Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Θέτω έτσι την ερώτηση για να μην έχουμε ακόμα ένα ποστ που θα λέμε όλοι α τον ηλίθιο, α τον ΄πείξε το δείξε και πάει λέγοντας.
    Αυτός ο άνθρωπος που θα περιγράψω τι ήταν τελικά, βάση τςη πράξης του; Ανεγκέφαλος ή εγκληματίας;
    Και γιατί δηλαδή γι' αυτούς τους ανθρώπους να μην ισχύει το έγκλημα εκ προμελέτης και όχι εξ αμελείας που κατηγορούνται όταν πάνε στο δικαστήριο;

Χτες βράδυ-σήμερα δηλαδή τα ξημερώματα κινούμαι στη λεωφόρο Κύμης με την τίγρη μου.
    Κόκκινο φανάρι ΝΑ μπροστά μας, λίγο πριν βγούμε Κηφισίας. Στο σημείο που είναι η γέφυρα για να καταλάβετε που ευθεία και αριστερά βγαίνεις Κηφισίας προς Κηφισιά κλπ και μετά το φανάρι δεξιά πας προς Αθήνα.
    Λοιπόν κόκκινο καρακόκκινο και έχω κάτσει κανονικότατα και περιμένω. Απέναντι μου ΙΧ επίσης περιμένει ο άνθρωπος.
    Στον καθρέφτη μου βλέπω φως το οποίο πλησιάζει γρήγορα... πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα!
    Κοίτα το μαλάκα λέω με το ζόρι θα σταματήσει... μα τι κάνει... δεν κόβει, δεν θα προλάβει...
    και ο αρχιδολοφόνος περνά με μεγάλη ταχύτητα μιλάμε για πραγματικά μεγάλη ταχύτητα κανονικότατα το κόκκινο χωρίς να κόψει ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Στεγνότατα!!!!!!!
    Δεν πρόλαβα ούτε αριθμό να συγκρατήσω ούτε να τον δω καλά΄ούτε τίποτα.
    Μετά έκατσα και κοίταγα τον τύπο στο ΙΧ που περίμενε ο ανθρωπάκος κανονικά κι αυτός εμένα. Σίγουρα σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο πράγμα:
    "Αν εκείνη την ώρα πέρναγε ένα παπάκι ή μία μοτοσικλέτα..."
    Κι εγώ σκέφτηκα:
    "Αν ήταν ένας από μας... από τα παιδιά που μιλάμε";;;

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Η ερώτηση φίλε μου είναι ρητορική. Ο τύπος μόνο φονιάς εκ προμελέτης μπορεί να χαρακτηριστεί. Τι άλλο να πει κανείς? Μόνο προσοχή όλοι μας.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Σίγουρα σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο πράγμα:
    Κι εγώ σκέφτηκα:

Κατ'εμε είναι εγκληματίας.

Κι εγώ σκέφτηκα κάτι, λίγο διαφορετικό.

"Αν εκείνη την ώρα πέρναγε ένα φορτηγό... θα του άξιζε;"

...
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Mου φαίνεται ότι το να τον πεις βλάκα η ηλίθιο είναι πάρα μα πάρα πολυ μαλακό.Ο άνθρωπος(?!?!?!? ) είναι απλά ένας ανεγκέφαλος εγκληματίας
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

όλοι εσείς που εύκολα υπερθεματίζετε σε χαρακτηρισμούς δε σας έχει τύχει ποτέ να αφαιρεθείτε, να ξεχαστείτε;

λέω εγώ τώρα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    όλοι εσείς που εύκολα υπερθεματίζετε σε χαρακτηρισμούς δε σας έχει τύχει ποτέ να αφαιρεθείτε, να ξεχαστείτε;

λέω εγώ τώρα...
    Ναι μου έχει τύχει να ξεχαστώ και να χυθεί ο καφές.:rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Θέτω έτσι την ερώτηση για να μην έχουμε ακόμα ένα ποστ που θα λέμε όλοι α τον ηλίθιο, α τον ΄πείξε το δείξε και πάει λέγοντας.
    Αυτός ο άνθρωπος που θα περιγράψω τι ήταν τελικά, βάση τςη πράξης του; Ανεγκέφαλος ή εγκληματίας;
    Και γιατί δηλαδή γι' αυτούς τους ανθρώπους να μην ισχύει το έγκλημα εκ προμελέτης και όχι εξ αμελείας που κατηγορούνται όταν πάνε στο δικαστήριο;

