Και νόμιζα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τιγκανα = τι-γκα-να = (αργκώ/slangτην κανουμε (με ελαφρα ή βαρια) πηδηματακια... = την κοπαναμε
pws to lene sto america?
![]()
![]()
![]()
Και νόμιζα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τιγκανα = τι-γκα-να = (αργκώ/slangτην κανουμε (με ελαφρα ή βαρια) πηδηματακια... = την κοπαναμε
pws to lene sto america?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δηλαδη αυτα που λεω ειναι πιπες?![]()
Κανε ρε συ και κανα quote![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνετε αυτή η κουβέντα.
Ο χρήστης, που μπορεί να χρησιμοποιεί το (δωρεάν) forum ο καθένας για το δικό του λόγο, έχει στο χέρι του ένα ποντίκι, με αυτό μπορεί να κάνει κλικ και να μπει σε όποια συζήτηση θέλει, όποτε και όταν θέλει, βλέποντας ποιος χρήστης το δημιούργησε και τι θέμα έχει.
Τουλάχιστον εμένα μου φένετε απλό.
![]()
Πολλες αποψεις γυρω απο ενα θεμα οπως παντα!
Αλλα για μισο λεπτο!
Εφυγαν οι φιλοι και ηρθαν αλλοι φιλοι που δεν εχουμε επαφη...αυτο επαθες γιωργο μου (gcrook) ισως καποιος συνδετικος κρικος-καταλυτης σταματησε να παιζει στο προσκηνιο η μαλλον πολλοι μαζι.
Και μετα το ενα φερνει το αλλο μην πυροβολαμε τους καινουριους αυτοι εχουν κανει τους δικους τους κυκλους.
Τωρα οσον αφορα τις βολτες για να κανεις κυκλο βολτας πρεπει να επιμεινεις πρεπει καθε τοσο να ποσταρεις βολτα εστω και αν πας και μια φορα μονος σου αλλα πρεπει να μαθει ο κοσμος οτι καποιος παει βολτες...τωρα οι περισσοτεροι περιμενουν απο καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους να δηλωσουν βολτα για να πανε αλλιως δεν πανε..παλιοτερα ηταν διαφορετικα εβλεπες βολτα πηγαινες και ας μην τον ηξερες και γνωριζοσουνα εκει κοινως τα παλια χρονια λιωναμε στα χιλιομετρα..τωρα.....δεν...υπαρχει φοβος δεν ξερω γιατι..επισης γκρινιαζετε αλλα δεν κανετε κατι καθοσαστε και περιμενετε να σας παρουν απο το χερακι (καλα τα ειπε ο χρηστος!!)
Γιατι το συστημα με τις βολτες παιζει ως εξης
Μπαινει ενας τυπος και λεει παω βολτα εκει
την πρωτη φορα θα πανε μερικοι..γυρνα και βαζει φωτο γραφεις ενα ωραιο κειμενακι
οι μερικοι θα βρεθουν η μιλησουν μεσω φορουμ με αλλους δικους τους...μαλακα περασαμε καλα γαμω!
ο τυπος ξαναπαει μετα απο λιγο θα πανε καποιοι αλλοι και καποιοι απο τους προηγουμενους
ξανα τα ιδια φωτο κειμενο σουσουρο και παει λεγοντας
ετσι φτιαχνονται οι βολτες και παρεες για τις βολτες...τωρα δεν υπαρχει καποιος καποιοι που να παρουν αυτη την πρωτοβουλια απλα ολοι καθονται στο πληκτρολογιο και περιμενουν καποιον να κανει το λαγο και αμα ειναι νεος το κοιτανε απο εδω το κοιτανε απο εκει..και αν παω και με βιασουνε ...και αν παω και βρωμανε οι μασχαλες τους...και αν παω και πανε η δεν πανε γρηγορα
Παρεακι χωρις τσαγανο δεν γινεται ουτε δημιουργειται παιδες..παρτε τα πραγματα στα χερια σας μην περιμενετε απο αλλους να κανουν κατι για εσας..καντε το μονοι σας και δεν θα βγειτε χαμενοι αντιθετως η μηχανη ειναι σαν το γαμησι .......περνας καλα γνωριζεις και κοσμο!!!
