Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: Extreme Track Days Στα Μέγαρα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Όσον αφορά το πιάσιμο στα χέρια είναι όντως λάθος θέση σώματος σε συνδυασμό με "σφίξιμο". Θέλει να μάθεις αλλά και να προσπαθήσεις να βρεις τον σωστό συνδυασμό. Εγώ τις πρώτες 2-3 φορές είχα χέρια κουρέλια μετά το td και για τις επόμενες 2-3 μέρες. Τώρα πια κουράζομαι σχεδόν μόνο στα πόδια λόγω αγυμνασιάς (ο μλκας!) και επειδή στα πόδια θες δε θες συνέχεια τα κινείς.

Πάντως δεν αποκλείω το παλλικάρι όντως να έκανε τον χρόνο, αν είσαι εξοικειωμένος με ταχύτητα μέσα στην στροφή το 1:15 έρχεται εύκολα. Αλλά πρώτη φορά και χωρίς καλό λάστιχο (αλήθεια τι λάστιχα φοράς???) και χωρίς μαθήματα ή έστω θεωρία από βιβλία πας ζω-πεθαίνω και δεν είναι καλό.......

Και κάτι τελευταίο, πιστεύω το 1:13 είναι το όριο που μπορείς να πας πιέζοντας ΠΟΛΥ σε γκάζι-φρένα. Από εκεί και πέρα οι χρόνοι έρχονται μόνο με "σωστή" ταχύτητα μέσα στην στροφή. Αν δείτε πχ τον GM ή άλλα παιδιά που γυρνάνε γρήγορα θα καταλάβετε τι εννοώ.

Προσωπικά αυτός είναι ο στόχος μου για του χρόνου, μεγαλύτερες κλίσεις (με σωστό σώμα πάντα!) και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα στην είσοδο και μέσα στην στροφή. Αν δεν έχεις αυτό βράστα.......

ΥΓ. Το 0-300 και το CSS δεν είναι μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης, είναι μαθήματα ΑΣΦΑΛΟΥΣ οδήγησης.....

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Όσον αφορά το πιάσιμο στα χέρια είναι όντως λάθος θέση σώματος σε συνδυασμό με "σφίξιμο". Θέλει να μάθεις αλλά και να προσπαθήσεις να βρεις τον σωστό συνδυασμό. Εγώ τις πρώτες 2-3 φορές είχα χέρια κουρέλια μετά το td και για τις επόμενες 2-3 μέρες. Τώρα πια κουράζομαι σχεδόν μόνο στα πόδια λόγω αγυμνασιάς (ο μλκας!) και επειδή στα πόδια θες δε θες συνέχεια τα κινείς.

να πονανε τα χερια λογω αγυμνασιας(οπως τα ποδια δεν γινετε?).οτι ημουν λιγο σφιχτος(αν και λαθος-το ξερω)..ναι ημουν...λογο βεβαιως του αγχους της πρωτης φορας

Πάντως δεν αποκλείω το παλλικάρι όντως να έκανε τον χρόνο, αν είσαι εξοικειωμένος με ταχύτητα μέσα στην στροφή το 1:15 έρχεται εύκολα. Αλλά πρώτη φορά και χωρίς καλό λάστιχο (αλήθεια τι λάστιχα φοράς???) και χωρίς μαθήματα ή έστω θεωρία από βιβλία πας ζω-πεθαίνω και δεν είναι καλό.......

φοραω τα 2ct και ειχαν ακομα λιγο ψωμι στους ωμους(στο κεντρο ηταν αρκετα φαγωμενο)....ειχε φορτηγο στη πιστα για να τα αλλαξω αλλα ειδα οτι κραταγανε και το αφησα...αυριο παω ομως στο λαστιχα να το αλλαξω.....παντως για να καταλαβετε οτι πηγα αρκετα καλα και το πισω αλλα και το μπροστα ειναι ολο πατημενο(και μη μου πειτε οτι δεν λεει τπτ αυτο ειδικα για το μπροστα-γιατι και εμεις κατι ξερουμε) ....οσο και για το φιλο που ρωταει αμα ξερω να στριβω ...καθε μερα μπαινω στον περιφεριακο υμμητου που ειναι ολο στροφες...αρα κατι ξερουμε...!!!

Και κάτι τελευταίο, πιστεύω το 1:13 είναι το όριο που μπορείς να πας πιέζοντας ΠΟΛΥ σε γκάζι-φρένα. Από εκεί και πέρα οι χρόνοι έρχονται μόνο με "σωστή" ταχύτητα μέσα στην στροφή. Αν δείτε πχ τον GM ή άλλα παιδιά που γυρνάνε γρήγορα θα καταλάβετε τι εννοώ.

οτι πηγαινα ζω-πεθαινω...ναι πηγαινα...εδω παμε στους δημοσιους δρομους....δεν θα παμε στην πιστα που ειναι πιο ελεγχομενο περιβαλλον...και ντυμενος σαν αστακος...

