Υπαρχει καποιος τροπος ρε παιδια για να πουμε σε καποιον οτι κανει μεγαλο λαθος, χωρις να παρεξηγηθουμε?
Την Παρασκευη το βραδυ προς Σαββατο, κατα τις 1:50 με 2:00 γυρναω απο κατι κρασακια, στο Πολυγωνο προς το σπιτι. Ανεβαινω απο τα Τουρκοβουνια για να πεσω στο Γαλατσι πηγαινοντας σχετικα χαλαρα. Φορουσα μπουφαν με προστατευτικα, γαντια, μποτες και φυσικα κρανος.
Δεν θυμαμαι σιγουρα αν τον εφτασα εγω ή με περασε πιο πριν ενας τυπας με Τρανσαλπ, με μονη προστασια το κρανος και μπουφαν (με πεπουλο?) που φουσκωνε απο τον αερα. Τον ακολουθω για λιγο (καμμια 150αρια μετρα) και στην παρατεταμενη αριστερη πριν πιασει την κατηφορα για το Γαλατσι, μου κανει εντυπωση, οτι ο δικος ΔΕΝ στριβει με τιποτα! Μενω πισω του και οταν ξαναπιανει ευθεια ξανασκοτωνει το ΤΑ. Στο πρωτο φαναρι, σκεφτομαι να του πω να μην το τρεχει τοσο γιατι δεν (το) ξερει ακομα καλα, αλλα αναβει το φαναρι και φευγει του σκοτωμου. Στο αμεσως επομενο (Γαλατσιου & Βεϊκου) προσπαθω να τον κοψω (αν θα παρεξηγηθει ή οχι), αλλα ακουω προετοιμασια για κοντρα (ταχυτητα, στροφες) και αναβοντας πρασινο φευγει πυροβολημενος.
Ξανα διπλα-διπλα σε 500 μετρα. Αποφασιζω να του δειξω λιγο μηπως και σταματησει (μιας και κινδυνευε κατα την γνωμη μου). Αναβει πρασινο φευγω γεματος, φετα στην πρωτη δεξια, καπακι φετα στην αριστερη, ισιωνω και φρεναρω σταματοντας στο φαναρι. Ο τυπος αν και ξεκινησαμε μαζι (με δευτερα τον περασα) εχει μεινει καμμια 200αρια μετρα πισω στα 600, μιας κι ειχε δυο κλειστες σχετικα στροφες. Δεν σταματαει καν διπλα μου. Προχωραει και περναει με κοκκινο (προσεκτικα). Στο επομενο τον ξαναφτανω χωρις καμμια διαθεση για παιχνιδι. Με το που με βλεπει διπλα του ξαναπερναει με κοκκινο (ενω πριν περιμενε).
Τελικα πηγαιναμε στην ιδια ακριβως κατευθυνση.
Στις τρεις γεφυρες πηγε "νομιμα" (αριστερα και δεξια, αντι για ευθεια κατω απο την γεφυρα), αλλα περνοντας κοκκινα περασε απο μπροστα μου και εγω δεν ξανασχοληθηκα.
Αληθεια θα μπορουσα να κανω κατι ωστε να τον "προστατευσω" απο τον εαυτο του?
ΥΓ: Μου ειχε ερθει η ιδεα να βαλω τιτλο στο ποστ αυτον που ειχε δημιουργησει εκεινο τον χαμο με αποτελεσμα την αποχωρηση του NLS, αλλα δεν πιστευω οτι το παιδι ηταν "βλακας", απλως δεν ηξερε ...![]()