απο πανω !!!
:rotflmao:
![]()