Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 164

Θέμα: Που βαδίζει το forum?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γλυκό και ανέμελο αγόρι ...

(ξέρουμε ότι έγινες άντρας πλέον, αλλά ....)
    Προτιμω να μου τα λενε χυμα και ας τσουξει πιο πολυ απο τις μπηχτες Αντωνη.
    Τωρα που ανδρωθηκα μπορω να τα δεχτω καπως καλυτερα

Δεν πειραζει που γινομαι αδικος καμια φορα.
    Δεν ειμαι ο μονος.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΜΕ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΑ 30 ΑΤΟΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ;
    ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΝΤΙΝΗ Η ΚΑΙΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΜΕ Ε;
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΠΑΜ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΝ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
    ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΧΑΛΟ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΤΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ......

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ;
    +1000

Μαζί σου.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αι μειντ μαι ποιντ

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ;

τώρα θέλεις να απαντηθεί το ερωτημα σου, ενώ ήδη έχεις απαντήσει;

new wave πλέον......
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Γιώργο μην στενοχωριέσαι ρε ΦΙΛΕ .

θελουμε δεν θέλουμε είναι μικρογραφία εδω μέσα!

πέρσι και πρόπερσι είχαμε περισσότερο χρόνο ελέυθερο προφανώς!

η σκατοζωή στους ρυθμούς της καθημερινότητας πιέζει αφόρητα!

αλλά όπως και στη ζωή που ειναι γεμάτη απο λοφίσκους και κοιλάδες, απο ακμές και παρακμές που διαδέχονται η μια την άλλη, έτσι και εδώ, αλλάζουν τα στάνταρ... επανέρχονται και ουτο καθ'εξής!

εγω πάντως πέρσι και πρόπερσι έβλεπα 30 να πηγαινουμε πολλες φορες διχως αυριο χωρις να ξερουμε πως και γιατί σε δημοσιους δρόμους...

και τωρα τους βλέπω να γυροβολούν σε πίστες ψαχνοντας την τελευταια λεπτομέρεια...

και αυτο με χαροποιεί ιδιαίτερα, διοτη κάπως έτσι υποσεινηδητα η Παιδεία η μοτοσυκλετιστική ανεβαίνει σκαλοπάτια!

Το πρόβλημα είναι τελικά οτι κανένας δεν θέλει να συζητήσει τελικά και πάντα(ή σχεδόν πάντα ΟΛΑ καταλήγουν σε διαμάχη...Δηλαδή με τους χαρακτηρισμούς και τα βρισιδια που γράφτηκαν να θεωρήσω οτι αν τα συζητάγαμε από κοντά μάλλον θα έπεφτε ξύλο. Τι να πω κρίμα!

ps. το σκουλήκι με την bmw!

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    τώρα θέλεις να απαντηθεί το ερωτημα σου, ενώ ήδη έχεις απαντήσει;

new wave πλέον......
    Εσύ δε θες καφέ αλλά παστό χοιρινό.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Το πρόβλημα είναι τελικά οτι κανένας δεν θέλει να συζητήσει τελικά και πάντα(ή σχεδόν πάντα ΟΛΑ καταλήγουν σε διαμάχη...Δηλαδή με τους χαρακτηρισμούς και τα βρισιδια που γράφτηκαν να θεωρήσω οτι αν τα συζητάγαμε από κοντά μάλλον θα έπεφτε ξύλο. Τι να πω κρίμα!

τις παλιές καλές εποχές.... επίσεις πέφτανε βρισίδια.
    Αλλά πέφτανε και μπύρες

Τωρα όμως διακρίνω....ειρωνεία, ψιλοδούλεμα, και αδιαφορία.

όσο για τις βόλτες που είπε πρίν ο Γιώργος;

Πραγματικά, δεν ήξερες σε ποιά να πρωτοπάς.