Χτες βράδυ-σήμερα δηλαδή τα ξημερώματα κινούμαι στη λεωφόρο Κύμης με την τίγρη μου.
    Κόκκινο φανάρι ΝΑ μπροστά μας, λίγο πριν βγούμε Κηφισίας. Στο σημείο που είναι η γέφυρα για να καταλάβετε που ευθεία και αριστερά βγαίνεις Κηφισίας προς Κηφισιά κλπ και μετά το φανάρι δεξιά πας προς Αθήνα.
    Λοιπόν κόκκινο καρακόκκινο και έχω κάτσει κανονικότατα και περιμένω. Απέναντι μου ΙΧ επίσης περιμένει ο άνθρωπος.
    Στον καθρέφτη μου βλέπω φως το οποίο πλησιάζει γρήγορα... πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα!
    Κοίτα το μαλάκα λέω με το ζόρι θα σταματήσει... μα τι κάνει... δεν κόβει, δεν θα προλάβει...
    και ο αρχιδολοφόνος περνά με μεγάλη ταχύτητα μιλάμε για πραγματικά μεγάλη ταχύτητα κανονικότατα το κόκκινο χωρίς να κόψει ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Στεγνότατα!!!!!!!
    Μετά έκατσα και κοίταγα τον τύπο στο ΙΧ που περίμενε ο ανθρωπάκος κανονικά κι αυτός εμένα. Σίγουρα σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο πράγμα:
    Κι εγώ σκέφτηκα:
    Εγω πλεον,συμμετεχω ενεργα στην αντιμετωπιση τους.Η τους κυνηγαω η σταματαω και τους μιλαω.
    Καλα τον τιγρη γιατι τον εχεις?
    Εχτες σε δρομο διπλης κατευθηνσης,με μια λωριδα κυκλοφοριας για τον καθε οδηγο,δρομος χωρις πολυ κινηση,οδηγος κουτιου ειχε κατσει στο αντιθετο ρευμα με αλαρμ αναμμενα και δεν ξερω εγω τι περιμενε.
    Σταματησα και του ζητησα να μπει στο κανονικο ρευμα κυκλοφοριας.Ενα παπακι ερχονταν και του αναβοσβησα τα φωτα να καταλαβει τι συμβαινει και εκοψε ευτυχως.
    Περιμενα και ξαφνικα βγαινει ο συνοδηγος και μου ζηταει συγνωμη.Εγω εξακουλουθησα να περιμενω και να αναβοσβηνω τα φωτα στα οχηματα που ερχονταν,γιατι ταυτοχρονα 2 οχηματα δεν χωραγαν στο δρομο.
    Τελικα ξερετε τι εγινε.
    Ο συνοδηγος εκανε μαθηματα οδηγησης στον οδηγο στις 10 η ωρα το βραδυ στο αντιθετο ρευμα.:a31:
    Κατεβηκε πηρε τ'αμαξι και εφυγαν.
    Προλαβετε τους πριν σας προλαβουν.
    Αν γινει το κακο μετα δεν διορθωνετε τιποτα.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

λέω εγώ τώρα...
    δεν λες παλι καλα που ο π@παρας ειδε αυτη τη φορα το κοκκινο και δεν το περασε ΠΑΛΙ για πρασινο?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Re: Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω πλεον,συμμετεχω ενεργα στην αντιμετωπιση τους.Η τους κυνηγαω η σταματαω και τους μιλαω.
    Καλα τον τιγρη γιατι τον εχεις?
    Εχτες σε δρομο διπλης κατευθηνσης,με μια λωριδα κυκλοφοριας για τον καθε οδηγο,δρομος χωρις πολυ κινηση,οδηγος κουτιου ειχε κατσει στο αντιθετο ρευμα με αλαρμ αναμμενα και δεν ξερω εγω τι περιμενε.
    Σταματησα και του ζητησα να μπει στο κανονικο ρευμα κυκλοφοριας.Ενα παπακι ερχονταν και του αναβοσβησα τα φωτα να καταλαβει τι συμβαινει και εκοψε ευτυχως.
    Περιμενα και ξαφνικα βγαινει ο συνοδηγος και μου ζηταει συγνωμη.Εγω εξακουλουθησα να περιμενω και να αναβοσβηνω τα φωτα στα οχηματα που ερχονταν,γιατι ταυτοχρονα 2 οχηματα δεν χωραγαν στο δρομο.
    Τελικα ξερετε τι εγινε.
    Ο συνοδηγος εκανε μαθηματα οδηγησης στον οδηγο στις 10 η ωρα το βραδυ στο αντιθετο ρευμα.:a31:
    Κατεβηκε πηρε τ'αμαξι και εφυγαν.
    Προλαβετε τους πριν σας προλαβουν.
    Αν γινει το κακο μετα δεν διορθωνετε τιποτα.

