Βρε συ Sniper, επιδη δε με λεει ο DukasII, ξερεις την ιεραρχια εγκρισης εσυ???
Α ναι ξεχασα να ρωτησω: gcrook & DukasII επιτρεπετε να ποσταρω εδω μεσα???![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Σε ποιόν;Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Να κανω τωρα και γω μια ερωτηση??
Κοίτα, κανείς δεν είπε σε κανένα να φύγει. Ούτε νομίζω έχει τεθεί ποτέ σαν κριτήριο εγγραφής ή/και παραμονής στο φόρουμ να έχει κανείς μηχανή.
Το θέμα είναι αν αυτός που γράφεται έχει να πει κάτι περισσότερο απο ανούσιο chatάρισμα.
Για μένα μετράει όχι η κατοχή διτρόχου αλλά η συνολική "προσφορά" εδώ μέσα. Τι να τον κάνω τον όποιο μηχανόβιο αν γράφει μόνο στα πρόβατα και ούτε κοιτάει τι λέμε παραέξω.
Και, για να προλάβω οποιονδήποτε, αυτά είναι ΚΑΘΑΡΑ προσωπικές μου απόψεις και δεν έχουν να κανουν με το τι θέλει η διεύθυνση του φόρουμ
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρατσισμός ακόμα και στα μηχανάκια???Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Που βαδίζει ρε παιδιά αυτό το forum?
Και εξηγούμαι: μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός οτι διάφοροι χρήστες του moto.gr δεν είναι ΚΑΝ κάτοχοι μοτό και πολλοί επίσης κυκλοφορούν με παπιά(!) και σκούτερ...Μα είναι forum αυτό για μηχανές?
Αν είναι έτσι εγώ έχω να προτείνω κάτι άλλο. Να ποστάρουμε εδώ μόνο όσοι έχουμε μηχανή που τελικιάζει στα 200+. Συνεπώς εσύ δεν είσαι μέσα με το BMW. Λυπάμαι
:a31:
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Είδες αν έχεις BMW? Είσαι σοβαρό αγόρι.... κι απαντάς επί της ουσίας....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε ποιόν;
Κοίτα, κανείς δεν είπε σε κανένα να φύγει. Ούτε νομίζω έχει τεθεί ποτέ σαν κριτήριο εγγραφής ή/και παραμονής στο φόρουμ να έχει κανείς μηχανή.
Το θέμα είναι αν αυτός που γράφεται έχει να πει κάτι περισσότερο απο ανούσιο chatάρισμα.
Για μένα μετράει όχι η κατοχή διτρόχου αλλά η συνολική "προσφορά" εδώ μέσα. Τι να τον κάνω τον όποιο μηχανόβιο αν γράφει μόνο στα πρόβατα και ούτε κοιτάει τι λέμε παραέξω.
Και, για να προλάβω οποιονδήποτε, αυτά είναι ΚΑΘΑΡΑ προσωπικές μου απόψεις και δεν έχουν να κανουν με το τι θέλει η διεύθυνση του φόρουμ
![]()
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!!!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΞεκόλααααΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είδες αν έχεις BMW? Είσαι σοβαρό αγόρι.... κι απαντάς επί της ουσίας....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εσενα μου πε οτι σε εχει αναλαβει ο κυριος Julius...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
δε μου επιτρέπεται να σου απαντησω.
Loipon............, opoios thelei na grafei edo prepei :
A. Na odigaei pano apo deka xronia
B. Na exei toylaxiston mia motosykleta me pano apo 50 aloga
C. Na einai gnostis texnikon thematon
D. Na kanei etoisios toylaxiston dyo megala service
parakalo steilte fototypia diploma, adei kykloforias motosykletas kai service manual sto 09064521452 15"/0.6euro
:a026: :a41: :a41: :a41:
Προφανώς ξέφυγε η κατάσταση...