ελπίζω να είναι περαστικά!
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Ξεκόλα ρε κι εσύ, μην ακους τον παλιάνθρωπα και όποιον άλλο τι λέει για τις bmw

Μια "ζωντανή" συζήτηση πάντα θα έχει και μια διαμάχη αλλιώς πεθαίνει. Στο κάτω κατω την άποψή σου είπες και καλώς, άσχετα αν δεν είχες σε όλα δίκιο (κατ' εμέ), ειπώθηκαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να ειπωθουν.

ps. το έτερο σκουλήκι με την bmw
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Τώρα εσύ ή παρεξήγησες ή πολύ καλά κατάλαβες ...!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    γιατι ολα πρεπει να ειναι ασπρο η μαυρο ?

οσο για τις βολτες..ανθρωποι γουσταρουν χωμα/ασφαλτο/διαδρομη/περιπετεια/ταχυτητα θα υπαρχουν παντα...

το θεμα ειναι για ποσο θα τα γουσταρουν...

δηλαδη φταινε τα ανεκδοτα κ οι γενικες που δεν πατε βολτες?

οσο για το ποιοι ειναι εδω μεσα κ γιατι ...ο καθενας για τους δικους του λογους..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Προτιμω να μου τα λενε χυμα και ας τσουξει πιο πολυ απο τις μπηχτες Αντωνη.
    Ζωρζ, κατάλαβες τι σΕ είπα ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ζωρζ, κατάλαβες τι σΕ είπα ???
    Λογω τιμης ΟΧΙ ρε Αντωνη:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Υπάρχει αρκετοί παλιοί χρήστες που διαβάζουν και δε γράφουν γιατί η database γνώσεων επάνω σε τεχνικά θέματα και μοντέλα τους καλύπτει και δεν έχουν να συμβάλουν ή να ρωτήσουν κάτι επιπλέον.

Υπάρχουν αρκετοί α-μήχανοι που διαβάζουν και δε γράφουν επίσης αλλά ενημερώνονται για τις μηχανές και μαθαίνουν πράγματα που ο περίγυρός τους δε μπορεί να τους μεταδώσει.

Υπάρχουν άτομα που έχουν μηχανή, συμβάλουν στην αύξηση της γνώσης (έστω και μέσω αποριών και διαδικασιών) και παράλληλα συμμετέχουν και στα πιο "ελαφρά" θέματα του φόρουμ αλλά με φειδώ και με προτεραιότητα τη μηχανή.

Υπάρχουν αρκετοί (και με αυξανόμενη τάση) μοτοσυκλετιστές που βλέπουν το moto.gr να ασχολείται κατά ~70% με άσχετα θέματα από τις μηχανές. Ξενερώνουν και τελικά οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ποιοτικό (ως προς τις μηχανές) περιεχόμενο του φόρουμ, σταματούν να ασχολούνται.

Υπάρχει κόσμος που δεν έχει μηχανή, θα ήθελε να έχει μηχανή αλλά πιθανότατα ποτέ δε θα αποκτήσει και αντί να διαβάζει και να μαθαίνει πράγματα ασχολείται μόνο με το cosmopolitan.

Δεδομένα.

1. Υπάρχουν πολλά fora στο ελληνικό Internet με θεματολογία συγκεκριμένη.
    π.χ. adsl.gr, cosmopolitan.gr, jokes.gr, kourema.gr, anekdota.gr, stixoi.gr , podosfairo.gr, zoo.gr, syntrofoi.gr, gamitheite.gr

2. Ως χρήστες μοτοσυκλέτας δε παύουμε φυσικά να είμαστε πολίτες, φίλοι, χιουμορίστες κλπ. συμμετέχουμε στα κοινά, παρακολουθούμε την κοινωνία της οποίας είμαστε μέρος, πολλοί επαγγελλόμαστε ιδιότητες που μας κάνουν κοινωνούς ή πολέμιους των πραγμάτων , καταστάσεων που βιώνουμε και ως εκ τούτου στο φόρουμ του βασικού μας ενδιαφέροντος (μηχανές) θα ασχοληθούμε και με τα κοινά.

3. Η έλλειψη επικοινωνίας και η μοναξιά πολύ κόσμου τον οδηγεί στο internet ως διέξοδο κοινωνικοποίησης και ένα πλούσιο, πολυπληθυσμικό και ενεργότατο forum (όπως είναι το moto.gr) αποτελεί σημείο επαφής ακόμα και για κόσμο που αδιαφορεί για το κυρίως θέμα του φόρουμ.