Προσωπικά αυτός είναι ο στόχος μου για του χρόνου, μεγαλύτερες κλίσεις (με σωστό σώμα πάντα!) και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα στην είσοδο και μέσα στην στροφή. Αν δεν έχεις αυτό βράστα.......

ΥΓ. Το 0-300 και το CSS δεν είναι μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης, είναι μαθήματα ΑΣΦΑΛΟΥΣ οδήγησης..... την επομενη ολοι μαζι για να μετρηθουμε κιολας.... ...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    να πονανε τα χερια λογω αγυμνασιας(οπως τα ποδια δεν γινετε?).οτι ημουν λιγο σφιχτος(αν και λαθος-το ξερω)..ναι ημουν...λογο βεβαιως του αγχους της πρωτης φορας

φοραω τα 2ct και ειχαν ακομα λιγο ψωμι στους ωμους(στο κεντρο ηταν αρκετα φαγωμενο)....ειχε φορτηγο στη πιστα για να τα αλλαξω αλλα ειδα οτι κραταγανε και το αφησα...αυριο παω ομως στο λαστιχα να το αλλαξω.....παντως για να καταλαβετε οτι πηγα αρκετα καλα και το πισω αλλα και το μπροστα ειναι ολο πατημενο(και μη μου πειτε οτι δεν λεει τπτ αυτο ειδικα για το μπροστα-γιατι και εμεις κατι ξερουμε) ....οσο και για το φιλο που ρωταει αμα ξερω να στριβω ...καθε μερα μπαινω στον περιφεριακο υμμητου που ειναι ολο στροφες...αρα κατι ξερουμε...!!!

οτι πηγαινα ζω-πεθαινω...ναι πηγαινα...εδω παμε στους δημοσιους δρομους....δεν θα παμε στην πιστα που ειναι πιο ελεγχομενο περιβαλλον...και ντυμενος σαν αστακος...

ΥΓ. Το 0-300 και το CSS δεν είναι μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης, είναι μαθήματα ΑΣΦΑΛΟΥΣ οδήγησης..... την επομενη ολοι μαζι για να μετρηθουμε κιολας.... ...

Εισαι Ωραιος!

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    την επομενη ολοι μαζι για να μετρηθουμε κιολας.... ...
    Ποιά επόμενη φορά
    Εδώ και τώρα...
    Λοιπόν εγώ είμαι 1.76 κλπ κλπ κλπ
    Υπόλοιπες πληροφορίες μόνο με
    φωτό. Είμεθα εχέμυθοι:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Ποιά επόμενη φορά
    Εδώ και τώρα...
    Λοιπόν εγώ είμαι 1.76 κλπ κλπ κλπ
    Υπόλοιπες πληροφορίες μόνο με
    φωτό. Είμεθα εχέμυθοι:rotflmao:
    σεξουαλικου περιεχομενου απαντησεις θα πηγαινουν στις αγγελιες ...για οποιον ενδιαφερεται.....ετσι......

που ειναι ενας mod οταν τον χρειαζεσε...

:a017: :rotflmao:

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος

Μού αρέσει πολύ ο τρόπος πού σκέφτεσαι..... ορμα καί μήν ακούς κανέναν :rotflmao: :rotflmao:
    Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!

[COLOR=red]ΥΓ. Το 0-300 και το CSS δεν είναι μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης, είναι μαθήματα ΑΣΦΑΛΟΥΣ οδήγησης..... την επομενη ολοι μαζι για να μετρηθουμε κιολας.... ...
    Σωστός, καλύτερα θα τα πούμε από κοντά

Την επόμενη (που θα'ναι του χρόνου πλέον) φαντάζομαι θα είναι όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι (που γράφουν και παρακάτω) μέσα οπότε αν έρθεις θα τα πούμε εκεί όλοι.......

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Σωστός, καλύτερα θα τα πούμε από κοντά

Την επόμενη (που θα'ναι του χρόνου πλέον) φαντάζομαι θα είναι όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι (που γράφουν και παρακάτω) μέσα οπότε αν έρθεις θα τα πούμε εκεί όλοι.......
    Ελπιζω Σταυρακο να ειμαι και γω μεσα στην πιστα του χρονου γιατι ακομα δεν εχω αξιωθει να παρω παντελονι και μποτες(μποτες πηρα dainese αλλα χωρις ξυστρες,πλερωσε η εταιρεια 180ε )και αδιαβροχες αλλα μου φαινονται πολυ καλες σε προστασια του ποδιου οποτε μαλλον παω για παντελονι μονο με ξυστρες παντα!

Ειδωμεν
    Keep spamming!!!:a13:

αρκετοι οι αγωνιζομενοι....οχι τοσοι ομως που να γινεται μπαχαλο...:wacko:
    Αν και δεν ειμαι ακριβώς αγωνιζόμενη που αναφερεις στην επισυναπτομενη φωτογραφία εχω καταφερει μετα απο CCS και αρκετα TDs να κατεβω στο 1.15.90.
    Σιγουρα χρειατηκε να δουλεψω πολυ και οχι ολα μαζι, κομματι -κομματι και σταδιακα.

