Θέτω έτσι την ερώτηση για να μην έχουμε ακόμα ένα ποστ που θα λέμε όλοι α τον ηλίθιο, α τον ΄πείξε το δείξε και πάει λέγοντας.
Αυτός ο άνθρωπος που θα περιγράψω τι ήταν τελικά, βάση τςη πράξης του; Ανεγκέφαλος ή εγκληματίας;
Και γιατί δηλαδή γι' αυτούς τους ανθρώπους να μην ισχύει το έγκλημα εκ προμελέτης και όχι εξ αμελείας που κατηγορούνται όταν πάνε στο δικαστήριο;
Χτες βράδυ-σήμερα δηλαδή τα ξημερώματα κινούμαι στη λεωφόρο Κύμης με την τίγρη μου.
Κόκκινο φανάρι ΝΑ μπροστά μας, λίγο πριν βγούμε Κηφισίας. Στο σημείο που είναι η γέφυρα για να καταλάβετε που ευθεία και αριστερά βγαίνεις Κηφισίας προς Κηφισιά κλπ και μετά το φανάρι δεξιά πας προς Αθήνα.
Λοιπόν κόκκινο καρακόκκινο και έχω κάτσει κανονικότατα και περιμένω. Απέναντι μου ΙΧ επίσης περιμένει ο άνθρωπος.
Στον καθρέφτη μου βλέπω φως το οποίο πλησιάζει γρήγορα... πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα!
Κοίτα το μαλάκα λέω με το ζόρι θα σταματήσει... μα τι κάνει... δεν κόβει, δεν θα προλάβει...
και ο αρχιδολοφόνος περνά με μεγάλη ταχύτητα μιλάμε για πραγματικά μεγάλη ταχύτητα κανονικότατα το κόκκινο χωρίς να κόψει ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Στεγνότατα!!!!!!!
Δεν πρόλαβα ούτε αριθμό να συγκρατήσω ούτε να τον δω καλά΄ούτε τίποτα.
Μετά έκατσα και κοίταγα τον τύπο στο ΙΧ που περίμενε ο ανθρωπάκος κανονικά κι αυτός εμένα. Σίγουρα σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο πράγμα:
"Αν εκείνη την ώρα πέρναγε ένα παπάκι ή μία μοτοσικλέτα..."
Κι εγώ σκέφτηκα:
"Αν ήταν ένας από μας... από τα παιδιά που μιλάμε";;;