Σωστά όλα αυτά αλλά φίλε μου.. κόλλησα!
    Έμεινα σου λέω εκεί! Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που είδα. Όπως έμεινε και ο άλλος ο κακομοίρης ο οδηγός απέναντι μου.
    Σε πολλές περιπτώσεις βρίζεις, βλαστημάς κάνεις κάποιο νόημα... εχτές τίποτα!
    Δύο άτομα είχαμε μείνεικαι απλώς κοιταζόμασταν. Ούτε νεύμα δεν κάναμε...
    Αλλά να σας πω κάτι;
    Θα το πω κι ας με παρεξηγήσουν κάποιοι και είναι η πρώτη φορά που λέω κάτι τέτοιο:

Χάθηκε εκείνη την ώρα να περνάει ο τρελλός των ΒΠ με το χάμερ;;;;;;;;; Χάθηκε;;;;;;

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

λέω εγώ τώρα...

Το παρακάτω σου δείχνει άνθρωπο που ξεχάστηκε;

Αν δεν υπήρχε άλλος στο φανάρι, λέω ΟΚ, μπορεί και να αφαιρέθηκε και να μην είδε το φαναρι.

Στο φανάρι ήταν ήδη σταματημένοι 1 μηχανή και 1 αυτοκίνητο. Λες να μην τους είδε;

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Ο τυπος ειναι βλακας κι οχι εγκληματιας.

Ο εγκληματιας κανει ενα φονικο λογο δολου συμφεροντως παθους και ως ενα σημειο εχει την αισθηση της πραξης του ,οτι ας πουμε, αφαιρεσε μια ζωη.

Ο βλακας περνα ενα κοκκινο και σαν οφελος εχει μονο την ευχαριστηση της ταχυτητας, την καταπατηση των κανονων (καταπιεσμενος) και λιγα λεπτα συντομοτερη διαδρομη.Αν εμπλακει σε ατυχημα ακομα κι αν δεν χτυπησει ο ιδιος εχει τεραστιες πιθανοτητες να μπλεξει νομικα οσο και ηθικα (πχ τυψεις αν σκοτωσει ενα παιδι). Δηλαδη κανει μια ενεργεια οχι εγκληματικη,δεν παταει σκανδαλη σε οπλο στραμενο πανω σε καποιον,απλα περναει ενα κοκκινο φωτακι.Το αποτελεσμα μπορει να ειναι το ιδιο ,αυτο ομως του διαφευγει.αυτος ειναι ο βλακας.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Ο εγκληματιας κανει ενα φονικο λογο δολου συμφεροντως παθους και ως ενα σημειο εχει την αισθηση της πραξης του ,οτι ας πουμε, αφαιρεσε μια ζωη.

Ο βλακας περνα ενα κοκκινο και σαν οφελος εχει μονο την ευχαριστηση της ταχυτητας, την καταπατηση των κανονων (καταπιεσμενος) και λιγα λεπτα συντομοτερη διαδρομη.Αν εμπλακει σε ατυχημα ακομα κι αν δεν χτυπησει ο ιδιος εχει τεραστιες πιθανοτητες να μπλεξει νομικα οσο και ηθικα (πχ τυψεις αν σκοτωσει ενα παιδι). Δηλαδη κανει μια ενεργεια οχι εγκληματικη,δεν παταει σκανδαλη σε οπλο στραμενο πανω σε καποιον,απλα περναει ενα κοκκινο φωτακι.Το αποτελεσμα μπορει να ειναι το ιδιο ,αυτο ομως του διαφευγει.αυτος ειναι ο βλακας.
    Δε νομίζω να του διαφεύγει επειδή δεν έχει το μυαλό να το καταλάβει. Απλά δεν κάθεται να σκεφτεί τι αποτέλεσμα ενδέχεται να έχει αυτή του η κίνηση. Ισως δεν έχει χρόνο για τέτοιες σκέψεις, του πέφτουν βαριές. Και αυτό δεν είναι βλακεία, είναι από ανωριμότητα εως καφριλίκι.
    safety doesn't happen by accident

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Το παρακάτω σου δείχνει άνθρωπο που ξεχάστηκε;

Αν δεν υπήρχε άλλος στο φανάρι, λέω ΟΚ, μπορεί και να αφαιρέθηκε και να μην είδε το φαναρι.

Στο φανάρι ήταν ήδη σταματημένοι 1 μηχανή και 1 αυτοκίνητο. Λες να μην τους είδε;

δε λες ευτυχώς που τους είδε και πέρασε από δίπλα...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

ακριβως..
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Συμβαινουν αυτα.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ....
    Παιδες... ΠΡΟΣΟΧΗ
    Πρεπει να προσεχουμε ακομα και ''αυτους''....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός βλάκας να ήταν;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 181
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:00
  2. Χαμογελάω σαν Βλάκας
    από paramedic στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2007, 16:46
  3. ο βλακας
    από harpoon στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