Εχω πολυ δρομο ακομα και θελω να συνεχισω την προσπάθεια με στοχο το 1.13.
    Ειναι το χομπυ μου και θα συνεχισω να πηγαινω με το κοστος των 50 η 60 ευρω.
    Ο καθένας κανει κουμαντο στον εαυτό του και την τσεπη του.

Την Τεταρτη ηταν τελεια γιατι ημασταν συνεχεια στην πιστα χωρις γκρουπ και 20λεπτα.
    Κομματια εγινα αλλα ωραία κουραση!!!

Υπαρχει πιθανότητα να γινει και την αλλη Τεταρτη extreme td
    Θα ενημερωθουμε φανταζομαι απο τον Κο Ζαφειρόπουλο.
    alex

η σχετικη φωτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	06122006(003).jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	40,7 KB 
ID:	71508
    alex

στα πρωτα βηματα

Όνομα:	_sun_0133.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	71509
    alex

Μετα απο αρκετα TDs

Όνομα:	Εικόνα serres 270806 018.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	71510
    alex

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ελπιζω Σταυρακο να ειμαι και γω μεσα στην πιστα του χρονου γιατι ακομα δεν εχω αξιωθει να παρω παντελονι και μποτες(μποτες πηρα dainese αλλα χωρις ξυστρες,πλερωσε η εταιρεια 180ε )και αδιαβροχες αλλα μου φαινονται πολυ καλες σε προστασια του ποδιου οποτε μαλλον παω για παντελονι μονο με ξυστρες παντα!

Ειδωμεν
    Ξύστρες στις μπότες δεν χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να βρει κάτω η μπότα στο μηχανάκι μας εκτός και αν κάθεσαι λάθος. Αυτά είναι για τα MotoGP....... Οπότε είσαι οκ με τις μπότες που έχεις φτάνει βέβαια να έχουν καλή προστασία.

Μην έχεις το μυαλό σου στο ξύσιμο πάντως, δεν χρειάζεται για να πας γρήγορα. Εμένα στο 1:14 το γόνατο είναι στο ύψος που βλέπεις στο avatar. Αλλά πιο αργά παιδιά στο ίδιο γκρουπ που τους περνούσα από εσωτερική έξυναν τα πάντα κι εγώ τίποτα. Αν δεν πάω 1:09-1:10 δεν πρόκειται να ξύσω Μέγαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
    Μετα απο αρκετα TDs
    Στη φωτό έχεις καλή κλίση και θέση σώματος. Τι σε εμποδίζει να κατεβάσεις κι άλλο από το 1.15.90?

Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
    Αν και δεν ειμαι ακριβώς αγωνιζόμενη ......εσυ ησουν με τη μαυρη ολοσομη φορμα...?? ...... σε χαρηκα γιατι λιγες γυναικες τολμουν πιστα... .......ημουν διπλα σας με το μπλε 636 '04... ..... που αναφερεις στην επισυναπτομενη φωτογραφία εχω καταφερει μετα απο CCS και αρκετα TDs να κατεβω στο 1.15.90.
    Σιγουρα χρειατηκε να δουλεψω πολυ και οχι ολα μαζι, κομματι -κομματι και σταδιακα.

Εχω πολυ δρομο ακομα και θελω να συνεχισω την προσπάθεια με στοχο το 1.13.
    Ειναι το χομπυ μου και θα συνεχισω να πηγαινω με το κοστος των 50 η 60 ευρω.
    Ο καθένας κανει κουμαντο στον εαυτό του και την τσεπη του.

Την Τεταρτη ηταν τελεια γιατι ημασταν συνεχεια στην πιστα χωρις γκρουπ και 20λεπτα.
    Κομματια εγινα αλλα ωραία κουραση!!!

Υπαρχει πιθανότητα να γινει και την αλλη Τεταρτη extreme td
    Θα ενημερωθουμε φανταζομαι απο τον Κο Ζαφειρόπουλο. .......οσο για τις 13/12....ή...17/12...κατι πηρε το αυτι μου και το ειπα και στα παιδια στην χθεσινη συναντηση...:wacko: ...μακαρι αν εχει καλο καιρο ...

οσο για το χρονο μου επειδη ηταν πολλοι δυσπιστοι ....αν βεβαια το προσεξες και εσυ..... στους τελευταιους γυρους μου(η ωρα ηταν 4,00 περιπου) ...ησουν και εσυ μεσα και καποια στιγμη σε περασα(ησουν νομιζω με το μαυρο κ5 ή κ6)...δεν το λεω για να σε μειωσω(αν και ειπα και πιο πανω οτι σε χαιρομαι )....αλλα για να αποδειξω οτι οντως ειχα κατεβασει το γυρολογιο μου....(1,14,50--1,15,00)..αφου εσυ εισαι στο 1,15,90

να σε καλα και τα λεμε...πιστα...

ο καγκουρας...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 14:19
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  3. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11