Και γω νόμιζα ότι φταίει η σέλα που πονάει ο κώλος μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
η μηχανη ειναι σαν το γαμησι .......περνας καλα γνωριζεις και κοσμο!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ε το μλκ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γω νόμιζα ότι φταίει η σέλα που πονάει ο κώλος μου ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γω νόμιζα ότι φταίει η σέλα που πονάει ο κώλος μου ...![]()
Να παίρνετε και κανένα σκύλο μαζί..... θα ανακουφιστείτε![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οταν φτιαξω το μηχανακι.....να δω αν θα με αντεχετε καθε μεραΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Πολλες αποψεις γυρω απο ενα θεμα οπως παντα!
Αλλα για μισο λεπτο!
Εφυγαν οι φιλοι και ηρθαν αλλοι φιλοι που δεν εχουμε επαφη...αυτο επαθες γιωργο μου (gcrook) ισως καποιος συνδετικος κρικος-καταλυτης σταματησε να παιζει στο προσκηνιο η μαλλον πολλοι μαζι.
Και μετα το ενα φερνει το αλλο μην πυροβολαμε τους καινουριους αυτοι εχουν κανει τους δικους τους κυκλους.
Τωρα οσον αφορα τις βολτες για να κανεις κυκλο βολτας πρεπει να επιμεινεις πρεπει καθε τοσο να ποσταρεις βολτα εστω και αν πας και μια φορα μονος σου αλλα πρεπει να μαθει ο κοσμος οτι καποιος παει βολτες...τωρα οι περισσοτεροι περιμενουν απο καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους να δηλωσουν βολτα για να πανε αλλιως δεν πανε..παλιοτερα ηταν διαφορετικα εβλεπες βολτα πηγαινες και ας μην τον ηξερες και γνωριζοσουνα εκει κοινως τα παλια χρονια λιωναμε στα χιλιομετρα..τωρα.....δεν...υπαρχει φοβος δεν ξερω γιατι..επισης γκρινιαζετε αλλα δεν κανετε κατι καθοσαστε και περιμενετε να σας παρουν απο το χερακι (καλα τα ειπε ο χρηστος!!)
Γιατι το συστημα με τις βολτες παιζει ως εξης
Μπαινει ενας τυπος και λεει παω βολτα εκει
την πρωτη φορα θα πανε μερικοι..γυρνα και βαζει φωτο γραφεις ενα ωραιο κειμενακι
οι μερικοι θα βρεθουν η μιλησουν μεσω φορουμ με αλλους δικους τους...μαλακα περασαμε καλα γαμω!
ο τυπος ξαναπαει μετα απο λιγο θα πανε καποιοι αλλοι και καποιοι απο τους προηγουμενους
ξανα τα ιδια φωτο κειμενο σουσουρο και παει λεγοντας
ετσι φτιαχνονται οι βολτες και παρεες για τις βολτες...τωρα δεν υπαρχει καποιος καποιοι που να παρουν αυτη την πρωτοβουλια απλα ολοι καθονται στο πληκτρολογιο και περιμενουν καποιον να κανει το λαγο και αμα ειναι νεος το κοιτανε απο εδω το κοιτανε απο εκει..και αν παω και με βιασουνε ...και αν παω και βρωμανε οι μασχαλες τους...και αν παω και πανε η δεν πανε γρηγορα
Παρεακι χωρις τσαγανο δεν γινεται ουτε δημιουργειται παιδες..παρτε τα πραγματα στα χερια σας μην περιμενετε απο αλλους να κανουν κατι για εσας..καντε το μονοι σας και δεν θα βγειτε χαμενοι αντιθετως η μηχανη ειναι σαν το γαμησι .......περνας καλα γνωριζεις και κοσμο!!!![]()
![]()
ευτυχως μονο στα τεχνικα μιλαει παντα σοβαρα!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ε το μλκ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
φωναξε τον rspΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι να σΕ κανω που ΠΝΙΓΟΜΑΙ στην δουλεια ...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
προτιμάει κουτάβια...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα φωναζα τον sliper αλλα κινδυνευει ο σκυλος μου (ξερει αυτος) ...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais