[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Χωρις να θελω τιποτα ευσημα ή οτιδηποτε αλλο,
QUOTE]
δε νομίζω Χρήστο οτι κανεις θα έδινε εύσημα επειδη σταματαμε σε κοκκινο.........το αυτονόητο ας πούμε.....
χάρτες ???![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Χωρις να θελω τιποτα ευσημα ή οτιδηποτε αλλο,
QUOTE]
δε νομίζω Χρήστο οτι κανεις θα έδινε εύσημα επειδη σταματαμε σε κοκκινο.........το αυτονόητο ας πούμε.....
χάρτες ???![]()
![]()
![]()
![]()
η πρωτη σκεψη ειναι :Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
και κοκκινίζει αυτο το φανάρι και είσαι μόνος σου και βλέπεις καθαρά οτι δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα να κινείται, το περνάτε ή περιμένετε να πρασινίσει και συνεχίζετε?
eeeeeeeeeeeeeeeeeeendooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
ρε τατι που κολάει αυτό τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
αυτό ελα να το πεις σε παρακαλω σε εκεινο το παπακι που μου διέλυσε το γόνατο, οταν περασε το κοκκινο
(και προσπάθησε να ξεχωρίζεις τα σοβαρά ποστ απο τα αστεία... έστω κι αν τα τελευταία δεν είναι πετυχημένα)
το παπάκι πέρασε "κατ' επιλογήν" ή απλα αφαιρέθηκε και πέρασε αέρα;
Λοιπόοοοον, επι της ουσίας...
Αν ο σκοπός είναι η κοινωνιολογικη/στατιστική μελέτη σχετικά με το αν περνάμε κόκκινο (υπο τις γνωστές σάλτσες/προυποθέσεις μπλα μπλα μπλα - λες και θα λέγαμε "ναι, περνάω πάντα αέρα και στα @@@δια μου οι έλεγχοι), ναι το 90% (πλην του![]()
) περνάει
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
έλεος ρε μλκ που θέμε και χάρτες για βυτίναΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να βγαλω μωρε καμμια διαδρομη της προκοπης για τους "α-Χρηστους" που θα πανε προς Βυτινα ...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Γιατί ντε και καλά πρέπει να ακούσεις συμβουλές ή προβληματισμούς σε ένα τέτοιο θέμα; Τα κόκκινα φανάρια δεν είναι riding tips να τα εφαρμόσεις στην οδήγηση σου.
Αν νοιώθεις άσχημα περνώντας κάποιο κόκκινο.....απλά σταμάτα να το κάνεις. Δεν μπορεί να υπάρχει συλλογική αντιμετώπιση τετοιων θεμάτων από τα μέλη ενός φόρουμ. Όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να περνάμε κόκκινα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλά δεν είπα ντε και καλά οτι πρέπει να ακούσω συμβουλες για τα φαναρια.........μια συζήτηση ανοιξα...........Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Γιατί ντε και καλά πρέπει να ακούσεις συμβουλές ή προβληματισμούς σε ένα τέτοιο θέμα; Τα κόκκινα φανάρια δεν είναι riding tips να τα εφαρμόσεις στην οδήγηση σου.
πωπω...........
ναι αλλά παίρνεις στα σοβαρά τΗν srx6Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
καλά δεν είπα ντε και καλά οτι πρέπει να ακούσω συμβουλες για τα φαναρια.........μια συζήτηση ανοιξα...........
πωπω...........![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ευχαριστώ για τη συμβολή σας στη μελέτη μου κάπταιν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[BΑν ο σκοπός είναι η κοινωνιολογικη/στατιστική μελέτη σχετικά με το αν περνάμε κόκκινο (υπο τις γνωστές σάλτσες/προυποθέσεις μπλα μπλα μπλα - λες και θα λέγαμε "ναι, περνάω πάντα αέρα και στα @@@δια μου οι έλεγχοι), ναι το 90% (πλην του![]()
) περνάει
[/B]
![]()
![]()
![]()
(πολύ αγριεμένοι είστε όλοι.........)![]()
Ρε συ Τάνια..... funduro έχει.... εδώ σταματάει στα πράσινα.... του σβήνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ευχαριστώ για τη συμβολή σας στη μελέτη μου κάπταιν!!
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
είμαστε νέα παιδιά και βράζει το αίμα μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
κι έχουμε πολύ καιρό να δούμε λίγο χωματάκι στη ρόδα μας...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:a16:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε συ Τάνια..... funduro έχει.... εδώ σταματάει στα πράσινα.... του σβήνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a31: :a16:
:a31: :a16:
:a31:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Περναω κοκκινο μονο οταν ελεγξω 15.000 φορες αν ερχεται κανεις και μονο βραδυ που βλεπω φωτα.
Αν και μεχρι να ελεγξω γινεται πρασινο και φευγω.
Ναι περναω, αναλογα τις διαθεσεις.
παντα περναω με κοκκινο (εξαιρουνται βαρβατα φαναρια)Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
και κοκκινίζει αυτο το φανάρι και είσαι μόνος σου και βλέπεις καθαρά οτι δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα να κινείται, το περνάτε ή περιμένετε να πρασινίσει και συνεχίζετε?
εννοείται πως παντα ελενχω καλα και μονο αμα μπορω να περασω με ασφαλεια περναω
αμα καθομουν σε καθε κοκκινο τα ποδαρακια μου θα ειχαν γινει μπριτζολακια
το lc8 παιρνει φωτια απο το κακο του οταν το εχεις ακινητο