Οντως βρε Μακη χαθηκε τελειως,τι στο καλο δεν εχει βαλει ακομα ιντερνετ στο σπιτι? Μονο πο την δουλεια εμπαινε ο τζαπατζης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????
Οντως βρε Μακη χαθηκε τελειως,τι στο καλο δεν εχει βαλει ακομα ιντερνετ στο σπιτι? Μονο πο την δουλεια εμπαινε ο τζαπατζης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Που σαι ρε Λαμπρουκοοοοοοοο????![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΑ ΝΤΕ, ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!!
![]()
![]()
Τι φωναζετε ωρε,ειπαμε στο πατρικο του ο Λαμπρος ΔΕΝ εχει συνδεση,οποτε...αποτοξινωση!Κι εσεις αμα ειχατε το ποδι στον γυψο το ιντερνετ θα σκεφτοσασταν?![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
...Κι εσεις αμα ειχατε το ποδι στον γυψο το ιντερνετ θα σκεφτοσασταν?![]()
![]()
![]()
EΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!
![]()
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ???
ΜΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?![]()
![]()
:a13:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
εχει ενα δικιο ε!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
EΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!
![]()
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ???
ΜΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?![]()
![]()
που να πλενεις το γυψο απο τις λασπες τωρα.................
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Λαμπρο περαστικά και γρήγορα πίσω, γιατί κάτι CBFάδες και κάτι Hornetάκηδες παραπαίρνουν θάρρος τώρα που λείπεις .............![]()
![]()
![]()
Περαστικά και από μένα.![]()
Είχα μέρες να μπω και ...![]()
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άϊντε ρε και μου'λειψε το άβατάρ σου !
:rotflmao:![]()
Μάγκες γεια σας..
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας..Να'στε όλοπι καλά,όρθιοι και προσοχή ρε πούστη μου..
Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα είπαν τα παιδιά..Ημουνα με το παπί,πήγα να διασχίσω κάθετα ένα δρόμο δεν είδα στοπ..Αυτό που είδα ήταν ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζω όλο και περισότερο..Ώσπου..μπουμπ..Έπεσα πάνω στο στο πίσω μέρος του,έφερα κανα δυο τούμπες στον αέρα και προσγειώθηκα ανάσκελα στο τέλος του δρόμου..Ίσως στάθηκα και τυχερός μες στην ατυχία μου καθώς δεν είχα κανένα άλλο χτύπημα εκτός από το συντριπτικό κάταγμα στο μηρό (ο μηρός είχε γίνει 2 κομάτια και είχαν παει αλλού για αλλού..)
Mε πήρε ασθενοφόρο,πήγα στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ χειρουργήθηκα..Η πρώτη μέρα μέχρι να χειρουργηθώ ήταν βασανιστική..Η εγχειρηση πήγε καλά (τοποθετήθηκe σίδερο ενδομυελικά (μέσα στο κόκκαλο)),και από τότε δεν έχω πόνους πάρα μόνο κάποιες μικροενοχλήσεις κάποιες φορές..
Τις πρ΄ωτες εβδομάδες η μετακίνησή μου ήταν λίγο ταλαιπωρία,τώρα μετακινούμαι πιο άνετα..Κάνω ασκήσeiς ενδυνάμωσης και την περασμένη Πέμπτη που με είδε ο γιατρός είπε οτι πάει πολύ καλά..Από την Κυριακή που μας έρχεται που κλείνει μήνα η σχέση μου με τη σιδεριά θα αρχίσω να το πατάω κανονικά-με πατερίτσες παντα..Επανεξέταση αρχές Γενάρη και βλέπουμε..
Γενικώς πάω καλά και ψυχολογικά είμαι κομπλέ από την πρώτη στιγμή (βέβαια μια παροδική στενοχώρια την ένιωσα όταν μου φέρανε στο σπίτι το κουτί από το motocard με τα πράγματα που είχα παραγγείλει..-α,μπήκε και η Remus :rotflmao: )
Όσο για τα στοπ, μου είπαν τα παιδιά οτι δεν ήταν ευδιακριτα (κάποιος που πέρασε πάλι παό το σημείο μου είπε οτι έχουν καθαριστεί τα κλαδιά στο ένα στοπ)..Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε αυτό παρά μόνο στον εαυτό μου..Δεν θυμάμαι να κοίταξα παρά πηγα καρφί να περάσω το δρόμο (δεν έτρεχα)..Και προτεραιότητα να μην είχα σε διασταυρώσεις πάντα έκοβα,αυτή τη φορά πως στο διάολο την έπαθα...δεν μου φταίει κανένα κρυμένο στοπ..
Thanx και πάλι,πάντα εξοπλισμό και προσοχη..
Πότε θα τα ξαναπούμε δεν ξέρω..
Πάντα όρθιοι όλοι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
remali, μην χανεις το κουραγιο σου, και ολα θα πανε καλυτερα, αρκει να εισαι συνεχεια με ενα (αντε, και 101) χαμογελα στο... στομα σου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: ημουν ο πρωτος απο κατω του!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
Μάγκες γεια σας..
.......
Πάντα όρθιοι όλοι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα πιο ομορφα νεα της ημερας...
να εισαι παντα καλα αδερφε![]()
να προσεχεις...
θα τα πουμε μαλλον κ απο κοντα οταν ερθω ελλαδα
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
Μάγκες γεια σας..
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας..Να'στε όλοπι καλά,όρθιοι και προσοχή ρε πούστη μου..
Γενικώς πάω καλά και ψυχολογικά είμαι κομπλέ από την πρώτη στιγμή (βέβαια μια παροδική στενοχώρια την ένιωσα όταν μου φέρανε στο σπίτι το κουτί από το motocard με τα πράγματα που είχα παραγγείλει..-α,μπήκε και η Remus :rotflmao: )
Πότε θα τα ξαναπούμε δεν ξέρω..
Πάντα όρθιοι όλοι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φτου σου ρε πούστη μου....
![]()
ένας έγραφες στα fazer και πήγες και τσακώθηκες με αμάξι...
άντε μπες γράψε για τη remus τώρα...
![]()
![]()
![]()
κάθε δυσκολία θα σε κάνει καλύτερο...
να το προσέχεις το ποδάρ' ... αγάλι-αγάλι και όλα θα πάνε καλά...
![]()
![]()
![]()
Λαμπρούκο συνονόματε το πιο πιθανό είναι να τα πούμε την Πέμπτη!!!![]()