Σχόλια.

Κανείς εκ των χρηστών ή/και συντηρητών (Moderators) δεν είναι σε θέση να διώξει ή να αποτρέψει κόσμο να μπαίνει και να συμμετέχει στο φόρουμ.

Οι διαχειριστές (administrators) και οι αρχικοί δημιουργοί του forum το ξεκίνησαν ως μια παρέα με κοινή συνισταμένη τη μηχανή. Στην πορεία από 500-2000 άτομα (τα πρώτα χρόνια) οι χρήστες εκτοξεύτηκαν στους 16000 με αρκετούς από αυτούς να είναι ενεργοί. Ο έλεγχος γίνεται πιο δύσκολος.

Οι χρήστες θεωρούν το φόρουμ δικαίωμα/κτήση/δεδομένο και, καλώς κατά μία έννοια, χώρο τους. Ιδιοκτήτες όμως υπάρχουν. Και μπορούν ανά πάσα στιγμή να οριοθετήσουν τη θεματολογία , να αποτρέψουν ή να επιτρέψουν την όποια θεματολογία. Το αν ή πότε θα το κάνουν και ποια θα είναι η αφορμή δε ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι από τα 10 νέα τόπικς, δύο με τέσσερα αφορούν τις μηχανές. Ολα τα υπόλοιπα κατανέμονται σε ανέκδοτα (απαραίτητο το χαμόγελο στη γαμωζωή μας), στις ποδοσφαιρικές διαμάχες και σε άλλα cosmopolitan threads. Οποιος είναι ευχαριστημένος με αυτό παραμένει. Αλλοι την κάνουν.

Οπως έχει ειπωθεί και θα ξαναλεχθεί, όποιος δε γουστάρει του επιστρέφεται η άυλη συνδρομή του και γεια μας ή τρώει μόνο τις πατάτες από τη γάστρα.

Η προσωπική μου θέση είναι ότι το τελευταίο διάστημα το κακό έχει παραγίνει. Χάνουμε αξιόλογο μηχανόβιο κόσμο που με τη συμμετοχή του θα κερδίζαμε αρκετοί. Εχουμε αρκετούς και κυρίως αρκετές που μπαίνουν εδώ μόνο για την πλάκα, τον χαβαλέ και το cosmopolitan και για να νομίζουν ότι ανήκουν κάπου και δεν έχουν ούτε θα έχουν καμία σχέση με μηχανές. Δε θα αναφερθώ στη πιθανότητα ανεύρεσης συντρόφων γιατί το θεωρώ προσβλητικό και για τους μεν και για τους δε. Είναι μεν μέσα στη ζωή μας αλλά δεν είναι ούτε πανάκεια ούτε ο σκοπός του φόρουμ.

Παραμένω θεατής, χρήστης, συμβάλω στη συντήρηση εκεί όπου μπορώ να βοηθήσω αλλά παύω να θεωρώ συμφορουμίτες/συμφορουμίτισσες όλους όσοι μπαίνουν μόνο για το θεαθήναι. Αν ήθελα να συμμετέχω σε φόρουμ "για ότι να 'ναι" θα έψαχνα φόρουμ "για ότι να είναι". Αν δεν είχα κάτι να πω ΔΕ θα έγραφα. Τους γνωστούς και φίλους που μπορεί να έχω κάνει εδώ μέσα μπορώ να τους δω και εκτός Δέλεαρ ή /και να τους μιλήσω σε άλλο μέσο.

Μιλώ ως απλός χρήστης της τρίτης κατηγορίας. είμαι ο Τάσος και είμαι (?) καλά....

AYTA EXEI H ANΩΝΥΜΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ LIVE ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥΡΕΙΣ.
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ PC)ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    EMENA PANTVS DEN ME PEIRAZEI AN EXEI MHXANH H TRAKTER KAPOIOS ALLA
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΘΕΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    είμαι ο Τάσος και είμαι (?) καλά....
    :

Τάσο πολύ σωστή απογραφή!

ΣΠΑΜ off απο εμένα!

Ρεσπέκτ!

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι σημαίνει για εσάς το Forum?
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2014, 15:19