Παίδες γειά χαρά,
Ψήνεται κανείς για ψιλογρήγορη βολτούλα Ναύπακτο το Σ ή την Κ με επιστροφή αυθημερόν? Αναχώρηση το πρωί και επιστροφή το απογευματάκι πρίν νυχτώσει...
Παίδες γειά χαρά,
Ψήνεται κανείς για ψιλογρήγορη βολτούλα Ναύπακτο το Σ ή την Κ με επιστροφή αυθημερόν? Αναχώρηση το πρωί και επιστροφή το απογευματάκι πρίν νυχτώσει...
Δεν τα αφήνεις αυτά, και να έρθεις κανα άγιο να ανοίξει το ματάκι μας?
Πιθανώς να παίξει... (δεν γνωρίζω ακόμα) Κυριακή Βόλο,
Μήτσο "μεταξύ μας" αν σε ενδιαφέρει...
εκτός και αν θες την συγκεκριμένη διαδρομή της Ναυπάκτου...
Πότε θα πάτε εσείς Άγιο καμάρι μου? Θα με περιμένετε κι'εμένα ή θα με παρατήσετε να σέρνομαι μόνος μου στο δρόμο όσο εσείς θα τελειώνετε τους καφέδες/λουκουμάδες σας ???Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Δεν τα αφήνεις αυτά, και να έρθεις κανα άγιο να ανοίξει το ματάκι μας?
Λαμπρούκο δε το βλέπω για Βόλο ρε φίλε. Η εθνική δε με ξετρελαίνει καθόλου σαν ιδέα για βόλτα... Sorry.
εγω ψηνομαι για ναυπακτο αλλα το "ψιλογρηγορη" δεν ξερω αν θα το καλυψωμιας και δεν εχω κανει ποτε πριν τη διαδρομη (και ομως...) και δρομο που δεν τον ξερω δεν μπορω να τον παω γρηγορα.
Τι έχεις υπόψη με το "ψιλογρήγορη"?![]()
![]()
αν κανονιστει τελικα τπτ για την κυριακη πειτε....:wacko:
εκατσε αναπαντεχο ρεπο...![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Μην ανησυχείς ρε, χαλαρά θα πηγαίνουμε. Εγώ έχω να πάει εκεί... μήνες ολόκληρους. Όλοι μαζί θα πηγαίνουμε, don't worry.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
εγω ψηνομαι για ναυπακτο αλλα το "ψιλογρηγορη" δεν ξερω αν θα το καλυψωμιας και δεν εχω κανει ποτε πριν τη διαδρομη (και ομως...) και δρομο που δεν τον ξερω δεν μπορω να τον παω γρηγορα.
Τι έχεις υπόψη με το "ψιλογρήγορη"?![]()
![]()
ok μεσα (βέβαια, τέτοια ώρα που το ποστάρω...τεσπα). Μήτσος1, αν ισχύει ακόμα, δες τα πμ σου για το κινητό μου (δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ για να γίνει συνενόηση από εδώ)
Μήτσε, το πρωί στις 11 mac!
αν γουστάρεις τραβήξου!
όσο για τον αν θα σε περιμένουμε....
ΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
![]()
Εγώ θα πάω μέχρι τον άγιο για μια βολτούλα.
Το τηλ του μήτσου δεν το έχω για να ξέρω τι θα κάνει.
εσυ ποιον αγιο εννοεις..??Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Εγώ θα πάω μέχρι τον άγιο για μια βολτούλα.
Το τηλ του μήτσου δεν το έχω για να ξέρω τι θα κάνει.![]()
αγιο κωνσταντινο..??![]()
αν δεν γινει για ναυπακτο θα τραβηχτω μαζι σας...![]()
![]()
ειναι και ωραια ωρα ..11...![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Άγιος Ιωάννης Ρώσσος!
Εύβοια!
Τι μηχανάκι έχεις?
636 '04....Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Άγιος Ιωάννης Ρώσσος!
Εύβοια!
Τι μηχανάκι έχεις?![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
11 έχουμε αναχώρηση!
cbr 1000 rr 05 μαύρο με lazer εξατμισούλα, vtr 1000 f μαύρο, που όταν παίρνει μπροστά, κάνει πολύ σαματά και ένα cbr 600 rr Μοvistar!
Αυτοί είμαστε σίγουρα!