Οκ να μην ξαναμπεί τότε κανένας προβληματισμός για το θέμα...γιατί πάντα θα καταλήγει σε παρεξηγηση. Εγω το είπα δεν τίθεται ζήτημα να αποκλειστεί κάποιος, ο καθενας όπου γουστάρει μπαίνει και όπου γουστάρει γράφει απλά συνεχίζω να πιστευω πως είναι πρόβλημα...
Ας είμαι κι ο μόνος που το πιστεύει!:smilea:
αυτό το βάζεις για τα ΚΤΜ μάστορα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
D. Na kanei etoisios toylaxiston dyo megala service
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατι, νομιζεις οτι σας εχω παρει στα σοβαρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ξεκόλαααα![]()
![]()
Ο καθενας κανει και λεει οτι πιστευει και οτι θελει... το ιδιο και εγω...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@DukasII: εφ οσων δεν επιτρεπετε να με απαντησεις γιατι με απαντς???![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Οκ πες μας τουλάχιστον που ακριβώς έγκειται το πρόβλημα αν ποστάρουν οι παπέοι και οι σκουτεράδες. Προσωπικά είμαι κάτοχος ενός Hornet και ενός παπιού. Πειράζει να μαθαίνω και πραγματάκια από την εμπειρία ενός άλλου που αφορούν το παπί? Αν ναι τότε να πάρω το δίκανο να το εκτελέσω το καημένο το Birdie μουΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Προφανώς ξέφυγε η κατάσταση...
Οκ να μην ξαναμπεί τότε κανένας προβληματισμός για το θέμα...γιατί πάντα θα καταλήγει σε παρεξηγηση. Εγω το είπα δεν τίθεται ζήτημα να αποκλειστεί κάποιος, ο καθενας όπου γουστάρει μπαίνει και όπου γουστάρει γράφει απλά συνεχίζω να πιστευω πως είναι πρόβλημα...
Ας είμαι κι ο μόνος που το πιστεύει!:smilea:
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Και να ενοχλεισαι τοσο πολυ απο τα μερη που γραφω ποστ να το ξερω να ζηταω την εγκριση σου πριν γραψω μεσα στο φορουμ....![]()
Αι μειντ μαι ποιντ![]()
Εκατσα και εγραψα 2 πραγματα αλλα τα εσβησα.
Θα το πω πιο ωμα αυτο που εσβησα.
Αυτος που αγαπαει την μοτοσυκλετα και θελει να παρει, κανει μπαμ.
Αυτος που θελει να παρει και να δωσει φαινεται.
Να δω τι θα κανει το μισο φορουμ αμα κοπουν 2 κατηγοριες εδω μεσα.
Στο διπλανο φορουν διαβασα τις προαλλες οτι ο CD και με το δικιο του ξενερωσε με το σπαμ καμια 10αρια ατομων σε μοτοφορουμ.
10!
ΓΟΥΑΟΥ!!!
Που να ηταν αντμιν εδω.
Θα ειχε τιναξει τα μυαλα του στον αερα.
Πλεον ολο το φορουμ σπαμαρει.
Πολλοι λιγοι εχουν την διαθεση να ασχοληθουν.
Γιατι να κατσω να λαβω μερος σε μια συζητηση που με ενδιαφερει αφου το πιο πιθανο ειναι οτι θα γαμηθει απο την γεννηση της;
Τεσπα εχω αρχισει να βαριεμαι πλεον.
ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΜΕ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΑ 30 ΑΤΟΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ;
ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΝΤΙΝΗ Η ΚΑΙΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΜΕ Ε;
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΠΑΜ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ;
ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΧΑΛΟ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΤΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ;
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΤΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ......
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εσένα δεν σε έστειλε κανείς να γαμηθείς και ανησύχησες ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αυτό το βάζεις για τα ΚΤΜ μάστορα;![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εγω εχω και φορτωτη.
Γινομαι mod?
![]()